• JessicaDeluxe79

    Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)

    Jag förstår inte uppståndelsen med att LD visar en bild på lite mens. Det är väl jättenaturligt?!
    Om ni vill se en bild som är aningen mer provokativ kan ni ju titta in här . Eller asgarvade ni som jag?

    Kommentera gärna vad ni tycker är så hemskt med blod, mens och bindor etc, för jag förstår inte grejen faktiskt!


    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-11-22 18:35
    Jag kan väl tillägga att alla dessa provocerande bloggare som ni älskar att hata, kan ni skriva om här: www.familjeliv.se/Forum-25-155/m67673082.html

    I trådstarten finns även en länk till ett inlägg jag gjort där MIN definition av äckligt visas. Om folk nu är intresserade av sånt. För den late är direktadressen till det inlägget-som är UTFORMAT för att vara provocerande-den här: jessicae.blogg.se/2012/november/vad-lockar-en-besokare.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-11-23 16:24
    Ehh.. ja. Vi har tappat intresset för Lady Dahmers mensiga bild och numera avhandlar vi blandat trams och är synnerligen trevliga mot varandra men skriver väääldigt lite om det tråden en gång handlade om. Det blir så ibland. Det var trevligt att ni tog er tid, och jag uppskattar ert engagemang, jag lärde mig lite, men hoppas ni lärde er mer. Trots allt tror jag att det var jag som var den riktigt toleranta, haha.
    Ha det bra, vi skriver väl vidare i denna urspårade tråd som numera avhandlar makar, barnolyckor, makabra sidor och allmänt snack i trevlig anda. Välkommen att joina om du vill, förstås! /Jessica
  • Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 16:41:55 följande:
    jag döljer mig inte heller, men så får jag kritik också. HR på mitt förra jobb var helt besatt av mig. Hon hade fått för sig att jag hade en ätstörning och skulle bevisa detta på alla sätt hon kunde, vilket givetvis inte gick eftersom jag inte har en ätstörning. Men det var lite så att när jag åt "för lite" enligt henne så hade jag anorexi och om jag åt lite mer en gång så gick jag säkert ut och kräktes sen. Kändes lite som att jag inte kunde göra rätt till slut. I min värld är man inte exakt lika hungrig varje gång man äter och äter således olika mycket vid olika tillfällen.

    Sen har du ju en poäng i att alla är lika mycket värda oavsett kroppsstorlek, men det hör inte riktigt hit ju. Huvudfrågan var LD:s mensbild, vilken jag tycker var löjlig snarare än provocerande. Och hon har liksom gått i den här riktningen sen jag först hörde talas om henne, det är så tydligt att hon försöker vara synlig genom att göra "förbjudna" saker, som att lägga upp bilder på sig där man ser rätt mycket av hennes bröst (suck), visa sina håriga ben (dubbelsuck) och nu mensbilden (väldigt väldigt många suck).

    Hon skulle kunna föra fram sina frågor på ett smartare sätt.
    Det är säkert så som du säger att hon skulle kunna föra fram sin sak på andra (smartare?) sätt men hon har ju valt sin linje, och då får man väl helt enkelt se det från den vinkeln. Jag upplever det inte som provocerande, och tydligen delar flera min åsikt. Men då kan jag ju ifrågasätta what's with the fuzz, varför reagerar man ens på den här tråden, varför intresserar man sig för en mensbild så till den grad att man faktiskt anmäler den så den tas bort ett par gånger, och kommentarsstormen på hennes blogg talar för att flera BRYR sig, om än kanske inte PROVOCERAS..
    Vad är så spännande med mens egentligen? :)
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Lady Dahmer skrev 2012-11-21 16:55:40 följande:
    Oj! Är det så lätt för dig att totalt avskriva människor du påstår dig tycka om, t.o.m "älska"?? 
    Det reagerade jag med på. Hej förresten :)
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 17:04:37 följande:
     Jag skulle vara stolt om jag var du och blev uppfattad som en person med tyngd och valida argument i stället för en som gör sitt bästa för att få reaktioner.
    FYI så uppfattar jag och flera andra jag känner till LD som just en sån person...
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • Pudel

    Har svårt att se det upprörande med mensbilden. Jag hade hoppats på en riktig mensbild bara, nu kommer alla fjortisar på Flashback samt många k*kdjur där, inte förstå att det där är finmens. Fulmens är ju koagel och fulla bindor. 

  • JessicaDeluxe79
    TanganyikaIka skrev 2012-11-21 17:23:35 följande:
    Varför ska behöva se folks kroppsvätskor? Ska vi lägga upp bilder på bajs, spyor, snorkråkor och uppharklade halsmandelproppar? Var i ligger det allmänna intresset för kroppsvätskor? Har vi inte kommit ur kiss och bajsåldern? Tycker både det är osmakligt men främst bara så gränslöst. Särskilt upprörd är jag däremot inte, men jag tycker det är barnsligt. 
    Det må låta knepigt, men det är väldigt tydligt många som söker sig till bloggar där sådant uppvisas. Jag har, på bara några timmar, fått nästan 1000 unika besökare pga den här tråden. Det finns dessutom minst en bloggare som mer eller mindre "specialiserat sig" på att skriva om snusk. Nämligen Jockiboi. Där är det dagens runk, bajs, kiss, svepa en flaska vodka och spy osv. Visst har han haters i mängd främst pga sitt promiskuösa leverne, han knullar runt som få på ren svenska. Men han lever på sin blogg. Han är väl ett bevis om någon att man kan livnära sig på att vara äcklig till max i så fall?
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 17:26:49 följande:
    Ha ha, det verkar gå en trend! Fan vad många motbjudande flytningsbilder jag ofrivilligt fått se här på fl!
    Ja här florerar ju rätt mycket snusk också, om man nu ska vara petig. Jag tycker personligen bland det äckligare var dockhuvudet som krystades ut på någon sida som det länkades till (jorå, självklart skulle jag inspektera äckelpäcklet för att tro på det..) i tråden om den där som ville stoppa upp ett dockhuvud i fittan. Mysfaktor nog att läsa om det, men att de facto se bilder på det var rätt brutalt. Så en mensig binda känns sådär upphetsande, haha.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    easemymind skrev 2012-11-21 17:32:12 följande:
    Tycker inte den bilden på mensblodet i bindan var särskilt äckligt Obestämd lite blod bara.. och en ren binda. Kan ju se betydligt mycket värre ut. T ex en blodig binda efter en natt i sängen där det kommit blod utanför.. Eller som i andra tråden att ha en återanvänd binda, undrar hur det ser ut.

    Nä tyckte den var lite mesig och ja.. vem bryr sig. Det där visade väl knappast hela sanningen. 
    Vadå hela sanningen, är det inte bättre att visa mens som folk kan stå ut med än att göra det ÄNNU "äckligare" och därmed tabubelägga det mer? Jag tycker LD:s mensbild var precis lagom på alla plan. Att jag driver med den lite på min blogg är mest av allt för att jag själv hittade bilden jag visar igår kväll när jag surfade runt på en massa humorsidor. Det var en slump, och egentligen hade jag inte en tanke på att ta upp detta öht även om jag tycker det var rätt coolt att hon vågat (för jo, det lär nog ha krävt en del go) att fota och lägga upp den där mensbilden till allmän beskådan.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)