• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (helgflirten)
    Anonym (1 2) skrev 2013-10-31 17:26:25 följande:
    Nej men det här var en tråd man få skriva det man inte vågar.. denne människa jag skriver om är verkligen ful & det vore ju inte så snällt att skriva det till denne därför skriver jag här..
    Har alltid velat skriva det någonstans & nu äntligen fick jag det UTAN att personen i fråga behöver veta.
    Jag lovar denne e så ful att det är SYND om denne tandköttet syns när hen skrattar tänderna stora som från en  häst ögonen ser trötta hängiga & blaskiga ut man kan bläddra bland dennes alla hakar osvosv... men ja avundsjuk ..neee....
    Hehe....nej det låter inte särskilt vackert måste jag hålla med om. Skönt med denna tråd att man får skriva av sig ;)
  • Anonym (threesome)

    Hallå! Kan du inte bara logga in på fb, gilla någon status och sen är det bra. Bara så att jag får något livstecken ifrån dig? Jag hade en fruktansvärt hemsk dröm om dig för ett litet tag sedan och jag vill berätta den för dig för då kanske du kan förstå hur jag egentligen känner. Snälla du. Visa dig snart!

    P o k, din hemliga beundrarinna

  • Anonym (threesome)

    Det är precis som om du läser mina tankar. Tack för att du dök upp idag, nu kan jag andas ut och slappna av. 

  • Anonym (yay :))

    Jaha..

    Fuck my life är det enklaste jag kan säga..

    Om en timma så måste jag ringa dig och berätta att jag förmodligen blev smittad med klamydia innan vi började ha sex, jag visste inte om det innan idag, och vi som börjat komma lite närmare varandra.. jag är rädd att du ska tycka att jag är äcklig och världens smittohärd!

    Jag hoppas verkligen att du tar det bra, och fortfarande vill träffa mig efter det här, för jag har verkligen börjat bry mig om dig.. du cet, börjat gilla dig, bry mig om dig, och tänker på dig..

  • päronsplitt
    Anonym (yay :)) skrev 2013-11-08 17:00:15 följande:
    Jaha.. Fuck my life är det enklaste jag kan säga.. Om en timma så måste jag ringa dig och berätta att jag förmodligen blev smittad med klamydia innan vi började ha sex, jag visste inte om det innan idag, och vi som börjat komma lite närmare varandra.. jag är rädd att du ska tycka att jag är äcklig och världens smittohärd! Jag hoppas verkligen att du tar det bra, och fortfarande vill träffa mig efter det här, för jag har verkligen börjat bry mig om dig.. du cet, börjat gilla dig, bry mig om dig, och tänker på dig..

    Ingen bra referens får du nog räkna med (-:
  • Anonym (yay :))
    päronsplitt skrev 2013-11-08 19:45:59 följande:
    Ingen bra referens får du nog räkna med (-:



    Nä räknar inte med något annat än en smälld dörr i ansiktet.. åh gud så pinsamt.. vi bor grannar också.. helvete!
  • Anonym (yay :))

    Till istortsett alla: kanske om jag berättat mer om varför jag är som jag är så kanske ni förstått varför jag gör som jag gör. Och varför jag är så socialt awkward..

    Men tjenare granne: ja, jag cet att jag lät besviken, jag var inte besviken på dig, utan mer på mig själv. Jag vet att jag inte är bra nog för dig, jag är här och ger uttrycket att jaginte bryr mig om så mycket alls egentligen, öppnar mitt hem för idioter för att ge dem något mer än samhället kan erbjuda. De har blivit bortskuffade av myndigheter, lämnad av

    Vänner, och ignorerad av massorna. Jag vill ge dem tak lver huvudet och mat att äta. Jag har ett större hjärta än vad jag har hjärna.. tyvärr. Du ser mig som oansvarlig, jag önskar du kunde se något annat. Och nej jag är inte tokkär i dig, utan tycker om att umgås med dig, och tycker om när du ringer bara för att kolla hur det är med mig för att det varit släckt i min lägenhet i flera dagar.. och jag bryr mig om dig, och om jag är smart nu så säger jag väl hejdå nu. För jag är en förstörd människa utan vett i skallen, och utan mig i ditt liv så slipper du onödiga pratet om mina problem- tack o lov för det.

    Men tack för de gånger vi sett på film o du har varit min kudde, du vet inte varför- men närheten jag fått av dig som du omedvetet gett mig, har gjort mina dagar lättare. Och det är jag tacksam för. Haft kul att lära känna dig.

  • Anonym (jag 3)
    CharlieGallifrey skrev 2013-11-10 13:55:14 följande:
    Jag älskar dig
    Skicka det!
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!