• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Passionsblomman)
    Anonym (Paradoxal) skrev 2022-04-28 21:08:51 följande:

    Är det du eller jag som inte vill prata med varandra? 


    Ibland får man svälja egot o göra de rätta..om de e värt nåt..
  • Anonym (Bubbla)

    Din fru lämnade dig och du lämnade mig i samma veva. Grejen är att jag sitter inte hemma och gråter. Ikväll får jag två män Skål

  • Anonym (tänk)
    Till henne. 

    Det var någonting med dig redan för flera år sedan som gjorde mig nyfiken. Du var klok och intelligent.  Oerhört kunnig I din sak. Du såg bra ut och jag tycke om att lyssna på dina ord och vila små stunder i dina mörka ögon. 
     
    Jag tyckte om att det fanns och finns ett så fint lugn i dig, men också en skön nerv med mycket energi. Du och ditt lhärliga eende  gjorde mig glad och lugn. Trygg. Det var som om du på något sätt blåste nytt liv i mig.  
     
    Men då sågs vi under andra former och jag mådde inte så  värst bra och var dessutom väldigt blyg.  Dock tänkte jag ofta att vi i framtiden nog kommer att ses igen. Men då under andra omständigheter och mer positivt. 
     
    Så en dag sågs vi igen. Precis så som jag tänkte att vi kommer att göra. Båda  två har blivit bättre versioner av oss själva. Den gången hade jag bråttom. Men återigen så var det som om du igen, på något sätt,  blåste nytt liv i mig på precis samma sätt igen. Jag blev glad. 
     
    Nästa gång vi sågs hade vi tid och du öppnade dig för mig. Jag blev glad av att höra dig göra det för jag förstår att du inte är en som öppnar dig så lätt. Det är samma för mig och det har jag även berättat för dig. Dock så missförstod jag dig i det du sa. Jag trodde även att du sa det du sa för att du ville bli vän med mig. Helt enkelt att du ville utveckla en vänskap med mig. Men jag hade fel. Du ville inte? 
    .
     Jag är värd bättre än att stå med mössan i hand. Därför kommer jag nog aldrig mer att fråga dig om något igen. Synd att du inte ville lära känna mig bättre. Isåfall hade du nog själv kunnat utmana allt det där du sa i julas. Nämligen att du önskar du var modigare och att du inte trivdes i trånga boxen. Men du väljer ju själv att stanna kvar i den? Du umgås med samma personer, gör samma saker, med samma människor och jag kommer aldrig att släppas in ändå. Eller hur? Du tycker säkert att vi är olika. Det tycker jag också. Vi är det. Men vi är även lika. 
     
    Dessutom har livet även lärt mig att olikheter berikar. Tycker du inte? Jag vet att jag hade kunnat lära mig något av dg, precis lika mycket som jag vet att jdu hade kunnat lära något av  mig.  Att vi hade kunnat berika och utforska varandras olikheter. Ha roligt ihop. 
     
    Jag gav dig många möjligheter till att träffa mig privat. Jag frågade dig om promenad, fika, träna. Men inget av dom passade dig. Du ville inte eller vad? Du ignorerade ibland mina frågor. Vet du hur det kändes när du gjorde så? Kände mig  så dum och idiotisk  och det gjorde ont i mig. 
     
    Du har rätt när du en gång sa jag var modig. Jag försökte iallafall. Gjprde du det? Om det nu är så att du hade en nyfikenhet på mig?  (Kan ju vara så att jag fått för mig allt också. Att jag bara inbillade mig att du också kände något) 
     
    Vi kommer nog inte att ses mer. Om det inte är av en slump och där vi sågs sist. Det gör mig  väldigt ledsen givetvis.  Du är fortfarande  lika fin som jag beskriver dig från första början. Väldigt synd att jag skriver detta under ett anonymt forum, men i det här  är jag inte modig. Jag vågar inte skicka detta till dig.  Vet inte varför. 
     
    Önskar dig dock allt gott och hoppas och vill att du ska få ha det bra i livet.  Kram. Du är fin!
  • Anonym (Din)

    Nu när vi åter ses trots din relation så ber jag dig, såra mig inte igen. Var respektfull och ärlig är du snäll. 

  • Anonym (Okänd)

    Min kropp förgås av längtan. Snart får jag träffa dig igen... Jag räknar dagarna...

  • Anonym (Passionsblomman)

    Snart saknar ja dig inte längre, du blir mer o mer en främling för mig för varje dag som går.. men du bevisar bara de ja sagt hela tiden.. hela du e en stor lögn o ja ångrar varje minut ja spenderat me dig. Ibland ska man fan inte lyssna på hjärtat, för de ljuger bara :(

  • Anonym (Okänd)

    Hmm... Vad är du för konstig prick egentligen...? Hur ska jag kunna få dig att berätta mer om de saker jag upptäckt om dig?

  • Anonym (SKEN)
    Anonym (Okänd) skrev 2022-05-03 20:35:01 följande:

    Hmm... Vad är du för konstig prick egentligen...? Hur ska jag kunna få dig att berätta mer om de saker jag upptäckt om dig?


    Det är väl bara att fråga :)
    Eller är det något hemligt du hittat?
  • Anonym (Längtan efter dig)
    Du sänkte det lilla självförtroende som fanns. Alla vackra ord du sa där i sängen. Vet du, ingen har någonsin sagt så fina saker till mig tidigare, sorgligt va? Och ändå var det total bullshit. Jag som faktiskt ville tro på det, släppa in orden och låta dom smeka min själ. Tro på att du kanske kände samma gnista och nyfikenhet. Men fattar nu att du säger sånt till alla du ligger med.
    Nu är jag mer sönder än innan och det känns som jag aldrig kommer våga igen. Önskar att jag inte längtat så jävla mycket efter passion, närhet och kärlek, att bli sedd och se.
    Försöker sysselsätta mig med annat för att distrahera tankarna. Ha roligt med vänner, vara duktig på jobb, vara en bra förälder, läsa, promenera, träna. Men fan vad livet är grått utan dessa komponenter och din uppmärksamhet.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!