• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Fruktsalladen : ))

    Skrev i sidfoten att om jag skulle misstagit mig, är det bara att ignorera mitt inlägg.

    Jag känner samma sak. Försöker hålla huvudet kallt, men...ja...funkar ju så där...

    Det finns liksom ingenting som stoppar mig... Känns som att det måste vara så... Vet inte hur jag ska förklara det annars.

  • Anonym (Fruktsalladen : ))

    Jag kan intellektualisera det 1000 gånger...känner också att jag gör mitt möjligaste... Hjälper inte nämnvärt. ...Jag tar risken. Tror du på mig så tror jag på dig. ("We need a strategy")

    Jag vill vara en positiv kraft. Jag vill inte att du ska få det sämre. Du tvivlar mer än jag; det är så jag känner.

    Jag finns här ett bra tag till. Kan jag vara din motivation, så är jag lycklig... Mer än så behöver jag för stunden inte veta.

  • Anonym (Fruktsalladen : ))

    Om du märker av en förändring från min sida, ska du tyda det som ett positivt tecken det med. Gör det bara : )

  • Anonym (Fruktsalladen : ))

    Vi båda har en resa framför oss, känner jag... : ) Ibland är det bara att skratta åt livet :)

  • Anonym (Fruktsalladen : ))

    Undrar hur jag kommer se tillbaka på det här om ett år :)

  • Anonym (Tråkigt)

    Jag tycker du är skitjobbig och vill inte ses men känner mig tvungen. Problemet är du och din kyla. Du fattar inte att det du säger och ditt beteende gör att ingen vill träffa dig. När ska du börja lyssna på oss ? När ska du få in att du är inte centrum..

  • Anonym (Ledsen)

    du förtjänar inte mig. jag förtjänar någon som känner likadant som jag gör. jag är för kär i dig. även när jag hatar dig som mest så känner jag en sån obeskrivlig kärlek till dig. varje gång jag ser dig le så dör en liten del av mig, jag får liksom ont i hjärtat av att någon dag så kommer du le precis det leendet mot någon annan. du brukar fråga varför jag alltid tittar på dig. jag svarar aldrig, men anledningen är för att jag kan inte komma på något som är vackrare att titta på. jag hatar ditt jobbiga morgonhumör och att du alltid avbryter mig mitt i mina meningar, men samtidigt vet jag inte hur jag ska kunna leva utan det. det är dags för mig att lämna. du förtjänar inte mig. så som jag älskar dig vill jag att någon ska älska mig. det är bara förjävligt att de inte kunde vara du. 

  • Anonym (***)

    Om 10 dagar fyller du 50 år.
    Kommer du ihåg vad vi hade planer på att göra då?
    Kommer du ihåg hur vi låg där efter våra härliga mys o planerade för framtiden?
    Den där speciella resan?
    Vet du? Jag har fortfarande sparkontot kvar o det har blivit en bra slant på det nu.
    Vet att du lever ensam precis som jag. 
    Om jag kom, skulle du släppa in mig då?
    Trots att du gjorde mig så illa, så har jag inte glömt dig eller ens kommit över dig på alla dessa år som gått.
    Du var min första stora kärlek o jag har inte glömt dina ord...att du vet att det kommer att bli vi igen....
    Jag vet att jag kanske minns det på annat sätt än vad du menade, eller att du kanske inte ens kommer ihåg det idag, men jag har inte glömt.
    Kommer du ihåg......saknar,längtar,älskar dig, medan vi tätt dansade i vårt vardagsrum till streaplers * till min kära*? 
    Jag älskar dig ***** då, nu o för alltid.

  • chansen2

    Hej!
    Ledsen för allt dumt jag sa till dig och särskilt för det jag sa på slutet. Förlåt. Efter bortgång av en kär männska i min familj och andra saker så blev jag så rädd att förlora dig med. Jag blev arg och sa saker jag inte menade. Förlåt. Jag önskar inget hellre än att vi hade mötts den där gången som du föreslog och att vi hade tagit det därifrån. Istället krånglade jag till det och komplicerade allt. Förstörde. Du ville inte ses längre. Allt blev fel. Jag tror fortfarande att vi hade kunnat få det bra ihop du och jag. Vi har mycket gemensamt det vet jag att du med tycker. Jag tycker verkligen om dig. Allt vi gjorde och hann uppleva.  

    Det är så tråkigt det här. Alla tidigare erfarenheter. Vi hade kunnat hanterat dom ihop. Jag vet vad det handlar om för dig, jag lyssnade när du berättade och jag tror att jag förstår hur det format dig. Precis som annat format mig. Det som gör ont är att du inte gav oss chansen att rätta till. Försöka se vad  och hur vi kunnat lösa. Istället stänger du alla dörrar. Du klipper alla band. Tar bort mig från alla sammanhang och alla möjligheter till att nå dig. Det gör väldigt ont.

    Jag ville heller aldrig att det skulle bli så här. Ville bara lära känna den fina männskan som du är ännu bättte. Jag ville att vi istället för att vara rädda, skulle vara rädda om varandra. Jag ville Se in i dina ögon och säga förlåt. Kanske känna din kropp mot min igen. Din varma hand i min. Dina fina ögon som du säger att du inte tycker om. Jag ville ha sex med dig för det var så underbart skönt varje gång. Ville vakna upp med dig.  Jag ville se och uppleva nya saker med dig. Resa. Utställningar. Vandra. Få le och vara lycklig. Tråkigt att det  skulle sluta så här. Jag föll för dig. Du gjorde mig lycklig och glad även i den gråaste vardag. Önskar dig allt gott. Puss och kram

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!