• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (threesome)

    Med tanke på avsaknaden av ditt svar så har jag gjort bort mig rejält. Fan!

  • Anonym (den tysta)

    Exakt vad har jag gjort er? Ni påstår att ni vill vara min vän men behandlar mig som luft. Ni hör ALDRIG av er när ni ska ses, pratar skit bakom ryggen och visar på dålig respekt när vi väl träffas (ni kommer alltid för sent t.ex.), ger varandra konstiga blickar när jag berättar något och tror att jag inte märker något. Men jag är extra uppmärksam sedan jag blev sviken, så jag ser allt!

    Jag börjar känna starkt hat gentemot er. Falskhet är det värsta jag vet och det är en egenskap som ni båda bär på!
    Något ruttet ligger och pyr men ingen av er har stake nog att berätta för mig vad det är. Hur ska jag kunna förändra mig om jag inte får veta vad jag gör för fel? Jag har inte gjort någon av er någonting (vad jag vet?) men ni beter er som att jag vore ett monster som förtjänar varenda motgång jag kan få. Jag kunde nästan höra fnisset bakom min rygg när ni såg på fejjan att jag och min man skulle skiljas.

    Don't fear the enemy that attacks you, but the false friend that hugs you.

  • Anonym (N 2)
    Anonym (den tysta) skrev 2013-11-17 07:29:27 följande:
    Exakt vad har jag gjort er? Ni påstår att ni vill vara min vän men behandlar mig som luft. Ni hör ALDRIG av er när ni ska ses, pratar skit bakom ryggen och visar på dålig respekt när vi väl träffas (ni kommer alltid för sent t.ex.), ger varandra konstiga blickar när jag berättar något och tror att jag inte märker något. Men jag är extra uppmärksam sedan jag blev sviken, så jag ser allt! Jag börjar känna starkt hat gentemot er. Falskhet är det värsta jag vet och det är en egenskap som ni båda bär på! Något ruttet ligger och pyr men ingen av er har stake nog att berätta för mig vad det är. Hur ska jag kunna förändra mig om jag inte får veta vad jag gör för fel? Jag har inte gjort någon av er någonting (vad jag vet?) men ni beter er som att jag vore ett monster som förtjänar varenda motgång jag kan få. Jag kunde nästan höra fnisset bakom min rygg när ni såg på fejjan att jag och min man skulle skiljas. Don't fear the enemy that attacks you, but the false friend that hugs you.

    Det är helt i ordning att att känna hat, torka tårarna och antingen sluta umgås eller konfrontera dom .
  • Anonym (undraveem)
    Anonym (Tråkigt) skrev 2013-11-16 18:55:38 följande:
     Sitter och dagdrömmer om oss till ingen nytta. Du tackade för dig och försvann. Jag visade på kontakt efter 1,5 månads tystnad men jag fick ett kort svar och inget tillbaks. Önskar att jag var mer driven för tre månader sen. Önskar att jag var mer intressant och inte så tråkig och intetsägande under vår träff. Jag önskar att jag var jag den träffen. Hur mycket jag än tänker och pratar högt om min önskan att du hör av dig så förblir det tyst.Fan,hur kan du vara nöjd med det lilla du fick ? Förstår att det inte blev en fortsättning för du var en anledning till att det tog slut mellan mig och min tråkiga partner.



    Det där smset kunde lika gärna varit skickat till mig... Allt de där stämmer in på mig... Kanske är det till mig jag tackade också för mig och försvann . Det kommer många dagar jag vill skriva och förklara mig. Men låter bli av anledning att jag inte kommer få något svar tillbaka.
  • Anonym (trött 3)

    Om du vill göra något för oss så håll dig så långt borta du möjligen kan, du förstör allt du rör vid, bokstavligen. 

  • Anonym (threesome)

    Jag önskar att det som vi ska ägna oss åt om ca en timma bara var den sekundära orsaken till att vi träffas

  • Anonym (heidi)

    Jag älskar dig. Du är bland de mest underbara människor jag någonsin träffat. Hjärta 

  • Anonym (yay :))

    till DIG otrevliga kund!

