• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (anonym)

    Jag minns inte när vi hade sex senast men jag tror det var vid midsommar. Jag minns inte den senaste kyssen, men det var inte i år. Jag minns inte när du sa att du älskar mig, inte alls. Jag minns inte när du tog på mig med ömhet och kärlek sist, har du någonsin gjort det? Mitt hjärta blöder. Varför ser du mig inte längre?

  • TorskadIhelhet

    Jag har drogat bort min själ med tabletter som håller mig lugn, sovit i dagar och glömt nästan allt. Men när jag vaknade blödde mitt hjärta av saknad till dig. Om tabletterna lyckas ta bort allt jag känner förutom saknaden till dig, är inte det bevis nog att jag älskar dig

  • Anonym (H)

    Till H:

    Du och jag var inte bra för varandra men endå har vi hållit kontakt i alla dessa år.
    När vi ses är det nått som finns där vad kan ingen av oss sätta fingret på. Även om du inte skulle erkänna det då är sambo och familj och jag make å familj.

    Du säger att du gjorde slut för att inte förstöra mitt liv. Jag vet inte vad jag skall göra så det känns som att det du och jag har är ouppklarat på något vis.


    Den elektricetet som uppstår när vi ses går ej att fejka, och man släpar inte på ett ex kartong så många år som du gjort utan att denne betyder nått.

    Ge mig svar kram

  • Anonym (H)

    Hej Mamma!

    Jag hatar dig för att du svikit mig för att du valde bort mig.
    Nu vill jag veta nu vill jag höra sanningen så att jag kan gå vidare utan att behöva ta tankarna med mig i graven.


    VAD HÄNDE EGENTLIGEN NÄR JAG VAR LITEN?
    Jag vill ha sanningen jag vill ha svar. Hur kunde du välja den man som förgripit sig på mig sexuellt Jag vet att jag inte kommer ihåg men min pappa har berättat och ställt upp och försökt så gott han kan att laga sin trasiga dotter.
    Jag vet att min pappa slagit dig och det gör allt ännu konstigare. Har fått så många olika förklaringar till vad jag fått mina så kallade "FANTASIER" ifrån.
    I Dokumenten från utredningen så står det att mitt vittnesmål var trovärdigt men ändå gick han fri.

    Jag är inte dum så berätta nu å gör livet enklare att leva.

    P.S. jag har lovat mig själv 1sak 1 och det är att jag aldrig skall göra mot mina barn som du gjort mot mig. Och det är att överge dem.

    Sen gillar jag ditt ordval å det har jag oxå funderat på och det var.

    "Jag erkänner att hon får adoptera dig"

    Ja hon adopterade mig i vuxen ålder pappas fru och hon är 100x bättre mamma än du någonsin kan vara mina barn vet inte ens vem du är och så skall förbli. Du har valt bort mig och dina "BARNBARN" hoppas du är stolt och mår bra över det

  • HäckHäxan

    Tycker det är otroligt lågt av dig att inte betala mig pengarna för det jobb jag har gjort hos dig. Hur du kan med förstår jag inte. Du/ ni bad om hjälp med full panik för att du7ni inte skulle hinna klart din beställning, jag ställde upp och hjälpte till. Men det där med lön/ betalning för saker, att göra rätt för sig är tydligen inte så viktigt för dig.

    Hade det inte varit för våra barn som är vänner så hade jag fan klappat till dig och spottat dig i nyllet och släpat dig till närmsta bankomat och tvingat dig att ta ut pengar och ge mig.

    Så jävla lågt av dig E.A, att det inte finns. Inser att jag borde lyssnat på alla de som sa att du var snål, att du inte betalar för dig. De hade rätt, jag lär nog kunna se mig i stjärnorna efter de där pengarna tror jag. Jag hoppas karma biter dig i röven så jävla hårt mannen.

    Det stör mig att jag hamnar i konflikt eftersom jag tycker om din fru och dina barn. Funderar på om jag skall ringa din fru om saken, det var ju trots allt hon som ringde och frågade om jag kunde hjälpa dig. Jag hatar gå bakvägar, men påminnelser verkar ju inte fungera på dig. Det är för helvete 10 månader sen! 


    I was refused a job yesterday. Apparently putting gang-bang on your application doesn't qualify as proof of teamwork!
  • gissavem123

    Dra åt helvete din lata karljävel! Hade jag haft 10.000 hade jag köpt den där enkelbiljetten hem som du önskade häromdagen. Dra åt helvete med dig och din jävla ADHD.

  • sandraabinger

    Sluta vara så äckligt falsk och övertrevlig!!! Låt bli att försöka prata med mamma på jobbet, hon vill inte veta av dig och hon tycker du är jobbig.. Och låt bli min bror, sätt inte din fot vid hans hem. Du har sårat honom tillräckligt mycket nu, han mår äntligen bättre. Du är så äcklig, falsk och allt jag inte trodde att du var. Usch, det är ju hemskt att det finns sådana som dig. Man blir ju nästan mörkrädd...

  • Jag kom inte på något bättre

    Hej du lögnaktiga människa, JA DU!

    How the hell dare you??? Jag undrar hur du tänker när du beter dig, faktiskt. För du verkar inte bete dig alls. Men ja, nu vet jag ju iallafall- och tack o lov för kunskap, tillskillnad från dunklet ni trodde jag satt i.

    Jag kommer gå en runda i helgen där jag erkänner saker jag gjort fel, jag kommer komma ut ur det helt blåslagen- för drt förtjänar jag. Jag kan ta emot straffen för vad jag gjort. Frågan är, kan någon av er säga detsamma, eller är ni inte bara lögnare- utan fega också?


    ~Alicia, Min Eviga Sol I Mörkret~
  • Anonym (saknar dej)

    om du var hos mej nu skulle jag handgripligen visa dej hur mycket jag älskar dej ,men ändå vara smood!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!