Inlägg från: Ms H |Visa alla inlägg
  • Ms H

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Nu är jag trött på kaoset i min strumplåda! Det är inte särskilt mycket oordning, men fullt, vilket gör att det är svårt att hitta. Största boven känns som det är strumpbyxor/stayups/tights. Nån som bra förslag på hur man får bra ordning på sånt? Övrigt som bor i lådan är strumpor, sockor för innebruk, benvärmare och långkalsonger.

  • Ms H

    Tack för tipsen! Lådorna i min garderob har innermåtten 65*53 cm, så av Chinx förslag skulle jag tyvärr bara få in två stycken. Pallas förslag skulle kanske funka, får titta vidare på det Glad Tilläggas bör kanske att lådan är relativt välfylld, ser ut så här när det är nysorterat (har förstås även lite strumpor i tvätten).


  • Ms H

    Hmm.. mätte höjden på lådan... framkanten är 11 cm hög. Komplement som Pallas föreslår är 12 cm. Varför anpassar inte IKEA sina garderobsinredningar till att passa bra i sina egna garderober? Det går ju att låta den sticka upp lite, men undrar hur de tänker...

  • Ms H

    Fantasia: fokusera på pannrummet den här veckan och bjud hem gäster även nästa lördag så att familjen tar hand om resten av huset tills dess

  • Ms H

    Angio: jag har funderat på IKEAs lådavdelare men är rädd att strumpbyxor ska fastna i kanter/hörn och gå sönder. ClaesOs har jag inte tittat ordentligt på, det är värt ett försök. Antonius är "dumma" mått för min låda tyvärr. Eller, jag ska nog säga att jag har fel mått på garderoben :)

    Tack för alla goda idéer tjejer!

  • Ms H
    Pallas skrev 2012-09-24 21:51:34 följande:
    vb mrsIce!

    You know the drill: baby steps!

    På 9 månader har jag lärt mig att hålla rent i köket, hänga upp min jacka i hallen när jag kommer hem samt hålla badrummen i skick. Inte så mycket när man sammanfattar det så här, men för mig är det oerhört stora grejer!

    Jag gillar det där med jackan Glad
  • Ms H
    Pallas skrev 2012-09-24 22:12:02 följande:
    Jamen eller hur! Det var jackor överallt förut. Nu hänger de alltid där de ska. I'm a slow learner...

    Jag kan tänka mig att det gör stor skillnad.
  • Ms H
    Salt Groda skrev 2012-09-25 04:23:12 följande:
    Badrummen skulle jag behöva lära mig. Köket funkar ok så länge vi hjälps åt. Tvätten är under kontroll. Bäddar varje morgon. Dammsuger en gång i veckan. Men badrummen! Suck. Blir aldrig av.
    Swich and swipe!
  • Ms H

    Du säger att trots att du plockar undan på måndan så är det stökigt kort efter att Rut varit där på tisdagen... Har du analyserat hur det går till? För genom att göra det kanske du/ni kan ändra på lite småsaker och få det mycket bättre.
    Annars är fem-minuters-städningar, ta tag i hotspots och gå-aldrig-tomhänt bra tips.

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!