    Jag förstår om du tycker att det är jobbigt att bli uppringd av telefonförsäljare, jag gör verkligen det! Jag vet ju för fan hur det känns själv när de ringer i tid och otid och försöker pracka på nå jävla prenumeration!

    MEN!! säger du "nej", och jag VÄNLIGT svarar tillbaka "okej, då förstår jag, jag får önska dig en fortsatt trevlig kväll!"
    så behöver du INTE skrika och fräsa tillbaka att jag är nå jävla idiot som inte förstår ett nej!

    Vet du vad... Jag tycker inte alltid om att jobba som telefonförsäljare, men jag har en hyra att betala, ett barn att försörja, och massa jäkla räkningar att betala, jag gör bara mitt jobb- precis som du ska göra på ditt! Jag är faktiskt en människa, inte någon inspelad röst som saknar känslor! Hur skulle du känna om du var och varannan minut kallas "idiot", "pucko", "hora", "dumskalle" osv- varje dag på ditt jobb??

    Jag är då fan glad att inte alla är som dig! Det finns faktiskt de som lyssnar vad jag säger när jag ber att få tacka för mig och önskar en fortsatt trevlig kväll...

    Till dig- stackare- som jag fick ringa och berätta om ja.. klamydia.. :

    Ja.. du har ju ännu inte hört av dig, och jag förstår dig faktiskt.. jag önskar dock att du faktiskt hörde av dig, för jag har märkt att jag varje morgon o kväll tittar mot din balkong och hoppas på att få se dig.
    Jag skulle aldrig erkänna om du frågade, men jag saknar faktiskt att bara sitta o dösnacka med dig, eller se en film ibland.. Hoppas att du smsar snart, eller visar något sorts livstecken..

  • Anonym (31 År)

    Jag saknar dig! varje gång jag åker förbi din ort så tänker jag på dig, varje gång jag ser era arbetsbilar så tänker jag på dig, Jag sminkar mig snygg varje dag för kanske att jag kommer träffa dig idag? Jag har inte träffat dig på 3 år, jag har inte råkat se dig, jag har inte sett dig gåendes, jag vet inte ens vad jag skulle göra om jag såg dig, ska jag säga hej, ignorera dig, hoppas att du säger något som visar att du vill ha kontakt? Jag är tillsammans med en bra kille, jag håller mig till honom och min framtid är med honom om inte DU kommer och säger till mig att du ångrat dig. du vill ha mig. Du ville inte förstöra ditt förhållande med din fru, du kunde inte behålla vänskapen med mig, för du var alldeles för förälskad i mig, din fru var snäll och du visste vad din son skulle behöva gå igenom, hon skulle falla tillbaka i dåligt umgänge och få tag i dåliga män igen.
    Vi var ändå galet förälskade och ingen av oss tog det steg skulle gett oss dåligt samvete. Vi lämnade våra känslor inom oss. Jag saknar DIG!!! Det gör ont ibland, mitt hjärta känns avgnagt och utan riktiga slag. JAG VILL HA DIG!!! Förstår du inte??? Jag andas inte riktigt utan dig, jag sover inte riktigt utan dig, jag vill egentligen inte leva utan dig. Jag går framåt i Livet, men en liten sida av mig har stannat kvar i dåtiden. Jag förtärs av drömmen som lever kvar, som en härlig dröm som ger rysningar... vill vakna och nypa mig själv i armen, samtidigt som jag inte vill förlora dessa härliga minnen. Du var som mig, du skrattade åt mig, du skrattade med mig, du var väluppfostrad och kändes så RÄTT!! Ditt motstånd mot otrohet var attraktivt och jag försökte inte ens krossa muren kring dig.. Men jag blev på köpet sååå olycklig. Jag har gråtit så många tårar.......... Varför kan inte jag få vara i ett förhållande som känns RÄTT, inte bara bra? Jag kommer nog aldrig igen att vara så totalt förälskad, och det gör ont. ONT ONT ONT!!!!!!!   

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!