• JessicaDeluxe79

    Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)

    Jag förstår inte uppståndelsen med att LD visar en bild på lite mens. Det är väl jättenaturligt?!
    Om ni vill se en bild som är aningen mer provokativ kan ni ju titta in här . Eller asgarvade ni som jag?

    Kommentera gärna vad ni tycker är så hemskt med blod, mens och bindor etc, för jag förstår inte grejen faktiskt!


    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-11-22 18:35
    Jag kan väl tillägga att alla dessa provocerande bloggare som ni älskar att hata, kan ni skriva om här: www.familjeliv.se/Forum-25-155/m67673082.html

    I trådstarten finns även en länk till ett inlägg jag gjort där MIN definition av äckligt visas. Om folk nu är intresserade av sånt. För den late är direktadressen till det inlägget-som är UTFORMAT för att vara provocerande-den här: jessicae.blogg.se/2012/november/vad-lockar-en-besokare.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-11-23 16:24
    Ehh.. ja. Vi har tappat intresset för Lady Dahmers mensiga bild och numera avhandlar vi blandat trams och är synnerligen trevliga mot varandra men skriver väääldigt lite om det tråden en gång handlade om. Det blir så ibland. Det var trevligt att ni tog er tid, och jag uppskattar ert engagemang, jag lärde mig lite, men hoppas ni lärde er mer. Trots allt tror jag att det var jag som var den riktigt toleranta, haha.
    Ha det bra, vi skriver väl vidare i denna urspårade tråd som numera avhandlar makar, barnolyckor, makabra sidor och allmänt snack i trevlig anda. Välkommen att joina om du vill, förstås! /Jessica
  • Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)
  • JessicaDeluxe79
    Winterfell skrev 2012-11-21 18:09:47 följande:
    Apropå mensbilden till Flashbackarna. 
    Jag gillade den förvisso, men någonting jag hade garvat byxorna av mig åt hade varit en riktig close up på rövhålet!
    Om du gör det så ska jag posta en ring och en förfrågan om äktenskap till dig.
    (Sen behöver vi inte bry oss om småsaker som att vi båda är gängade redan osv.) 
    Haha fyfan den lät inspirerande... hade det inte varit för att jag är så kamerahatande så hade jag faktiskt gjort den om det vore så att du höll ditt löfte om ringen i alla fall. /materialisten.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Pudel skrev 2012-11-21 18:19:27 följande:
    Har svårt att se det upprörande med mensbilden. Jag hade hoppats på en riktig mensbild bara, nu kommer alla fjortisar på Flashback samt många k*kdjur där, inte förstå att det där är finmens. Fulmens är ju koagel och fulla bindor. 
    Haha jamen lägg upp en bild på det om du känner att du vill korrigera den bilden. Länka här sen så vi andra får se också bara :D
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • SweeneyTodd

    Lady Dahmer gör det bara för att provocera. Det är barnsligt att provocera sådär. Har hon ingen gräns? Vissa saker är privata, som man inte visar omvärlden. Man lägger inte upp sin mens för allmän beskådan.

  • Lady Dahmer
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 18:14:00 följande:
    Det är säkert så som du säger att hon skulle kunna föra fram sin sak på andra (smartare?) sätt men hon har ju valt sin linje, och då får man väl helt enkelt se det från den vinkeln. Jag upplever det inte som provocerande, och tydligen delar flera min åsikt. Men då kan jag ju ifrågasätta what's with the fuzz, varför reagerar man ens på den här tråden, varför intresserar man sig för en mensbild så till den grad att man faktiskt anmäler den så den tas bort ett par gånger, och kommentarsstormen på hennes blogg talar för att flera BRYR sig, om än kanske inte PROVOCERAS..
    Vad är så spännande med mens egentligen? :)
    grejen är ju att jag HAR fört fram mensfrågan tidigare. I text. Jag har pratat om skam och skuld och hur kvinnorkroppen ses som äcklig osv osv. Och reaktionerna har varit: Nä du överdriver, nej jag känner ingen som blir provocerad av mens, nej jag känner ingen som skäms osv. 

    Och så lägger jag upp en bild och den får fler reaktioner och bemöts med mer ilska än bajsblöjor och hundbajs och äckliga sår och bevisar hela sakfrågan: att mens provocerar flera gånger mer än annat äckel. Och då är frågan; VARFÖR? 
    Postpatriarkal Feministfitta. Läs min blogg! ladydahmer.se
  • easemymind
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 18:26:27 följande:
    Vadå hela sanningen, är det inte bättre att visa mens som folk kan stå ut med än att göra det ÄNNU "äckligare" och därmed tabubelägga det mer? Jag tycker LD:s mensbild var precis lagom på alla plan. Att jag driver med den lite på min blogg är mest av allt för att jag själv hittade bilden jag visar igår kväll när jag surfade runt på en massa humorsidor. Det var en slump, och egentligen hade jag inte en tanke på att ta upp detta öht även om jag tycker det var rätt coolt att hon vågat (för jo, det lär nog ha krävt en del go) att fota och lägga upp den där mensbilden till allmän beskådan.
    Att du la upp bilden från Din blogg var väl mest för att du skulle få mer läsare? Drömmer

    Varför då? Om man nu vill provocera och visa upp mens så varför inte göra det ordentligt. Förstår inte syftet med att lägga upp en sån bild annat än att provocera och vill man det kan man väl lika bra ta i annars är det rätt onödigt. 

    Krävs inte speciellt mycket "go" för att lägga ut en mens-bild. Däremot krävs det en person som vill ha uppmärksamhet och vissa gör vad som helst för det. Att folk inte lägger upp bilder på deras blodiga tamponger, använda kondomer och papper med snor i är för att de antagligen inte har det behovet. 
  • easemymind
    Pudel skrev 2012-11-21 18:19:27 följande:
    Har svårt att se det upprörande med mensbilden. Jag hade hoppats på en riktig mensbild bara, nu kommer alla fjortisar på Flashback samt många k*kdjur där, inte förstå att det där är finmens. Fulmens är ju koagel och fulla bindor. 
Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)