• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (zero)

    Fan vad jag saknar dig, älskar dig, vill vara med dig för resten av mitt liv. Saknar ditt leende, ditt skratt, din humor, våra samtal, din blick, din närhet, dina kyssar och det underbara sexet vi hade. Saknar känslan av att tiden stannade i din närhet, som att allt runt omkring oss inte fanns.. Ända sedan första gången vi träffades så har det inte gått en dag utan att jag tänkt på dig.. men vi båda var på fel plats i livet, mådde dåligt, var slutna och hade svårt att visa känslor så det sket sig.. Fick för någon vecka sedan höra av en gemensam bekant att du gift dig och väntar barn med någon annan och det gör så jävla ONT, tror fan jag går sönder...

  • Cubain

    Du äcklar mig!

    Hur kunde jag vara så dum i huvudet och gå på ditt skitsnack? Finns där någon du inte knullat på och lurat?

    Patetiska jävla äckel, ryck upp dig innan du avlider i någon äcklig könssjukdom. En vacker dag kommer du såra fel person och förmodligen få ett förtjänat helvete. Hejdå!!

  • Anonym (hopplöshet)

    Bjuder på ett till.

    Jag vet att jag lovat att inte skriva till dig igen.

    Men jag kunde inte låta bli, allt vart så fel när du sa att du var kär i mig.

    Du gav mig så mycket att jag vart kär i dig med. Men jag valde att backa.

    Nu ångrar jag mig å saknar dig så mycket att det gör ont.

    Jag önskar att du hade hört av dig.

    Jag har väntat på att du skall skriva ett sms så jag fick bekräftelse på hur mycket jag betyder för dig som du sagt att jag gör.

    Snälla bevisa det då.

    Ghaa du gör mig galen. Får inte ut dig ur mitt huvud.

  • Anonym (saknar dej)

    SUCK! Jag saknar dej.. du underbara man med vackraste leendet jag sett!
    Tyvärr verkar det som jag gått på ett minfält igen då du inte längre alls verkar vilja umgås med mej alls utan muttrar och fnyser åt mej eller säger något totalt sårande.. som den gången jag frågade hur det blev med en sak jag gjort och du svarade.. ser ut som fan..

  • Anonym (Hallon)

    Fattar inte..de gånger jag verkligen tänkt på dig intensivt så det nästan hugger, har du hört av dig? På sekunden? Det kan gå dagar veckor utan någon kontakt där jag är upptagen med annat än att tänka på dig. Sen när jag gör det hör du av alltid av dig. Vi har något konstigt band du & jag om du vill tro det eller inte. Jag kan tillochmed känna i varje fiber när du inte mår bra. Tänk om du bara vågade släppa in mig & göra en del av det jag vet som kommer ge dig ro i din själ & få dig må bra. Jag kommer alltid älska dig på något vis!!

  • Anonym (Hallon)

    Tack ditt äckliga lilla helvete att jag fick mitt avslut med dig idag. Nu kan jag gå vidare med en riktig man jag ännu en gång hölt på prioritera bort för dig. Hans små fel i helgen var ett missförstånd i text. Så glad att du lärde mig det att ta saker i text är ingen bra idé. Hoppas du kan växa upp ditt jävla äckel sårar andra & söker bekräftelse som en annan jävla fjortis. Din förlust!! Aldrig mer..

  • Anonym (tänk)

    Tack för idag. För bekräftelsen att jag inte betyder nåt särskilt eller troligtvis inget alls för dig! För om jag gjorde det hade du tagit dig tid till att träffas. Inte precis igår vi sågs. Jag trodde dumt nog att du ville träffa mig eftersom du bett mig höra av mig om jag ville ta en fika

    med dig. Men efter idag förstår jag mer än så. Du vill inte träffa mig. Det var bara något du sa.

    Jag hör inte av mig mer till dig - och det blir ingen fika för oss. Nån gång. Vänskap är värd mer än detta. Allt gott!

  • Anonym (broken)

    Till pappa 1: Du kom undan 2 ggr med att låta dina kvinnor misshandla din son. Du såg och visste men gjorde inget. Karma kommer få hjälp på traven!

    Pappa nr 3 : Du slog 2 barn fysiskt och misshandlade 1 psykiskt. På något sätt lyckades du krångla dig ut och få utredning nerlagd. Men än är det inte över ditt lowlife.

  • Pissapa123

    Du får dig framstå som den mest positiva människa på jordens yta? Du lever inte ens en positiv livstil?

    Dina handlingar gör inget positivt för någon annan, minst dig själv. Dina ord är positiva? Innehåller ju ständigt ord som "jag är en positiv människa"

    Lev som du lär ditt chips groggande lösaktiga byfåne pack!! Trött på se hur du gömmer dig bakom ditt positiva snack varje gång du bidragit så negativt kunnat hända andra. Ta ditt flower power snack & stoppa någonstans!!

  • Anonym (K.O.S.S.A)

    Din tjocka kossa!
    Har hellre sex med en snygg man. Så fet och äckligt du blivit!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!