• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (X)

    jag har saknat dig varje dag i ett och ett halvt år, jag ångrar att jag bröt kontakten.

  • Anonym (Jävla fan)

    1. Jag är så besviken på dig. Jag älskar dig över allt annat och vill leva resten av mitt liv med dig. Men jag är så jävla besviken, jag trodde aldrig det om dig. Vi hade varit vänner länge och jag tänkte när jag började få känslor för dig att "wow, det här är en av dom killarna som aldrig ens skulle titta åt en annan kvinnas håll när han har partner". Klappat och klart, det dröjde några månader och sen var du min. En vecka senare ska jag logga ut dig från Facebook för att logga in på min egen. En öppen konversation? Vem är x? Vad fan är det här? VARFÖR berättar du för henne vad jag inte vill göra med dig i sängen? VARFÖR berättar du vad du vill prova på för nya saker? VARFÖR skickar hon en bild på sin dildo? VARFÖR, ditt jävla arsle, varför gör du så mot mig? Och VARFÖR fattade du inte då att det var fel? Och VARFÖR har det gått sju månader och det för fortfarande ont? VARFÖR ifrågasätter du att jag har bristande tillit till dig? Jag VET att du gjort allt för att försöka rätta det här felet, jag vet att du ångrar dig och jag vet att du älskar mig. MEN ditt jävla svin, jag vill ändå slå dig för att jag drömmer nästan varje natt att du är otrogen. Och förlåt, förlåt så hemskt mycket för att jag kollar i din telefon, historiken på din dator, din mail. Jävla tur att du har tagit bort Facebook och Kik annars skulle det varit slut för länge sen. Jag vet att du inte har nåt att dölja längre men du har planterat den här jävla masken i min hjärna som äter upp varje uns av logik jag har i kroppen. Det är ditt jävla fel och jag vill att du fattar det. Men jag älskar dig, och jag kommer alltid älska dig och vi har det så jävla bra tillsammans. Det är bara när jag ska sova som den här ångesten äter upp mig. /din sambo

    2. Du är så jävla ful. Jag kan inte ens tänka på ditt ansikte utan att vilja gråta. Tanken på hur snygg jag tyckte att du var. Nu äcklar du mig bara. Du sa att det handlade om heder när du berättade vad du skulle göra med din syster om hon förlorade oskulden innan sitt giftermål. Jag skulle vänt på klacken och gått redan där. Men du var ju så jävla fin förutom det. Jag hatar att jag föll för dig så snabbt. Jag hatar att jag inte fattade allvaret. Jag hatar att jag inte stack första gången du la händerna runt min hals. Du tyckte att det var okej att strypa mig och slå mig. Det var också okej för dig att tvinga mig till sex, jag kommer aldrig glömma det första greppet du tog runt min handled och förde min hand mot din lilla, patetiska lilla kuk. Jag sa nej så, så många gånger. Första kvällen du rent av våldtog mig. Kommer aldrig glömma dom obekväma ställningarna du tvingade ner mig i, ibland på det där hemska kalla köksgolvet. Jag kommer aldrig glömma när du satte mig i bilen, jag visste inte var vi var påväg och dina tysta skrämmande kompisar satt breve mig. Jag minns trappen ni tog in mig i, upp för tre trappor och in innanför dörren i mitten. Dina kompisar satt kvar en stund och sedan åkte dom. Du sa "ge mig din telefon" och slet den ur handen på mig. Du plockade ur simkortet och spolade ner det i toaletten och plockade isär telefonen och la den i din jackficka. Dessa 11 dagar, inlåst i den där lägenheten. Inget internet, ingen telefon. Ingen kontakt med omvärlden. Bara du. Du och dina smutsiga händer och din fula lilla kuk. Tills du en dag glömde låsa det andra låset högst upp i dörren. Och jag flydde och vände mig inte om. Jag hörde senare att du letade efter mig, du fick till och med tag på mitt nya nummer tillslut och ringde hela tiden. En dag var du bara borta som en vind, inga mer sms med hot, inga mer samtal. Jag var fri. Jag såg dig förresten för några veckor sen, jag återvände till min hemstad tillslut men jag vet inte om du vet det. Jag såg dig med den där tjejen och jag tyckte så synd om henne, så synd. Vid första anblicken var första impulsen att spy rakt ut på golvet där på Willys. Hela magen vände sig ut och in och jag blev helt kall i kroppen och började skaka. Men jag gjorde ingenting, återigen bara vände och gick. Nu vill jag aldrig se dig igen. Vill inte minnas. Tack vare dig måste jag söka hjälp. Du har förstört så mycket för mig. Du har förstört mig. Det finns saker jag aldrig glömmer. Som hur kall en pistolmynning känns mot tinningen. Jag ångrar verkligen att jag inte stack från första början. Du var så meningslös. /ditt ex

