Inlägg från: Anonym (Tänker på dig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tänker på dig)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Försök att säga vad du tycker när du ser mig på gatan.Nää, det har du inte f-a för att göra????.Istället så flyr du som en rädd liten råtta till andra sidan väggen????Håll dig på din kant o knip din lilla bleka mus-nos!! Tar man av dig spaklet så är du fulare än fulast ????

    Ps. Noterade att du gjorde mycket slarvfel den tiden vi kommunicerade.Du kunnig? In your dreams twofaced Roberta????????????????

  • Anonym (Tänker på dig)

    Du hånlog mot  mig  i ansiktet när jag grät och pratande om min då nyligen avlidne far för några år sen sista gången vi sågs!!!??.Fick en känsla av att du på ett äckligt sätt garvade med din sambo hemma, hade liksom roligt åt mitt öde??!!!!Du förlorade din bror nu och jag skulle kunna skriva att jag tänkte skåla med en kall öl !!! Men vet du vad??? Oavsett vad du tycker om mig så är jag bättre än dig där, jag är mognare än dig där........

    Så, nu är vi äntligen kvitt!!!! Ha det underbart med ditt fina liv!!! Jag har ett mål och det är att aldrig skriva om dig nånsin mer här.Jag beklagar sorgen så ses vi kanske i livet efter detta? Vem vet,du bryr dig troligvis inte....men iaf  stor varm hjärtlig kram och fortsätt va lyckad i livet!!  Det är du trots allt värd. 

  • Anonym (Tänker på dig)

    Till min sambo:

    Jag önskar jag kunde byta ut dig till nåt snyggare och friskare. Jag hade fortfarande hjälpt dig för att jag är sån till naturen, men jag behöver  förröka mig.Ska jag bli ensam gubbe när du går bort?

  • Anonym (Tänker på dig)

    Till min sambo:

    Du lurade mig, nu har du satt mig i skuld,precis som du gjorde med din mor och syrra. Jag har inget förtroende för dig längre.16 år med dig är som bortkastade.....Vad gör jag nu? Har ju inget jobb kvar.....du har gjort mig hemlös.Vart ska jag få tag på 46 tusen??? Trodde aldrig jag skulle känna så här men hoppas Putin släpper en bomb på oss....ja orkar ej mera........

  • Anonym (Tänker på dig)

    Käften! Smörj in dig i dina barns skit! Blekfis!

  • Anonym (Tänker på dig)

    Problemet med den rasistiska retoriken som SD för är att man normaliserar "åk hem" retoriken. Man pratar om invandringen varje dag i media vilket gör att folk "ser alla" inv gående på gatan i mellanstora städer som ligister och mördare.Man ska ej glömma att långt ifrån  alla inv ej är från svårintegrerade länder!!!

    Vi går en farlig väg i Sverige där Putin börjar se sig om vilka ursäkter han kan hitta för att invadera. Så långt tänker väl inte Jimmy? Putin kan även utnyttja "mobbade grupper" i Sverige som lär se honom som befriare.Mycket farlig väg att gå som sagt!

  • Anonym (Tänker på dig)

    Ska bli så kul att spela med dig den 30:de.ingen vet våran hemlighet! Afrikanska beats kommer att spelas hela natten ♥️😍

  • Anonym (Tänker på dig)

    Jadu, vad är det för fel på mig? Känns som jag bara kommer leva ett par år till. Det är därför jag beter mig bittert. Bara en sista fråga: Kände du nåt för mig? Jag är ganska säker på att du tyckte synd om mig och det tyvärr var och förblir allt.Nu känner jag ju inget och det vore ju extremt stalkish om jag gjorde.......Men kan inte låta bli att tänka ibland att...Kände du något?

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!