• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Jag kom inte på något bättre

    Måste du spela techno på högsta volym klockan 20 över 2 en onsdag natt??

    Skiter du fullkomligt i dina grannar och deras sömn, har du blonderat håret för mycket, har din push-up bh tryckt tuttarna upp i huvudet på dig- eller är du bara helt och hållet omogen och full?

    Skärpning! Red ut ditt liv och sluta snacka skit om mig- jag hör faktiskt både dig och din usla musik in till min lägenhet.

    Hade du spelat något som ens var i närheten av acceptabel musik hade jag inte brytt mig- men då du satt "DUNKADUNKADUNKADUNKA-18+ KROG- WIHOOOO JAG FÅR DRICKA NUUU" -musik på repeat så är det inte okej..


    ~Alicia, Min Eviga Sol I Mörkret~
  • Jag kom inte på något bättre

    Jasp, så hasch har ni där uppe också? Så roligt, speciellt för mig som får in ångorna via ventilerna ^^ riktigt roligt! Hur många pipor har ni rökt nu då, 10?

    Idioter..


    ~Alicia, Min Eviga Sol I Mörkret~
  • Anonym (anonym)

    Hej, vill bara säga att jag .genomskåda dig varje gång du ljuger för mig. Jag villinte vara ditt tidsfördriv längre, jag vill vara allt det där du sa att jag var. Trodde väl att jag kunde hålla känslorna ifrån mig, o knäppa på o av dom som jag önskade.

    Men du har väl ingen skuld i detta. Det är jag som låter dig ha mig som tidsfördriv, det är jag som låter dig komma in i mitt hjärta. Jag hade varit utan kärlek så länge när du dök upp. Jag älskade all vår härliga kommunikation o saknar den nu när du tar mig för givet.

    Du har ju ett bra, om än lite tråkigt, liv även utan mig. Du har kört med de klassiska uttalandena om hur du lever med din hustru (inget sex, talar knappt med varandra, vill inte göra något ensam tillsammans med henne osv). Men jag inser att verkligheten är en annan. Från början brydde jag mig inte, men nu är det så jobbigt. O jag har ingen erfarenhet av dylika situationer alls, men får givetvis ta ansvar för mitt handlande. Men trodde aldrig det skulle gå så här långt. Kram

  • Anonym (yay :))

    1. Gå inte till "attack" som någon jävla galning, när det inte är JAG som gjort någonting fel, och dessutom bevisat det för dig. Ge dig, du är fan 34 år gammal, inte 12.

    2. Jag önskar att jag kunde göra dig glad igen, det skär i mig att se dig ledsen, och nu har jag gjort det i flera månader. Snälla släpp in mig så att jag kan sevad det är som orsakar detta, för jag bryr mig så otroligt mycket om dig!

    3. Jag behbehöver din hjälp nu, men jag vågar inte fråga om det. Jag vet att du är min mamma, men hur mycket av mina musstag ska du orka med nu?

  • Anonym (exile)
    Jag är så ledsen för att jag behandlade dig så.
    Det blev för nära.
    Mår inget bra nu.
  • Jag kom inte på något bättre

    Jag är stark. Efter allt som varit så är jag STARK. Men efter allt så är jag samtidigt svag, svag för dig.

    Jag kan önska, hoppas, och drömma.. men du kommer inte bli min. Jag inser det, har väl alltid vetat våran deal. Men jag kan inte fortsätta så här, att ha dig nära men nästan alltid på så långt avstånd.

    Ibland kan du kläcka ur dig att du saknar mig, men det gör du inte. Jag måste alltid säga det först. Det är som början av ert förhållande när ena säger "jag älskar dig" och den andre säger det tillbaka bara för att inte det ska uppstå pinsam tystnad eller tvivel.

    Jag kan inte ligga bredvid dig och ansas in din doft, din underbara lukt som bara du har. Den som inte är en parfym, tvål eller schampo- utan bara du. Känna din värme och höra din röst, det är olidligt för patetiskt kära, bekräftelsesökande mig.

    Det för mig ledsen att vera att du hellre sover själv än med mig, när jag älskar dina armar runt mig när jag vaknar. Helt ärligt, är det för att jag fiser när jag sover så gör faktiskt du det med.. snarkar gör du också! Men jag tycker om dig ändå..

    Jag blev helt krossad efter allt mitt ex gjorde, all slag och kommentarer, otrohet och droger. Everything I thought was true was a lie, even the love. Så jag kan inte göra det här, vara kär i dig. Sakna dig med varje cell av min kropp. Det går inte längre.

    Du vill ha mig för dig själv, men du vill inte ha mig. Jag vill ha hela dig.

    Sättet du skrattar, ler, dansar, och sjunger får mig att le från öra till öra- jag lyser upp! Sättet du tar min hand och stryker längst med mina fingrar, och sättet du kan stryka min kind medan du kysser min panna, det gör mig varm inombords. Du får mitt kalla blod att koka, och du behöver inte ens försöka..

    Fanfanfan jag borde ha lärt mig vis det här laget. Nu är det nog.. nu ska jag göra mig själv glad, utan ditt underbara sällskap.


    ~Alicia, Min Eviga Sol I Mörkret~
  • Anonym (saknar dej)

    "du sa att du bara ville ha mej som KK, och blev sur och kallade dej idiot då du tydligen hade känslor för mej ändå, men du kunde ej va med mej eller inte vara med mej för du tramsade så, men ändå när du! mår dåligt och e kåt så tror du att jag ska släppa allt och komma rusande! lägg av, jag e fan ingen madrass!!!!!!

  • Anonym (f.u.)

    Neither will I.

    Du fick det sagt, insåg sent att jag också behövde få säga det även om det inte spelar någon roll längre. That's all. Bye.

  • Anonym (saknar dej)
    "igår fick jag äntligen se dej en stund och du pratade mest, jag skojjade att jag kommer sakna dej när du blir borta en hel vecka, du sa, det behöver du inte, jag kommer ju tillbaka" suck jag vill, bara kyssa dej men törs inte, älskar dej så!
  • Anonym (bli min)

    Jag önskar att min svartsjuka hade försvunnit för evigt, för då hade jag nog aldrig känt att jag skulle vilja möblera om dit lilla ansikte med min knytnäve.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!