• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Jag kom inte på något bättre
    Anonym (*) skrev 2013-11-22 22:44:42 följande:
    Får göra det, jag måste göra det )



    Bra!! :D

    Hoppas det går bra! Har själv en som jag hoppas ska komma över o knacka på, men är för feg för att gå dit själv.. :P
    ~Alicia, Min Eviga Sol I Mörkret~
  • Matildet

    Jag trodde verkligen att vi kunde vara vänner, men ingenting har förändrats. Du är fortfarande dryg och otrevlig mot mig, helt utan anledning. Betydde jag verkligen så lite för dig under de tre åren vi var ihop?
    Det var du som ville vara vänner, så varför beter du dig som du gör? Vad är det du vill? När du vet kan väl du berätta det för mig, för jag orkar inte vara din vän snart. 


    Abso-fucking-lutely.
  • Anonym (jobbet)

    Du är så galet snygg, rolig och trevlig. Pirrar i mig varje gång vi ses <3 vill att du kysser mig på tisdag när du är tillbaka. Har sett dina blickar. Åååh ge mig dig! Så håller vi det hemligt eftersom du har sambo..

  • Anonym (jobbet)

    Önskar dina blickar leder till mer snart fast du är upptagen... vi har sååån spänning mellan oss <3

  • endagisänder

    Hej .....!.

    Din otroliga värme och omtänksamhet har väckt en känsla inom mig som jag trodde var försvunnen.

    Dina gnistrande ögon och underbara leende får mig alltid att känna mig viktlös.

    Att du nu delar med dig av värmen med den personen som är absolut viktigaste i mitt liv,får mig att tro på framtiden igen.

    Du fyller inte bara en önskan i mitt hjärta,utan även ett stort tomrum hos en som trots sin ringa ålder har fått uppleva det ultimata sveket från en förälder.

    Hoppas att jag vågar någon dag prata från hjärtat,och förklara för dig hur mycket du betyder för oss.

    Kram.

  • Anonym (*)
    Jag kom inte på något bättre skrev 2013-11-23 04:42:38 följande:


    Bra!! :D
    Hoppas det går bra! Har själv en som jag hoppas ska komma över o knacka på, men är för feg för att gå dit själv.. :P
    Tack ;) Jaa det hoppas jag med. Såg honom idag, men tog inte chansen, varför ska det vara så svårt när det egentligen kan vara så lätt....men det är ju inte det när jag inte gör något :P suck suck blir så arg på mig själv.

    Åh du har det! :D Vad stoppar dig? Är du lika blyg och rädd för att göra bort dig, som jag?

       

     
  • Jag kom inte på något bättre
    Anonym (*) skrev 2013-11-23 16:49:53 följande:
    Tack ;) Jaa det hoppas jag med. Såg honom idag, men tog inte chansen, varför ska det vara så svårt när det egentligen kan vara så lätt....men det är ju inte det när jag inte gör något :P suck suck blir så arg på mig själv.

    Åh du har det! :D Vad stoppar dig? Är du lika blyg och rädd för att göra bort dig, som jag?

       

     



    Hm.. vi kom överens om att vårat umgänge inte skulle bli något mer än vad det var.. jag vet att han inte är intresserad av mig på samma sätt så.. dessutom klagar han konstant på min "unga ålder" :/
    ~Alicia, Min Eviga Sol I Mörkret~
  • Anonym (heidi)

    Far åt helvete!!! jag är trött på att ditt humör alltid skall förstöra allt. Jag vill aldrig träffa dig igen!!!!!!! Du har förstört tillräckligt i mitt liv nu. Är trött på att allt ALLTID skall vara efter dina nycker och viljor.

    Du tänker BARA på dig själv. Du är en av de mest själviska människor jag någonsin mött. Du tror hela världen kretsar kring dig och att det är du som är den som har bestämmanderätt över allt och alla.

    Newsflash det har du inte, Du är inte den världen kretsar kring. Det finns andra personer här i världen. Ser du inte hur illa du gör många med ditt jävla beteende.

  • kvinna 34

    fy sjutton vilken räv du har till fd partner, för det är fd, fy fan jag hörde när han si till dig så som han gjort och gör mot dig skulle han inte gör mot ngn annan, va glad att han inte stod framför mig för då hade jag smällt hnm på truten, du som är så fin och snäll och bra på alla sätt förtjänar bättre än det djävla kräket.

  • Anonym (pippi)

    Emil, jag känner fortfarande likadant för dig. Jag vet att det inte är hållbart så länge till och att jag måste berätta för dig att jag älskar dig.... jag gör verkligen det.Hjärta

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!