• MammaMia07

    bf oktober 2013???

    Planerar eller väntar barn 2013?

  • Svar på tråden bf oktober 2013???
  • sofffi
    LinnElin : jättefin babynest du gjort, måste också försöka!:)

    smultronsöt : jo ändå skönt att inte vara jättejätte-bauta stor,lindrigare för ryggen också och när jag har foglossning :)

    tesstessan : låter samma som mig det där med värken dem sa samma till mig,men jag tycker värken kommer oftare och oftare ändå nu så kanske blir bebis före beräknat men man vet ju aldrig.
    igår när jag körde bil kändes det som hela ryggen vred om och ondare än mensvärk men de går över efter några minuter, fick 3 sånna "anfall"(som jag kallat dom) på 1 timme iförrgår.
    men jag vet inte om det är sammandragningar eller förvärkar? förstår inte riktigt dedär :) 
  • SmultronSöt
    Retromorsan skrev 2013-09-15 11:27:06 följande:
    Nu blir jag ännu mer nervös över att läkarna på US i Linköping så gärna vill att man föder vaginalt i säte. Hoppas innerligt att de vet vad det pratar om och att det inte är någon himla statusgrej att dom vill visa att dom minsann kan för att det är ett universitetssjukhus... Ni andra som har bebisar i sätesbjudning, erbjuds ni inte ens bäckenmätning för att se om ni har fysisk möjlighet att föda "normalt" i säte?
    Det kan de väl inte tvinga till? I Örebro behöver man inte genomgå sätesförlossning utan KS är standard. Man får föda i säte om man absolut vill, men är man förstagångsföderska avråder de starkt från det...   
  • 123456

    Halloj

    Samma problem här. 35 +3 idag och lillan ligger i säte! Andra barnet så det kan ju ändra sig av sig självt fortfarande. Födde vaginalt första gången. Vändningsförsök inbokat till den 23 sept så efter det får vi väl se. I mitt landsting föder man normalt inte i säte utan det blir kejsarsnitt i så fall. Är mest orolig att vändningsförsöket ska påverka lillan negativt eller sätta igång det så det blir ett akut snitt den 23....  

  • TessTessan

    Vart hos bm idag för vanlig koll!
    Min bus bebis ligger fortfarande fel :-/
    Men har fått en tid för ul å vändningsförsök nästa torsdag 26/9. Men fick ett tips av bm att stå på alla 4 när bebisen bökar mycket. För då kan det hjälpa den att vända sig själv när magen hänger mer. Så det ska jag verkligen pröva!!

  • SmultronSöt
    TessTessan skrev 2013-09-17 13:53:00 följande:
    Vart hos bm idag för vanlig koll!
    Min bus bebis ligger fortfarande fel :-/
    Men har fått en tid för ul å vändningsförsök nästa torsdag 26/9. Men fick ett tips av bm att stå på alla 4 när bebisen bökar mycket. För då kan det hjälpa den att vända sig själv när magen hänger mer. Så det ska jag verkligen pröva!!
    Ja det är värt att pröva! Själv ska jag till BM och kolla hur våran mini ligger den 27:e sep. Blir vändningsförsök bokat veckan efter antar jag om den inte har vänt sig själv tills dess. Jag märker dock att den kan snurra runt och har plats fortfarande för plötsligt kan den ligga, som det känns och ser ut i alla fall, i tvärläge. 

    Hoppas att det går bra för er och att de kan vända bebben!  
  • SmultronSöt

    Någon mer än jag som känner att den börjar bli helt otroligt trött? I kroppen, i huvudet... Många dagar nu på det senaste så har det känns som om jag bara vill gå hem och dra täcket över huvudet, skulle i många fall kunna fälla en tår enkom för att jag känner mig så trött och slut... Och jag som har känt mig som relativt pigg fram tills ganska nyss.

    Och så inser man ovan på det, att sova och känna sig utvilad... det kommer man att få göra i nästa liv. Drömmer  

  • TessTessan

    Får sammandragningar idag när jag ätit hela tiden å bebisen bökar massor :-/
    Nån som vet varför det blir när man ätit eller känner igen sig???

  • sofffi

    Tror många börjar bli trötta och må sämre märker att många inte skriver lika mycket Jag undrar bara, ligger vaken nu kl är 02 kan inte sova, Irriterad på min sambo för han blev full ikväll när vi var hos bekanta. Jag är snart inne på v38 och känns inte bra ifall något skulle hända. Hur är era partners? Hur ser ni på alkoholvanor? Jag har tjatat hela graviditeten om när han blir full och inte dricker med måtta plus att hans släktingar bjuder han På starka drycker och verkar heller inte bry sig. Känns inge kul när de kan Ske närsomhelst nu vill inte göra min första förlossning själv. Han verkar inte förstå hur de är.

  • TessTessan

    Sofffi jag känner mig en del i det du skriver,tycker oxå det är bra onödigt att dricka när det är så nära nu å allt kan hända. Det här är ju min andra förlossning så min kan ju gå rekord fort :-/
    Men känns lite som jag är ensam om den graviditeten, vilket jag tycker är trist

  • Lindgren79

    Soffi  som kille kan jag säga att jag har haft noll torelans på stark öl/sprit  sen v 36 och de är själv valt(vi går in i 38 imorron måndag), vi har för många kompisar som fått redan vid v 28 och framåt så man har hört div historier, sen kan jag säga att jag har druckit en folköl  om man varit sugen på en öl , jag skulle aldrig i mitt liv vilja chansa å missa födelsen av vårt barn

Svar på tråden bf oktober 2013???