• Äldre 21 Jul 20:17
    41142 visningar
    590 svar
    590
    41142

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Jag lyckades bli gravid efter 10 månader och lyckan var total. Gick in i v 14 i torsdags och fick en blödning natten till lördag, som visade sig vara missfall (MA, bebisen hade nog varit död sen v.8-9). Lyckan har övergått i tomhet och besvikelse, nu är vi tillbaka på noll igen.... *suck*
    Måste vänta tills jag slutar blöda och sen ska man helst ha en mens innan man försöker igen.... Hoppas verkligen att vi inte behöver vänta lika länge på nästa plus...

    (Fyller oxå 30 snart, i slutet av augusti, btw....)

  • Äldre 29 Jul 14:50
    #12

    Tack EG83! Nu har jag fått ta tabletter för att få ut eländet, så nu känns det ändå lite bättre. Bara att vänta in nästa mens så kan vi köra igen. = ) Hoppas oxå på att det går snabbare nu. Känns som att kroppen behöver ett bra tag på sig innan den är redo, när man har kört med p-piller och sånt i så många år...

    Så typiskt att kroppen luras så där, verkligen inte roligt! Hoppas på bättre lycka nästa gång!

    Jessica85: När har du ÄL?

  • Äldre 29 Jul 22:14
    #16

    Tack Jessica! Hoppas och tror att det ska ta sig snabbt och att det går bra nästa gång! Men fy sjutton så nojig man kommer vara... = /

    Vi har inte kört så mycket huskurer och sånt egentligen... Testade Bisolvon nån månad, helt lönlöst.
    Månaderna innan plusset fick jag mannen att börja med vitaminer( hade läst att spermierna mår bra av extra zink och folsyra b.la). Vi försökte dra ner på alkoholen (som jag har förstått det viktigare för mannen, men jag försökte hålla mig från det innan äl och fram till bim så gott det gick). Slutade även med antiinflammatoriska värktabletter, typ Ipren, då dom gör att ägget skrumpnar ihop innan det hinner till äggledaren (har ofta värk i nacke och huvud, så brukar ta den typen av tabletter ganska regelbundet).
    Nu är det väl säkert en tillfällighet att vi plussade i anslutning till detta, men det skulle ju kunna ha viss betydelse.

  • Äldre 3 Aug 22:09
    #21

    Ja, det är lätt att fastna här på FL... = ) I tråden jag har varit med i börjar bebisarna oxå anlända... Då är det skönt att ha nånstans att gnälla av sig lite. = )
    Väntar fortfarande på att jag ska sluta blöda, idag är det 2 v sen det började... Vill ju att det gå snabbt så vi kan börja försöka igen!

  • Äldre 10 Aug 21:05
    #30

    Trodde jag typ hade slutat blöda men neeej.... Idag har det kommit två "störtfloder", typ fyllt en binda och sen har det tvärslutat... (ursäkta detaljerna....). Börjar vara  ganska less nu, tycker att det borde ge sig. Idag är det 3 veckor sen jag fick första blödningen....

    Ja, jobbigt när folk tjatar och frågar en massa... Nu vet ju iofs dom flesta i vår närhet att vi försöker iom missfallet, det känns på ett sätt ganska skönt.

    Har blivit så där nojig igen och ser gravidmagar och bebisar och barnvagnar precis överallt... *suck* Jag vill oxå!

    Hur går det med ÄL-stickorna för er? Utslag ännu?

  • Äldre 11 Aug 00:07
    #33

    Jessica: Var på en utekonsert ikväll och fick värsta tokblödningen, blödde igenom byxor och allt... Inte alls trevligt! Tur jag hade svarta byxor i alla fall... = / Om det inte har gett sig till på måndag måste jag nog ringa kvinnokliniken igen... När jag var på efterkontroll sa läkaren att det bara var en pytteliten bit kvar som skulle ut, men det känns som att det är betydligt mer än så som har kommit... Less! Är dessutom ovan att ha binda, brukar köra tampong men det får man inte ha pga infektionsrisken...

    Jag tycker det har varit väldigt klurigt att tolka ÄL-testen. Som jag har förstått det så har man ÄL inom 24-48 h efter max utslag på testet (lite olika för olika märken). Men jag tycker nog inte att jag har fått riktigt max på teststrecket nån gång.... Jag började känna av ÄL när vi hade försökt i några månader, vet inte om det berodde på att man var mer insatt i menscykeln och så.... Brukar kännas som att det sticker och drar lite ner mot ena ljumsken. Brukar oxå ha ÄL-sekret ca 2-3 dagar före beräknad ägglossning.
    Håller tummar och tår för att ni prickar rätt denna månad! = )

    Wile: Välkommen! Har precis gått igenom ett MA i v 14, så vet hur det känns... Kan inte föreställa mig hur det känns efter 3 gånger! = ( Har du haft några särskilda symtom av ditt långa tsh?

  • Äldre 11 Aug 00:40
    #35

    Wile: Idag är det 3 v sedan första blödningen. Sedan hände inget på nästan en vecka så jag fick ta Cytotectabletter som satte igång det ordentligt. Då höll det på i knappt 12 timmar, hade gräsligt ont och blödde mycket, men det kändes ändå skönt att det hände nåt. Sen höll det upp i några dagar och så kom en till omgång efter 4 dagar, en till nästa dag och sen blödde jag relativt mycket nästan en hel vecka, det var efter återkollen. Nu har det hållit upp i en vecka igen men alltså börjat om rejält idag. Har ingen mer tid hos kk så jag funderar på att ringa på måndag och kolla om det verkligen ska vara så här. Har ju kommit ut flera klumpar så det som han såg på UL borde ju har kommit ut i alla fall..

    Vi vill absolut försöka igen! Därför känns det lite stressande att gå och vänta på att blödningen ska ta slut... Sen ska man ju helst vänta till efter nästa mens innan man försöker igen oxå... Skulle ha varit i v 17 nu, RUL om typ 2 veckor.... Men icke. Förlåt om jag är lite bitter.... = )

  • Äldre 11 Aug 11:02
    #37

    Nä, det tror jag inte... Har ju aldrig varit helt utan blödning, har alltid kommit lite på pappret och nån fläck i bindan... Och mensen borde ju inte vara så häftig tycker jag... Har ju även kommit ut klumpar....

  • Äldre 11 Aug 21:02
    #41

    Jo, CB-testen borde ju vara lättare (dom digitala alltså), men jag har aldrig provat dom. Skippade faktiskt stickorna efter ett tag för jag hade ganska bra koll på ÄL ändå, men nu känns det ju ganska osäkert igen. Jag hoppas att cykeln blir normal på en gång, att den inte ska bli helt oregelbunden efter det här.

    Jag berättade för typ 3 av mina vänner att vi försökte när det hade gått ett tag och det inte blev nåt. Det kändes skönt faktiskt, att ha nån att beklaga sig för. = )

    Håller tummarna för att ni med ÄL i dagarna har prickat rätt! När har ni BIM?

  • Äldre 14 Aug 12:43
    #61

    Men Jessica, visst hade du utslag på testen men inte max? Skulle kunna tänka mig att du kanske har missat stegringen om du har testat en gång per dygn. Jag läste nånstans att det var bra att testa i alla fall 2 gånger per dag, så man inte missar den.

    Sen är det ju faktiskt inte hela världen om man inte vet exakt när ägget släpper. Spermierna kan ju leva upp till 4-5 dygn, så om man kör ordentligt några dagar runt omkring så fixar det sig ändå. = )

    Välkommen till er nya!

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +