• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (sputt)

    Kan du låta mig vara ifred och bara dra något riktigt gammal över dig, hör aldrig av dig mera!!!! tack!! 

  • Anonym (Fruktsalladen : ))

    Jag tror att jag ser dig som den du är, och jag erkänner att det är mycket att ta in, men jag ser mycket gott också. Vi påminner varann om att vi bara är människor. Det är så jag ser det.

    Sen: Jag kommer bara bli så bra som du tillåter mig att vara - och tvärtom. Så dina "begränsningar" är även mina.

  • Anonym (Nina)

    Hej

    Jag vet att det kanske inte är ett roligt mail att läsa men jag vill bara säga tack för att du gjorde slut med mig. Det har gått 10 månader och de senaste månaderna har jag insett att inget av det jag har idag skulle jag ha haft om du och jag levt tillsammans. Jag har hittat mig själv, jag är lycklig, snygg, glad och stark. Jag älskade dig så mycket men du är svår att leva med. När du gjorde slut tyckte jag inte att jag hade något att leva för, för under hela vårt förhållande har jag anpassat mig efter vad du har velat. Jag märkte det inte riktigt eftersom jag var så nöjd med att vara med dig. Det var dina drömmar vi drömde, inte mina. Det är inte ditt fel för jag borde ha satt ner foten. jag vet att du älskade mig ett tag där. 

    Det gör mig ledsen att du alltid ska förstöra livet för dig själv, det är som att du inte kan acceptera att det går bra. du försöker ordna upp ditt liv, men du börjar i fel ände och sen när bollen är i rullning kan du inte reda ut det. Du är smart men samtidigt så dum, om du förstår vad jag menar. Jag tror att både du och jag vet att jag är det bästa som hänt dig, jag vet att det förmodligen grämer dig. Det är tråkigt, men det är försent nu. 

    Jag tänker på dig ofta och jag saknar dig, men jag älskar dig inte längre. Och jag är glad över att jag lever mitt eget liv nu, med egna drömmar. det tog ett tag för mig att uppskatta mig själv. Det roliga är att jag tror att du skulle gilla den jag blivit nu mer än den jag var.

    Jag vet att du inte kommer att svara på det här, det är du för feg för. så hej då, Se till att du lever ett liv du inte ångrar.

  • Anonym (M)

    Hej, jag vet...du är gift, du har barn, du är tjej, och jag är förvirrad men, nånting hos dig gör mig helt knäsvag. Jag önskar jag fick träffa dig oftare! Kram (puss) - M

  • Anonym (Fruktsalladen : ))

    Du borde kanske överväga att jag talade sanningen när jag skrev att jag har stark intuition. Sitter här och försöker förstå dina motiv... Jag tror inte att du är osäker på vem jag är, jag har ju gett dig massa med ledtrådar. Jag hoppas också att det har sjunkit in att jag inte vill pressa dig. Du väljer att vara "in disguise", jag accepterar det. Du ska bara veta att jag inte har några problem att berätta för dig om mina svagheter. Jag har bara valt att inte göra det här. Och: Är jag här, är jag här för att jag vill vara här. Och skriver du någonting fint, är det klart att jag gläds - varför skulle jag inte göra det?

  • Anonym (Fruktsalladen : ))

    Modifiera sanningen inte mer än nödvändigt... Det är en önskan från min sida.

    Du kan vända dig direkt till mig om du har frågor; antingen så svarar jag eller så svarar jag inte.

    Ok : )

  • Anonym (df)

    Bete dig lite mognare och våga visa vilken sida du står på vafan !!

  • Anonym (Fruktsalladen : ))

    Har du tänkt på att denna lilla värld kanske gör oss en otjänst? För det har jag. Någonting stämmer inte. Jag vet att jag gör vad jag kan i nuläget, gör du det med? För jag kunde också välja att inte lita på dig. Det är ett val faktiskt.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!