Inlägg från: Stargazers |Visa alla inlägg
  • Stargazers

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jayt: Härligt att det äntligen blir äggplock för er! Lycka till idag :)

  • Stargazers

    Hade ÄP igår och fick ut 22(!) ägg. Tyvärr fick jag nyss veta att endast 5 av dessa har blivit befruktade (det var många av äggen som var omogna) så det blir återföring redan imorgon. Hade hoppats på långtidsodling (vilket även de på kliniken ställt in oss på) men tyvärr blir det inte så. Och frågan är ju om alla 5 ens klarar sig till imorgon. Kanske blir det inte ens några till frysen. Känner mig grymt besviken nu :( Så mkt smärta igår och trots det så få ägg i slutändan.

  • Stargazers

    Jenso: Det verkar vara vanligt att göra ET efter 2 dagar precis som Wonders säger eftersom man vill sätta tillbaka äggen i sin naturliga miljö.

    Wonders: Nä tyvärr fick jag ingen sån effekt av morfinet trots att de gav mig mer och mer. Vissa är tydligen inte så mottagliga för morfinet. De fattade att jag hade ont - jag grät tom + att jag såklart sa att det kändes fruktansvärt mycket.

  • Stargazers

    JZ: Kul att det såg bra ut!

    Själv blev det återföring av ett 2-dagars embryo idag. Tre ägg odlas vidare för att ev frysas ned. Hoppas såklart att det tar sig den här gången! Känns så himla overkligt bara... :)

  • Stargazers

    Testdag är den 2 okt, dvs 21 dagar från äggplocket. Låång väntan men kanske att vi tjuvtestar tidigare såvida inte mensen dyker upp. I dagsläget länge känns det lugnt att vänta, för så länge man inte vet så lever ju hoppet. Men man kanske känner annorlunda om några dagar!

  • Stargazers

    Ändå bra av dig att hålla dig så länge !Glad När gjorde du ET?

    Japp, gjorde ET i fredags med ett 2-dagars embryo, så är bara på ruvardag 3 idag. Skulle gärna testa innan det finns risk för att mensen kommer för då blir det inte lika jobbigt om den kommer, dock svårt att veta när den egentligen kan tänkas komma i sådana fall...

  • Stargazers

    Jayt: Jag vet inte om man kan räkna så, svårt att veta ifall cykeln följer samma mönster i och med alla hormoner? Jag frågade sköterskan på kliniken när man kunde vänta sig mensen ifall den dyker upp och hon sa mellan ca 4-5 dagar innan TD till 4-5 dagar efter TD. (Kliniken jag går på har TD hela 21 dagar efter ÄP.) Så det är nog inte helt lätt att veta när den kan dyka upp.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus