• NY I GBG

    Äggdonation i Spanien: erfarenheter?

    Hej! Vi funderar på äggdonation i Spanien och jag har tagit kontakt med ett par kliniker och surfat runt lite. Av äggdonations barnmorska i Umeå fick vi IVI kliniken i Barcelona rekommenderad, samt AVA kliniken i Finland. Vi är inne på Spanien och det verkar finnas många olika kliniker. IVI verkar dyrast men de kanske är bälte också? Oss skulle det passa bäst i södra Spanien då vi kan ordna boende där. Kram till alla och mycket tacksam för svar!

  • Svar på tråden Äggdonation i Spanien: erfarenheter?
  • längtar74

    Åh, hoppfull, så spännande nyheter!! Nu snart (på andra sidan allt det där som ingår i förlossningen...) så börjar det riktiga äventyret. Så roligt att höra av dig!

  • hoppfull03
    Frk Röd skrev 2014-08-08 13:46:12 följande:

    Stort lycka till med förlossning och kommande mammalivet hoppfull03.


    Tack frk röd :). Håller tummarna för dig. Stor styrke kram
  • hoppfull03
    längtar74 skrev 2014-08-08 13:49:21 följande:

    Åh, hoppfull, så spännande nyheter!! Nu snart (på andra sidan allt det där som ingår i förlossningen...) så börjar det riktiga äventyret. Så roligt att höra av dig!


    Tack längtar 74! :) Sänder styrke kramar o håller tummarna för dig ! Kram
  • myran6801

    Jag tror vi skrev på ett papper om att sätta in två på IVI. Skicka ett mail o kolla med rubrik urgent. Lycka till!

  • Frk Röd
    hoppfull03 skrev 2014-08-08 16:02:53 följande:
    Tack frk röd :). Håller tummarna för dig. Stor styrke kram
    Tack snälla du.. Jag behöver alla tumhållningar jag kan få.
  • Lisa36

    17 av 19 beftuktade ägg hade genetiska defekter. Känns bittert, men nu ruvar jag på två och får hoppas på det bästa. Ingen som var på A-nivå tyvärr. tänk om svenska läkare bemödat sig att undersöka sambons kariotyp och inte bara utgå från "oförklarligt" och "förmodat" dålig äggkvalitet. Vi har gjort 5 ivf och förmodligen genetiska fel pga spermierna och inte alls mina ägg. Jag önskar vi kunde få 4 år tillbaka och börja om med denna vetskap... Men som sagt, måste försöka vara positiv och tro att iaf en av två vill vara med!

  • längtar74

    Lisa - kan bara föreställa mig hur tufft det varit, och så tråkigt att höra att så många av embryona föll bort. Men du ska se att en (eller båda!) visar sig vara riktiga kämpare. Precis som du! Håller alla tummar för att det här går vägen.

  • Karin71

    Åh Lisa36 det var så tråkigt att höra! Jag vet hur det känns men nu vet du säkert att de två embryo som är återförda är helt friska! Det gäller att hitta de positiva i det hela! Håller tummar och tår för Er att det går bra den här gången. Ta hand om Er!

  • Frk Röd

    Lisa, så tråkigt att så många föll bort, men nu håller vi tummarna för att de embryon du fått tillbaka är riktiga kämpare och vill fästa.

Svar på tråden Äggdonation i Spanien: erfarenheter?