• Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!
  • anjiali

    Spännande att läsa hur det går för er . En helt annan värld på denna sida graviditeten. Hoppas kunna göra er sällskap snart. Ligger här sömnlös som vanligt :-/.

    Erik: cytotec är för att livmodern skall dra ihop sig. Vad jag förstått det som när jag jobbade på gyn. Ges vid aborter för att driva ut foster.

  • Mamita3

    Ammade klart lilla Maxwell för en timme sedan dvs 0330 och ligger nu och kan inte somna om. Ligger och lyssnar att han andas. Det är då varm i sovrummet nu och la honom i din vagga för att han ska sova bättre, men nu kan inte jag sova utan honom. När jag ligger sömnlös och tänker på allt så blir det svårare att somna om.

    Är så tacksam för mina tre barn, att alla är friska, att min make är min bästa vän, att jag har fina vänner, att vi har en bra och stor bil, att vi njuter av nuet.
    Att just nu vara i mitten av livet, med småbarn och lägga grunden i dras liv.

  • Mamita3

    Erik: hoppas att det hjälper och att du blir bättre!!

    Du och jag ver2: quinoa? Mera mjölk?
    Spännande och ska prövas .
    Vi åker inte på semester i sommar vågade inte boka ngt m lillen, men nu m facit i hand hade det inte varit ngt problem.

    Tibell: här är en till utan blödningar- helt sjukt! Inte ens eftervärkar.
    Allt drar ihop sig jättefint men jag gick upp så mkt att jag måste sätta igång m träning i aug/sep. Längtar!

  • Du och Jag ver2

    Mamita, ja, vet inte hur eller varför, men det funkar!!! Ang semester så bokade vi veckan innan vi åkte!! Hade flyt och hittade ett hus på Blocket, 2v för 5000kr!!! Vågade inte heller boka nått innan, visste inte riktigt hur man skulle vara på benen samt hur bebis skulle må. Oh, ställde mig och Julia på vågen (ja, å sen bara mig då) hon har ökat drygt 500g på två veckor medans vi varit borta!!


  • Erik

    Fy fan... kommer aldrig mer att använda Cytotec... Först fick jag feber... sen ett hemskt tryck i ändtarmen... Fick inte ens kissat. Ännu i dag känns det hur det packar på o trycker... Kan inte sätta mig ner på toaletten för det tar så ont. I natt har jag legat och svettats och varit helt borta... Usch!! Hoppas nu att livmodern drar ihop sig och att blodet kommer ut. Vill inte hålla på med det här nå mer... Vill börja njuta till fullo av min lilla, ljuvliga dotter!!!

    Den 18 juli ska lilla Edit Maria Helena döpas. På samma gång firar vi storebrors 8 årsdag. Samt mellanpojkens "jag har blivit storebror"-kalas. Tänkte att vi tar allt på samma gång. Barnens farbror är hemma från Amerika på semester o han reser tillbaka den 21:a juli så måste passa på så han hinner vara med också.


    Erik -04, Elias -07, Edit -12
  • Du och Jag ver2

    Erik - men fy så hemskt hoppas verkligen det blir bättre snart - är det normala biverkningar?? Annars kanske du ska kontakta dem igen. Dessvärre vet jag hur det är att inte kunna njuta fullt ut pga smärta/att kroppen inte funkar som den ska, så hoppas verkligen du blir bra snart!


  • Mamita3

    Erik: ja det låter inte bra ! Blir orolig för dig... Snälla ring dem för att dubbelkolla att det är "normala" reaktioner du har.

    Vill bara berätta att amma på samma bröst två gånger verkligen mättar !
    Hans avföring är tjockare och han total däckar nu. Häftigt !

  • Tibell

    När ni ammar från samma bröst två gånger ger ni från det andra också då eller tar ni det nästa gång ?

    Lovis är fortfarande rätt trött av sig och äter bara från ett bröst åt gången :/
    Ibland har man tur att hon orkar slurka från båda.
    Åh andra sidan är hon bara 3 dagar så det blir säkert bättre snart :)

  • Erik

    Jag mår bättre nu... I dag när jag gjorde nr 2 kände jag hur det kom en stor klump koagel (blod) ur livmodern så jag hoppas det var den som stockat upp resten av blodet och att det börjar ordna sig nu. Har ingen tryckkänsla mer (bara det som jag hade innan som säkert beror på framfallet). Hatar när det måste bråka så här... Blir det inte bra nu så får dom ge mig Methergin. Det fungerade ju förra graviditeten...

     


    Erik -04, Elias -07, Edit -12
  • Helt virkad

    Erik: Usch, det där låter jättejobbigt ju! Håller tummar och tår för att du är igenom det värsta nu och att det går åt rätt håll hädanefter.
    Efter gårdagens mjölkstockning (vilket det visade sig vara), förstår jag precis känslan av att "F-n, jag vill ju kunna njuta nu!" Man vet visserligen att det går över förr eller senare, men samtidigt känns varenda sekund av de här första veckorna så väldigt värdefulla och sköra på nåt vis...

    Sköt om dig nu och försök fokusera på din hälsa och din bebis och låt om möjligt någon annan göra resten ett tag. Kram!

Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!