• Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!
  • Tibell

    Mpta : är han prematur?

    Barnmorskan pratar som om Lovis vore det ?!?
    Hon sa hela tiden " att för tidigt födda ".. När hon pratade om henne..
    Men hon kom ju på 38+0 och räknas väl som fullgången då?
    Eller går de efter storlek ? De tyckte att hennes längd tydde på att hon var för tidigt född.. Hon var 46 cm

  • Du och Jag ver2

    En fråga till er som snittats - hur länge har ni haft ont? Har gått en månad nu, snittet (nedre delen har ju mitt lodrätt) hettar och jag är öm än. Just idag känns det lite mer, å jag känner mig allmänt off - så säkert därför jag nojar att nått ska vara fel. Lyfter inge tungt, men plockar ju med en massa smått - det måste man väl kunna göra nu?? Har efterkontroll hos BM den 19e samt till läkaren den 1a. Att det bränner till under skinnet är tydligen nervskador, men tänker just på hettan på ärret - men kan det inte bli så för att byxorna skaver/trycker på? (har bara trikå byxor/kjolar)


  • Erik

    Fy vad jag hatar det här varma vädret. Jag är klibbig, dottern är klibbig, hon är extra gnällig, jag blir ännu mera gnällig.... Blääää.... Luktar som surmjölk hela tiden.


    Erik -04, Elias -07, Edit -12
  • mpta

    Tibell: ja det är han fast d handlar ju bara om några dagar han är född i v36+4.

  • Tibell

    Ja jag vet ju att det räknas som fullgången vid 37+0..
    Därför tycker jag det är så konstigt när de pratar som om Lovis vore det ?!?
    Till och med barnläkaren kommenterade det :-0

  • Pprcorn

    tar era napp? Alice tar inte napp så hon ligger mest vid bröstet varje vaken stund och även många av de sovande. lite skillnad motför de andra två som tagit redan på bb. vi hat prövat tre olika och ingen duger.

  • mpta

    Alfred tar napp men än så länge används den inte jätte flitigt den åker ju lätt ur å han har inga problem att somna utan men ja gissar på att han kommer vänja sig vid nappen fullt ut om man säger så..

  • Du och Jag ver2

    Julia började ta nappen när hon var tre veckor - tog inte första bästa... Men, hon är inte så snuttig (hennes systrar har varit mycket värre), så hon tar den bara när hon är ledsen och redan har ätit - å då tex sitter hos maken (hon tar inte nappen om hon är hos mig - då är det jag som får agera napp istället...)


Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!