• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (df)

    Verkligen synd att det är som det är. Vi som passade så bra ihop. Har aldrig erkänt detta , men jag älskar dig .

  • Överväldigad

    Dear Universe,

    Jag önskar mig mer kalla fakta, mer klarhet. Bara så mycket att jag kan förlita mig på min magkänsla igen. Jag behöver inga slutgiltiga svar, jag vill bara kunna förstå mig lite mer på helheten. Jag tvivlar rätt mycket just nu...

    Tacksam för nya insikter

  • Anonym (yay :))

    Hej käre kk.

    WHAT THE FUCKING FUCK?!?!

    Du vill inte vara tillsammans, men du vill ha "ensamrätt". Du vill inte ha sex (just nu??) Men du vill att jag ska sova med dig.

    Du har själv sagt att du tycker vi har "awesome sex"- så varför har vi inte det längre??? En kk relation ska vara en FYSISK RELATION, inte med flera veckors uppehåll mellan varje gång. Nu har det gått ca 4 veckor sen senaste samlag, när ingen kom.. jag blir tokig, vad är problemet? Kan du inte bara säga till mig vad det är så hag åtminstone VET?!

    men kärleksfulla hälsningar - din sexlösa kk.

  • chansn

    Du har bett mig att inte höra av mig mer. Jag respekrerar det och dig. Men det går inte en dag ellr natt utan att jag tänker på dig. Undrar hur du mår och hur du har det. Förlåt för allt. Önskar jag kunde ringa dig. Så vi kunde ses igen och prata. Saknar dig så. Men vill du ha kontakt är bollen din.

  • Anonym (Kajsa)

    Till mitt ex:

    Hatar att du flyttade ifrån mig. Jag saknar dig och jag saknar oss. Du är så himla fin Daniel!

  • Anonym (Fruktsalladen : ))

    Vill bara krypa in i ditt famn... Tänker på dig... (Drömmar om dig... Mycket... : ) ) Är glad att du finns...trots allt... (Lite tårögd just nu : ))

  • Anonym (Fruktsalladen : ))

    Huvudkaraktärerna i Silver Linings Playbook... Jag gillar inte Glen Close. Och mognad är det som attraherar (bl a), inte åldern. Vem var det igen som sa "I'm not your father"? Jag gör också en anamnes på dig. Jag vill tro på att hjärtat sitter där det ska, både hos dig och mig. Ingen narciss här på andra sidan, bara en som har varit med om det ena eller andra. Som de flesta nog. Random thoughts 6:40. (Och jag kan prata om känslor...)

  • Försöker mitt bästa

    Jag gör ett ärligt försök att bli av med känslorna. Försöket har blandade resultat. Jag vet att det är fel, men jag kan inte rå för vad jag känner. Så att istället skriva opassande till dig så vill jag skriva detta här: Jag saknar dig. Jag har tänkt tanken om ett liv tillsammans, har du?

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!