• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej alla, här kommer en snabb uppdatering utan att ha läst bakåt vad som hänt här... Tack alla för att ni har tänkt på mig! Jag opererades igår och mådde väldigt dåligt efteråt så jag blev kvar men har nu precis kommit hem. Har ont såklart men är ganska okej annars. Det visade sig, precis som jag anade och även Dr D trodde, att båda äggledarna var igenkorkade och att jag även har endometrios... En sak till till "oförklarligt barnlöslistan"....!! Detta blir mer och mer sanslöst. Får se vilken behandling Dr D säter in nu, antagligen en vända med p-piller. Det är oerhört skönt att ha detta bakom sig nu! 

  • Zinfandel

    Välkommen Perry och bra tänkt!! det är tyvärr svårt att få nån att ge IL här hemma men det är bara att ligga på och ringa runt. Till slut får man napp och det är väääldigt bra om vi får en kontakt mot Göteborgshållet också! Om du inboxar Curly så får du säkert namnet till kliniken i Stockholm som administrerar det, de kanske har nån kontakt i Göteborg som de vet kan hjälpa. Eftersom de gör de så kan de ju gå i god för att det inte är nåt farligt Flört 

  • Zinfandel

    Men lite försiktighet kring det eftersom många inte behandlar om man fått en ingång satt i utlandet mindre än ett halvår tidigare. Så jag undviker att upplysa om att jag fått det. En svår avvägning alltså.

  • Zinfandel

    Det står på alla sjukhusdörrar att man måste uppge om man fått en ingång senaste halvåret utomlands. O allergisk reaktion kan man förvisso få ändå men risken är liten såklart om man har testat en gång. Däremot förvånas man över vi inte får första il på kliniken i Aten, det är ju inte så att det inte hinns med på någon av oss?! ;)

  • Zinfandel

    Ja Poussin, väldigt ont. Åhh Fästdagar, vad spännande!! Hej Myran! Lätt avis, vårkänslor i Barca, underbart!! :))

  • Zinfandel

    Lillih: nämen vad knasigt, så ni tog inga prover alls..?! Jag hade nog bett honom skicka IL ändå, så att du får nåt bättre stöd inför nästa IVF. Ingen aning om storlekar på livmoder...

    Curly: allt lugnt idag..? 

  • Zinfandel

    Holly: välkommen hit! Jag har ärligt talat knappt tänkt tanken, det oroar inte mig ett dugg! Tvärtom är det bra att vi gynnar dem, tycker jag. Prislappen landar på ca 20 000 + resa & hotell.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!