Inlägg från: Ms H |Visa alla inlägg
  • Ms H

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Haha! Dag 3 avklarad genom att läsa vad som skulle göras. Jag har inget som ska skänkas bort i nämnda rum, så då slipper jag ju =) Dag 4 tar jag mig an imorgon!

  • Ms H
    Ms H skrev 2012-08-01 00:33:44 följande:
    Haha! Dag 3 avklarad genom att läsa vad som skulle göras. Jag har inget som ska skänkas bort i nämnda rum, så då slipper jag ju =) Dag 4 tar jag mig an imorgon!

    ...eller inte. Det var visst roligare att ansa syrenbuskarna och att frigöra en dörr i källaren från den läskigt tråkiga mörkbruna färg den var målad med. Imorrn. Kanske
  • Ms H

    Nu har jag testat, på två minuter hinner jag dammsuga ca en fjärdedel, kanske en tredjedel av vardagsrummet, om jag inte gör det så noggrant.

  • Ms H
    M C Catta skrev 2012-08-05 13:49:50 följande:
    Istället för att dammsuga kan man ha en microfibermopp (alltså en sån där platt mopp). Går tusen gånger fortare och tar upp mer. Den tar dock inte mattor. Sen räcker det med en handdammsugare eller kvast och skyffel för att få bort det man moppat upp.

    Har du förslag på vilken man ska köpa? Märke och så menar jag.
  • Ms H

    Sitter och doftar på Ajaxen och tittar på speglingarna i vitrinskåpsglaset och glädjs åt att jag verkar hittat en ny bra Rut

  • Ms H
    angio101 skrev 2012-08-18 08:22:11 följande:
    nåt bra tips för riktigt ingrodda fett och matfläckar runt plattorna på en vanlig gammal spis (ej häll) eftersökes.

    har prövat ättika och bikarbonat/bakpulver, vågar inte köra svinto pga reprisken, smutsen är precis i gränslandet metallplatta/emalj.

    Kanske ovan nämnda Yes Powerspray? Jag använde den till köksfläktsfiltret häromdagen, där löste den upp fel väldigt bra.
  • Ms H
    SockerStinn skrev 2012-08-21 11:47:32 följande:
     Tant RUT var här i går, så nu har jag tid att ta upp mitt decluttrande.  Nu är det klädkammaren som fått sig en omgång. En sopsäck med skräp ut plus lite till insamling. Nu ser man golvet iaf. Behöver rensas mer, men maken får säga sitt om resten av sakerna. Tog just klk för att han pratat om att den behöver rensas ut. Nu har han möjlighet

    LOL! Man läser vad man vill, märker jag... "Tog just kk för att han...". Och jag läste precis samma sak när jag läste om en andra gång, men tyckte det lät osannolikt när du pratade om maken i meningen före. Förlåt OT Flört 

    Min nya Rut alltså... jag har haft några innan, och då har jag veckan efter första besöket hittat småsaker som jag ska be dem vara noggrannare med i fortsättningen. Inte konstigt alls, man "känner" varken hus eller boende första gången. Den här gången har jag bara hittat saker som de kan låta bli att göra! Känns ovant... och nu, fem dagar efter de var här, känns det fortfarande nystädat och dammfritt här, helt underbart.

      
  • Ms H
    Pallas skrev 2012-08-28 16:34:30 följande:
    JAG HAAAATAR GRÄSKLIPPNING! Om jag får ett eget hus någon gång ska jag lägga asfallt tammefan överallt, och alla golv ska ha våtrumsväggar och en golvbrunn!
    Mitt ex sa att allt borde kunna tvättas med högtrycktstvätt
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!