• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Om ändå...)

    Du är underbar! Jag tror aldrig jag träffat någon man som är lika omtänksam som du. Du ser mig på ett sätt som ingen annan gör! Jag blir mitt bästa jag när jag är med dig.

    Du vågar stå upp för dina åsikter, och får ofta folk med dig när du argumenterar för något. Önskar jag hade den egenskapen!

    Du är fin! Hur känner du för mig?

    Önskar att vi kunde vara tillsammans????

  • Anonym (Miss U)
    Anonym (JG) skrev 2018-04-21 21:50:06 följande:

    Vi har viss, men ganska begränsad, kontakt på så vis att vi ibland hörs av för att se hur läget är osv. Ibland planerar vi lite "löst" att ses (ta en fika eller en promenad) men vi bestämmer aldrig något konkret. Så visst finns det möjlighet att smyga in lite mer konversation men jag känner att det kanske inte är schysst mot någon av oss om det skulle vara så att han inte är intresserad på samma sätt som förr (han skulle kanske bli obekväm som i sådana fall "måste" göra mig besviken samt att jag antagligen skulle bli hyfsat förstörd). Jag är feg, jag vet...


    Hur har det gått för dig? Har ni närmat er varandra?
  • Anonym (anonym)

    Vad bra att du inte svarade på min fråga om att träffas idag när jag ändå var i närheten. Det visar att du bara är intresserad på dina villkor och dessutom är feg och självupptagen.Jag känner också att du är där du vill och ska vara. Var rädd om och ta hand om det du "har". Vill du prata så vet du var jag finns.

  • Anonym (Jagärjagvemärdu)

    Vill skiva ?Hej. Är du attraherad av mig? Jag får den känslan när våra blickar möts.? Men det känns lite för rakt på att skriva.

  • Anonym (Svinto)

    Du lämnade mig på gatan, tack så mycket för de åren vi hade. Dina ord om kärlek var falska.

  • Anonym (Tin)

    Gratulerar dig och ditt val. Kollegan verkar verkligen vara ett kap... Herregud! Förresten, vänner till dig talar bakom din rygg.

  • Anonym (Kär så det göt ont)

    Ina jag är förälskad i dig!

    Jag tänker på dig varje dag.

    Du är den snyggaste, coolaste, charmigaste kvinna jag vet och jag drömmer om att kyssa dig och känna din kropp mot min.

    Men jag har en man och det har även du. Troligtvis har du aldrig ens tänkt tanken.

    Hur ska jag orka fortsätta. Det gör ont i mitt hjärta. ?

  • Anonym (anonym)

    Jag vill att du kommer idag trots att du valde att inte förstå mig igår. Men vad jag helst av allt vill är att du känner efter vad du innerst inne vill. Jag tycker väldigt mycket om dig och därför vill jag att du ska ha det bra men jag vill att du även tar hänsyn till mig och mina känslor.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!