• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Raring)

    Nu är allt helt över och jag mår så j***** dåligt. Jag hatar mig själv.. Hur hur hur kunde jag bli så kär i dig och hur ska jag komma över dig??? I hate everything about you

  • Anonym (Kollo)

    Jag älskar dig verkligen även om du bara tror det var ett passionerat äventyr. Hade du vågat gå från ditt hade jag också gjort det . Vi är två fega as och tyvärr är livet kort.

    Vi hade haft det ljuvligt ihop..

  • dlm

    Gömmer du dina känslor genom att säga att du inte har några? att du hatar mig?För att allt blev för bra och kom för nära? Hur länge ska du förskjuta dig själv? Ångrar allt dumt som hände på slutet. Jag har inte glömt dig. Tänker på dig varje dag. Hela tiden. Saknar dig och kommer aldrig nånsin att hata dig. Möjligtvis mig själv. Men hur kan man hata sig själv för att man känner? För att man är kär? Det finaste som finns. Vi upplevde det.

  • Anonym (Raring)

    Om vi bara träffats en endaste gång... Jag skulle så gärna velat krama dig, bara en gång. Mött din blick, dina vackra ögon.... Hur ska jag någonsin kunna glömma dig?? Och du bara tystnade... Inga svar på mina sista sms :( Vågar inte skicka ytterligare ett och önska dig lycka till med livet och kärleken <3 Du har flyttat in i mitt hjärta...

  • Anonym (anonym)

    Vi har det så underbart när vi är tillsammans. Jag har fått djupare känslor för dig än vad jag tidigare förstått. Djupare känslor än vad jag egentligen vill, fast det är precis det jag vill. Jag blir galen av all längtan efter dig. Men vi kommer aldrig att få något liv tillsammans, bara dessa stulna stunder. Känner att det snart är läge att bryta men det känns så svårt.  

  • Anonym (Jävla fan)

    Kan du bara sluta ljuga! Bara sluta ljug för mig nån jävla gång! Jag vet inte vad som är värst, det faktum att du ljuger eller det faktum att du tror att jag är så dum att jag ska gå på det. Jag kan lukta mig till din förbannade oärlighet. Orkar inte att du ljuger för mig hela jävla tiden, om små saker, om stora saker. Allt är bara en lögn. Du är en lögn, du har gjort mig till en lögn. Allt vi har och är tillsammans är bara en förbannad lögn, för att du gjorde det till det med dina äckliga lögner.

  • Anonym förvirrad

    Varför vill du inte prata med mig? Jag vet att jag va en idiot, men de va inte med flit. Du säger att ja inte brydde mig, men om ja inte brydde mig hade jag väl aldrig följt med dig till sjukhuset alla 10-15 gånger? Jag hade väl aldrig kommit till dig direkt när de hände om ja inte brydde mig? Du sa att du behövde tid för att kunna älska igen efter de som hände och efter 3 månader så älskar du helt plötsligt någon annan? Pga att han smörade för dig när jag hade råkat säga EN idiotisk sak. Hur många idiotiska saker har inte du sagt till mig? Inte fan sökte ja upp en annan kvinna bakom din rygg för de? Så sjukt sårad.. Även om du inte va otrogen fysiskt så är det jävligt över gränsen?!

    Vi var ju förlovade, har man problem så jobbar man väl tillsammans ist för bara smyga iväg?

    Det värsta är att jag fortfarande vet att du älskar mig och vet att du vet att du skulle ha de bättre med mig än han. Han e ju liksom typ 10 år o as ful vilket du också vet, du gillar ju han bara för att han va snäll mot dig när det behövdes, vilket jag ville va men inte fick?!

    Du har själv sagt att du börjar få tillbaka känslor igen och saknar oss, våga jobba på förhållandet och särskilt en förlovning då?

    Saknar dig o vet att du saknar mig med, så varför inte försöka?

    <\3

  • Anonym (df)

    Varför hör du inte av dig ? Saknar du mig inte ? Förstår du inte att jag börjar gilla dig jätte mycket även om allt bara var en lek från början ? Eller bryr du dig bara inte ? Jag saknar dig som fan. Ok jag vet att det aldrig skulle kunna bli vi, men du måste inse att ...

  • Anonym (Suck)

    Vet inte hur jag ska klara av att jobba med dig. Varje gång jag ser dig brinner min kropp av lust. Du är ett svin och en lögnare men fan va jag vill ha dig i mig. Igen och igen även fast det är fel.

  • Anonym (Raring)

    Kan du snälla flytta ut ur mitt hjärta... Jag vet inte hur jag ska göra för att glömma dig...

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!