• MammaMia07

    bf oktober 2013???

    Planerar eller väntar barn 2013?

  • Svar på tråden bf oktober 2013???
  • sofffi

    idag var jag och sambon hos socialmyndigheten och skrev på faderskaps godkännandet för det kändes bra att göra det nu före så det är gjort! ett steg närmre!
    hon som jobbade där sa;men gud vilken liten mage.
    tycker det är konstigt när folk säger de för enligt mig själv är jag gigantisk!
    hade dock nu senast bara gått upp 1hekto på två veckor? vet inte hur det går till när bebisen växer men måste väl ha gått ner i mig själv då?
    såg en tjej på en blogg igår som sytt en babynest(kostar ca 8-900 i affär) och den var jättefin och är tydligen jättebra att ha där bebisen kan ligga och sova tex i sängen och soffan brevid,
    jag är dålig på att sy men de ska väl inte vara så svårt tänkte prova men lär väl sluta me att den ser ut som något helt annat och gravidhormonerna gör så man sitter där och gråter haha.

    har gått bra med humöret tills nu,är jätte lätt irriterad nu och stör mig på allt sambon gör(kastar sina kläder på golvet när han går och lägger sig) och sånna små saker, jag kan inte vara lätt att ha å göra me nu haha,
    någon annan som känner av hormonerna mer nu? 

  • LinnElin

    sofffi, jag har sytt ett babynest själv och det var inte speciellt svårt. Tror jag har bild i mitt fotoalbum om du vill se hur resultatet blev. Totalkostnaden landade på typ 200-250 kr men hade jag tagit billigare tyg/gammalt påslakan hade jag kommit lindrigare undan. Mina hormoner lever rövare idag... Skitdag rakt igenom! Och med minsta motgång kommer tårarna.


    Linnéa 100107, BF 131030
  • SmultronSöt
    sofffi skrev 2013-09-12 14:33:11 följande:
    SmultronSöt : när jag var hos bm när jag var 33+1 ,då kändes det ibland som att bebisen låg tvärs över magen och då sa hon att han har mycket plats ännu(efter de började jag känna de där onda som du känner nu)
    sedan 2 veckor efter hade han fixerat sig (35+0)och då sa bm att det var nästan lite tidigt för förstföderska till och med! så du ska se att nästa bm besök går nog bra :)
    och vändningsförsök brukar hjälpa på många i värsta fall!
    Ja vi hoppas det :)

    Vi behöver också åka någon eftermiddag och skriva papper för faderskap, det har inte vi fixat än! Måste också fixa ansökan om föräldrapenning, det har vi inte heller gjort men ska ta tag i det i morgon! 

    Sofffi, är din mage till och med mindre än min? jag tycker ju inte att den är så liten men det tycker alla andra kan jag säga :P det finns magbild här i tråden :)

    Modigt av dig att försöka dig på att sy ett babynest själv,  vi har shoppat ett, jag betalar gladeligen för att slippa sy :D men lycka till ;) lägg upp ett foto sedan när det är klart!?

    mmm det där med hormoner...  vissa dagar är tuffare än andra :D
  • Huffen

    Hej!

    Jag och min fru väntar vårt andra barn med BF 6 oktober. Jag känner mig väldigt lugn jämfört med första barnet. Min fru är i v 37 (36+4). Hur mår ni? 

  • sofffi

    LinnElin : hittade inget i ditt album men det låter ju som en bra grej ska nog försöka :)

    smultronsöt: kan testa lägga upp en bild tycker inte jag är liten iallafall :)  

  • sofffi

    LinnElin : hittade inget i ditt album men det låter ju som en bra grej ska nog försöka :)

    smultronsöt: kan testa lägga upp en bild tycker inte jag är liten iallafall :)

  • sofffi

    v.36 prick fyra veckor kvar idag:) men visst är den inte så liten som alla säger??


  • Retromorsan
    SmultronSöt skrev 2013-09-12 10:52:59 följande:
    TessTessan, du menar mig eller? Solig Jag är i vecka 34+1. 

    Linnelins bebis ligger rätt med huvudet nedåt (vad skönt!) Flört

    Känns också lite overkligt att blir det KS så kommer våran bebis förmodligen plockas ut redan om 3-4 veckor Förvånad Tänkte mig ju att jag skulle ha ett par veckor till att ordna med saker och ting....  Men det kan ju fortfarande bli så att den vänder sig rätt  eller att den går att vända, *hoppas*....

    Känns skönt att jag har vart ute i förhållandevis god tid och fixat med saker och ting i alla fall! 
    Jag är i v 38 (37+0) och va på ett vändningsförsök förra veckan där det konstaterades att bebisen satt fast. Det verkar vara väldigt olika bud huruvida man kan/får/bör föda barn i säte. I Linköping där jag bor, vill man att barnet föds vaginalt i så stor utsträckning som det bara går även om barnet ligger i sätesbjudning. Jag har varit på bäckenmätning och läkarna påstår att man med mina mått mycket väl kan föda barn även i säte. Så, sätesbjudning behöver inte medföra kejsarsnitt...  
  • LinnElin
    sofffi skrev 2013-09-13 11:54:11 följande:
    LinnElin : hittade inget i ditt album men det låter ju som en bra grej ska nog försöka :) smultronsöt: kan testa lägga upp en bild tycker inte jag är liten iallafall :)  

    Kika på min blogg. Där finns bild. sandraeh.blogspot.se/2013/06/babynest.html
    Linnéa 100107, BF 131030
  • SmultronSöt
    sofffi skrev 2013-09-13 13:42:22 följande:
    v.36 prick fyra veckor kvar idag:) men visst är den inte så liten som alla säger??

     


    Men inte är du stor Solig Ganska liten tycker jag! Det är ju snart dags liksom! Men själv tycker jag att det är behändigt med liten mage, får för mig att jag kan göra och orka fixa mycket mer grejer än jag hade kunnat annars Glad
Svar på tråden bf oktober 2013???