• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Ääæää)

    Du är så feg. Du kan aldrig be om ursäkt eller se dina egna fel. Så mycket skit du själv provocerar fram genom ditt dåliga beteende.

    Men du är alltid offret?

    Be om ursäkt & visa handlingskraft istället för tomma ord.

  • Lumina77

    Hej! Hoppas du inte blir arg på mig nu, men jag blev så svartsjuk när jag såg en bild du hade kvar på ditt ex när hon var gravid så jag rev den i småbitar och slängde den.

    Förlåt.

  • Anonym (Ääæää)

    Blir inte ens arg längre, blir inte ledsen & känner mig inte sviken längre varje gång du beteer dig som det utnyttjade svin du är. Jag tackar dig bara för varje gång du förlöjligar mig & sårar mig för det hjälper mig att tappa allt jag känner för dig.

    Snart har jag tappat alla känslorna helt.

    Så tack att du är själviskt as. Blir lättare att gå vidare.

    Du är skräp. Du är Olojal & extremt falsk. Feg som spelar på andras känslor.

    Det kommer bara bli din förlust i längden inte någon annans. En dag kommer du ångra att du förstörde något fint.

    Den dagen kan du inte komma till mig.

  • Anonym (Struten)

    (Jag trodde inte jag skulle behöva skriva här men efter ha lämnat ett förhållande av våld och noll kontakt får finnas kvar så är denna tråden perfekt)

    Till S.

    Du fick mig att ännu en gång vara rädd och osynliggjord i mitt eget hem, du skulle rädda mig men du blev min nya förövare, du var så orolig för att någonting ont skulle hända mig utanför dörren helt i förnekelse att det enda onda som pågick i mitt liv var inuti mitt hem och det var du.

    Du kommer aldrig inse detta. Men när jag sa att du ljugit flera gånger för mig, att du knarkar sönder ditt liv du är egoistisk och självupptagen, du förnekar ditt liv och försummar dig själv och oss, du är omogen tonåring, barnslig, du är inte självständig eller stabil, att du är ingen man, att att du slog mig , du sparkade mig, du kallade mig hora jävla fitta jag ska döda dig jag ska döda din familj och tryckte upp mig mot väggen likt den mobbaren som bor i dig än som måste hata andra lika mycket som du hatar dig, du kunde inte fatta att jag sa allt detta för att jag ville att du sökte hjälp, för att jag brydde mig om ditt liv, jag brydde mig, mer än du någonsin gjort.

    Mina ord var inte trakasserier, de var ditt Wake Up Call om du hade orkat lyssna, jag är inte en person som lever för att trycka ner andra så de inte lämnar mig, sån är däremot du.

    När du ville träffa mig efter att jag flyttat och du såg hur förstörd jag hunnit bli, och du grät och led av synen av ditt egna verk, så visade du mig en sida som jag hungrat efter i hela förhållandet. Kärlek. Du visade mig kärlek när du kunde för första gången lyssna, se mig i ögonen med en brinnande blick av empati, och förstå att du handlat fel och förstå att medan du straffade mig för att jag speglade upp sanningen för dig så visade du att du är inte i närheten av den styrka jag besitter. Du förstod hur stark jag var först när du sett att jag vågade lämna dig. Och resten av dagen kändes som teater. Vi skulle åka bil och handla som om ingenting hade hade skett, som om rivmärkena på din hals när jag likt en katt gick till attack för att rädda mitt skinn inte existerade, men jag såg de ärren klart och tydligt och jag ångrar de inte, varenda ärr varenda skråma du har från mig ska påminna dig allt du gjorde som fick din flickvän så rädd att hon gick i defensivt försvar. Varenda litet sår ska skrämma dig själv så mycket att du aldrig rör någon annan igen. Du ska känna att du var förövaren, du ska se det när du kollar dig i spegeln.

    Du fruktade människor du fruktade världen

    och försökte applicera din världsbild på mig som är din motsats, jag, som är allt du har förlorat i ditt liv, jag, som är den personen du aldrig kommer vara, din avundsjuka lös som lava hur jag kan lita på mig själv och andra trots de sju helveten jag genomlidit. Skillnaden på dig och mig är att jag gav aldrig upp mig själv eller livet, men det gjorde du. Jag hoppas du ändå en vacker dag ska kunna lita på dig själv och livet igen, jag har inget intresse att se dig miserabel, för det är miserabla människor som går på sig själv och sedan andra. Du förtjänar att må bra alla förtjänar att må bra, men precis som alla andra har du ditt jobb att utföra, ett bra liv är inte gratis eller kommer på beställning, ett bra liv finns bara på marknaden för de som vägrar acceptera det som inte är bra - nog.

    Mina känslor har varit kluvna. En del har sympatiserat med dig medan andra delen är den arga röda rösten som säger "han är en misshandlare!"

