• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • pajjas

    Du lurar kanske andra med dina vita lögner men du kommer aldrig att kunna göra det med mig längre. Det kan jag garantera dig. Jag ser rätt igenom dig. Den du nu försöker vara. Tror du inte jag fattar att du försöker "lugna" mig genom att ge mig bekräftelse? Jag fattar vad du håller på med. Du har det hur bra som helst där du är nu äter och dricker gott osv. , du vill inte alls därifrån. Du blir ju uppvaktad. Men måste ha nån som bekräftar dig. Sen. Också. När allt du fått och vardagen är här igen. Men jag tänker inte uppvakta eller bekräfta dig mer. Jag är så trött på dig. Ditt beteende. Du, du du. Jag förtjänar någon annan än dig i mitt liv.

  • Anonym (Raring)

    Till dig: försök förstå att jag bryr mig om dig som en vän även om jag har haft andra känslor för dig och jag blir glad när vi pratar lite med varandra. Jag har inga baktankar, jag är din vän om du vill ha mig som det.

  • Anonym (Raring)

    Och erbjudandet om fika står kvar :) Hör av dig när du passerar, välkommen! Du gjorde en höst/vinter mycket ljusare för mig och jag hoppas att jag får finnas kvar i ditt minne ett tag. Du kommer finnas i mitt... Och i mitt hjärta finns det alltid en plats för dig <3

  • Anonym (dumma.)

    Dumma hjärtat, 

    Hur kunde du bara lämna mig en morgon utan att ha sagt något? Hur kunde du lova mig guld och gröna skogar ena dagen för att bara lämna mig nästa? Vad hände? Varför gjorde du så? 

    Jag sitter hemma och är helt förtvivlad, jag saknar dig. Varje sekund saknar jag dig trots att veckorna går, jag hoppas fortfarande och jag vill bara att du kommer hem. Jag vill bara bli arg, men jag kan inte bli arg. Jag älskar ju dig, varför gjorde du såhär mot mig? 

  • Anonym (dumma.)
    mikipiki skrev 2014-09-16 21:34:07 följande:

    Alltså nä, din dumma idiotfan, du är inte värd det längre.


  • dur

    Men skit i mig då för helvete. Skit i att höra av dig igen. Men räkna som sagt inte med att jag ska finnas där, för att plocka upp dig när du faller likt dominobrickor.När ditt liv återigen krackelerar får du stå för dina val ännu en gång. Kadooom. Krach. Booom. Bang. Kom inte till mig och få tröst. Jag är inte din jävla betjänt.

  • Anonym (Raring)

    Minns du att jag för ett år sedan sa att jag alltid skulle ha tid för dig, oavsett vad som händer? Jag ångrar att jag inte tog mig tid att åka och hälsa på dig...

  • Anonym (df)

    Jag tycker om dig som fan . ..önskar du kände likadant tillbaks, fast du gör inte det :(

  • Anonym (Raring)

    Jag vill inte hålla på och skriva till dig här, jag vill träffa dig... Ta en kopp kaffe eller två och prata om allt möjligt mellan himmel och jord, kram <3

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!