Det beror på maträtt. Ugnsfalu så får ändarna vara kvar likaså korvstroganoff. Men när jag skivar dem för att steka skär jag bort ändarna så det bara är släta skivor som steks. Snuttarna får dottern knapra på för hon älskar falu, eller katten om han bevärdigas eller så slänger jag dem helt enkellt. Är det större mängd falu kvar men ändå för lite för att basera en måltid på brukar sambon skiva och lägga på mackan.
Att ts slänger korvändarna på kompost tycker jag inte är hela världen, vi har väl alla nojjor och (o-) vanor när det kommer till mat. En del skär av kanterna på varma mackor för de är hårda, en del trycker inte ut all yoghurt när den börjar ta slut, en del vägra lukta och dricka mjölk som gick ut i går, en del skär bort massa fett från div. kött där fint kött åker med av farten, en del äter upp hela äppel/päron skrutten, en del slänger lite för gulnade bananer och så vidare...