    Du är ingen psykopat. Du är ingen narcissist. Du förstörde aldrig min glädje till mitt liv utanför vår relation, du ville se mig lyckas i mitt liv, du ställde upp där ingen fanns, du höll om mig tills tårarna började eller slutade, jag kände mig alltid snygg och vacker med dig och vi delar minnen av ovärderliga stunder ihop, men, trots allt detta, så fanns det en del i dig som sakta grodde, föraktet mot dig som ett steg i taget blev ett förakt mot mig. Och här var min dealbreaker. Du minns när du sa "Det är det jag gillar med dig du är liten men du visar ändå att du är stark och orkar ta saker själv" du kände mig ändå mer än på ytan, för visst var jag liten, och visst var jag i mental styrka och fysisk styrka tre gånger så stark som den lilla kroppen var.

    Igår ringde jag en psykolog. För jag har varit skräckslagen och på spänn hela tiden nu när jag är själv. När psykologen beskrev ditt och mitt förhållande med ord som frätande och terror och att du verkligen fick mig att börja tänka illa om mig själv, då kunde jag inte hålla tillbaka eller skydda dig mer, där och då gick jag från kluven till bestämd att det var det du blev, frätande och en terror. Att du slog mig att du tryckte ner mig att du kontrollerade mig att du ville öga mig att du hatade mig mer än du älskade mig och att hatet bara växte.

    Du kände också själv att vi inte var kärlek. Du fortsatte om och om att tjata om att jag inte kan prata med dig, du var så besviken men det slog dig aldrig att jag inte kände mig trygg att vara mig själv med dig, jag tystade mig under ett års tid försökte bli den du bad om, trodde det skulle lösa allt och det gjorde det, det fick mig att lämna dig och det var lösningen,

    på allt.

  • Anonym (Struten)

    Medan andra luras att partnern är fin igen när han blir det mot slutet, så fin att de får hoppet att "nu är han förändrad nu kommer det bli bra" så kände jag precis tvärtom. Ju mer snäll och fin du var sista träffen desto mer blev jag övertygad att jag har gjort rätt beslut att flytta, att lämna dig och att aldrig komma tillbaka.

    Du var så empatisk. Du lyssnade du såg mig i ögonen för första gången och erkände allt du gjort. Du ville ha mig nära i sängen, hålla om mig, du kramade mig så helt och så länge och så ovillkorligt varmt, du störde dig inte på att jag hade svårt att ligga Still som du gjort hela förhållandet du störde dig inte på att jag ville ha din närhet, men tack för att vi möttes den där sista gången, för du fick se hur du varit som partner, när du såg hur undvikande rädd och stel jag var runt dig i sängen vi delat i sovrummet vi bodde i.

    Jag blev inte hoppfull över hur fin du var mot mig, jag blev bara sorgsen, att du visade den sidan, för det där var inte fint, eller jättespeciellt, det var en daglig standard för en man som respekterar sin flickvän, men inte för dig, för dig var det det finaste du hade att ge, och du kunde inte ge det när jag satsade på oss i ett års tid under 365 dagar när du valde orden hora fitta dö när du valde slagen sparkarna avvisandet och utbrotten, bara när du mot slutet inte ville svälja stoltheten, att du varit en värdelös partner som just blivit dumpad så det visslar om det - då ville du visa att du minsann kan respekt.

    Du kan inte respekt, för du har ingen för dig själv. Men du kan spela respektfull och omtänksam inför andra, precis som den teatern du spelade upp för mig sista gången vi möttes.

    Tack för att du visade detta, den sorgen jag kände blev sista knuffen för mig att gå vidare

    för gott

  • MissSaAnd

    Jag tror att jag fortfarande är kär i dig, fast att jag lämnade dig för 3,5 år sen. Går inte en dag utan att jag tänker på dig.

    Och när vi i lördags festade ihop och stod i hallen sa hejdå.. jag kysste dig för att jag verkligen ville, när du kysste tillbaks så var det som om resten av världen försvann.

    Känner du samma sak för mig som jag för dig?

  • Anonym (Tänkerjupådig)

    Jag tänker på dig oftare än vad jag vill erkänna.

    Jag saknar dig men vet inte på vilket sätt.

    Den tiden vi hade tillsammans var fantastisk och jag har aldrig träffat någon som jag har känt mig så avslappnad med förut.

    Du tyckte om mina knasigheter.

    Jag tänker tillbaka på när jag sprang naken i mörkret på gräsmattan och du stod med ett stort leende och tittade på. Den gången jag hoppade ner i sjön och badade fast det snöade. Du var så snäll och mötte mig där för att jag inte ville bada ensam. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på hur du stod i din vinterjacka och huttrade när jag klädde av mig naken och hoppade i.

    Det betydde mycket för mig.

    Jag saknar det så otroligt mycket.

    Alla stunder vi låg i sängen och pratade. Sexet som var helt underbart.

    Det är flera år sen nu och jag vet inget om dig längre. Jag vill bara att du ska veta att jag saknar dig.

  • Anonym (Pissapa)

    Vad ont det gör inse att jag har aldrig betyde något för dig. Om du inte vill man ska tycka du är riktigtktigt jävla äcklig i slutändan. Va ärlig med allt innan du är helt & hållet ett minne blott. Rädda det som räddas kan.

    Du vill må bra, säger du? Vad gör du för att må bra? Missbruka andra människor på deras saker & känslor? Är det så man får det bra & mår bra? Nej inte direkt!!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!