    3. Förlåt. Jag bryr mig verkligen om dig. Det gör ont i mig att du mår dåligt men jag mår också dåligt. Jag är inte kapabel att se efter vilsna 16åringar just nu. Jag vet att ditt liv är kasst och jag har sagt att du måste sluta punda. Det kommer aldrig vända annars, men du drar i fel trådar. Jag önskar jag kunde hjälpa dig men du vägrar ju lyssna när du väl ber om hjälpen. Du söker svar men inga svar duger. Det är tråkigt att jag tillslut sa upp kontakten, för jag tänker verkligen på dig. Min fina lilla lillasyster. Men jag är för inkapabel. Jag kämpar med mitt eget missbruk, mina egna demoner. Jag kan inte kämpa med dina också. Snälla förlåt mig. Jag har varit ren i åtta månader snart. Hörde att du stack till Finland, jag vet vad du gör där. Du borde verkligen komma hem till Sverige igen och ta tag i problemen. Jag känner mig hemsk. Förlåt för att jag inte kan stå vid din sida. /din syster

  • Jag kom inte på något bättre

    Sitter bredvid dig, och tänker på låten jag skrev. En som du aldrig kommer få höra, men som förklarar allt jag känner. Du är så fin så det finns ju inte ens på kartan. Ditt fina leende och härliga attityd, varför kunse inte detta bara fungera?


    ~Alicia, Min Eviga Sol I Mörkret~
  • jagx

    Så du letar ännu? På dejtingsidan? Efter den perfekta. Nån som är bättre? Fast du sa att du inte var redo? Jag tyckte verkligen om dig. Jag älskade dina händer i mina. Dina kyssar. Dina egenskaper. Att vi hade kul och kunde prata djup med. Hur vi såg på varandra. Låg med varandra. Hur vi bara var. Synd att du aldrig såg var du hade framför dig. En bra tjej som tycker om dig och som värdesätter dig precis som du är.

  • Anonym (exile)
    Jag skulle gå så långt att jag tycker du är vackrare osminkad än det kort du skickade till mig på dig själv i ditt kök.. Faktiskt. Synd bara att det aldrig blev något..
    Men det vet du själv varför. Är det något jag inte behöver så är det ofärdiga relationer..
    så nu har jag sagt mitt. Här är ännu en galning som skulle gett upp allt för din skull.. Vi har dansat i flera år..Men känslan är att du bara lekt med mig är för stor..
  • Ingetosehär

    Varje gång jag saknar dig så faller en stjärna. Om du tittade upp på himlen och fann den tom utan stjärnor så är det ditt fel. Du fick mig att sakna dig för mycket 3


    Krossad
  • Anonym (Tankarna går)

    1. En Facebook status jag skulle vilja skriva så alla kunde förstå;

    "Jag vill inte ha ett förhållande. Med någon. Punkt. Jag vill mycket hellre ligga runt och bara vara. Jag vill inte ha barn och hade jag varit säker på om jag verkligen kommer känna så om 10 år hade jag kastrerat mig själv.

    Jag misstänker samtidigt att jag är polyamorös. Att den dag jag verkligen får ett förhållande, kommer inte en vara nog.

    Jag önskar alla kunde förstå men ingen av er kommer göra det och det vet jag. För ingen av er känner som jag.

    Alla ni med förhållanden, sambo, make och barn. Tanken på att ha ett sådant liv får mig att vilja kräkas.

    Ingen kommer förstå. Men det förväntar jag mig inte heller.

    Jag vill ha sex men inga förhållanden."

    2. En av de som fick mig att inse detta, ett sms till mitt ex;

    "Att du är så egoistisk. Att du kunde ha tjejer på sidan av, min bästa vän av alla, och sedan bli förbannad och besviken på mig när jag kände för att utnyttja ditt "fripass". Skyll dig själv när du snackade om att "sälja bort" mig, för en 10a, halva kvällen.

    Jag är glad att du fick mig att inse att jag inte vill ha förhållanden. Men samtidigt så jävla ledsen att jag gav dig de bästa två åren av ditt liv, ditt egoistiska svin."

    3. Den andre som fick mig att inse detta, han jag vill ha i min säng;

    "Du är snygg och trygg. Men långt ifrån vad jag egentligen skulle vilja ha. Du är inte nått pojkvänsmaterial. Men det är inget jag vill ha.

    Jag vill bara kunna kyssa dig, krama dig, ligga med dig. Utan att behöva tänka på ett förhållande.

    Du får mig att bli så kåt. Men jag vågar inte säga nåt.

    Jag tänker på den där kvällen. Dina läppar mot min hals, trots att det gått två år så finns känslan av dina läppar kvar.

    Ibland undrar jag hur långt vi verkligen hade gått den natten..kanske får jag en dag veta?"

  • Jag kom inte på något bättre

    I 1 vecka har jag sovit hos dig. Och nu saknat jag dig varenda sekund du är på jobbet!

    Jag älskar när du kommer har lunch och studsar in genom dörren helt svettig och skitig, för du dansar ibland in till vardagsrummet och kysser mig så jag får en "svets-mustasch" av dig innan du rusar in i duschen för att kyla ner dig.

    Vatje gång du får mig att le och skratta så faller jag för dig ännu mer, eller när du skrattar tills det inte ens kommer ut luft längre! Satan så fin du är!!

    Till och med när du sover, svettas, snarkar och fiser så är du fin. Du skulle kunna ha ebola och jag skulle ändå inte kunna låta bli dig, det är som om du fiser enhörningar.

    Varje gång jag ser dig le, åh gud då jag faller!


    ~Alicia, Min Eviga Sol I Mörkret~
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!