• linnis83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Jessica: Sjukt taggad är jag! Vill inte vänta längre, men samtidigt vore det ju dumt om kroppen inte är riktigt redo och man måste gå igenom ett missfall igen... Kluven!
    Vilken cykeldag är du på nu?

    Chan2: Håller med dig, det är knepigt att få det spontant när man känner att man MÅSTE få till det... Har inga bra knep tyvärr...

  • linnis83

    Jo, jag tycker oxå det har varit svårt att se om det verkligen är max utslag... Håller tummarna för att ni prickade rätt denna gång!

    För mig går det trögt... Trodde ju att det var mens som tog slut för en vecka sen, men sen dess har jag fortsatt ha bruna flytningar, inte jättemycket men det är ju ändå där, varje dag... Lite färskt blod på kvällen ibland.
    Har testat med ÄL-stickor typ varannan dag sen förra veckan, men där händer det inget heller... Tycker det har varit ett jättesvagt rosa streck hela tiden, men det blir aldrig starkare...

    Längtar985: Hoppas sprutan funkar!

  • linnis83

    Har inte pratat med bm nu på 2 veckor, men sist så sa dom att om man får neg på gravtestet så betyder det att allt är ute. Tänkte avvakta nån vecka till innan jag ringer igen, nu känns det ju ändå som att det är på väg att sluta. Har hört om folk som har blött i typ 2 månader så det verkar ju kunna hända.

  • linnis83

    Weeeee! Positivt på ÄL-stickan! Äntligen kan vi köra igång igen! Maken är lite motsträvig men jag tror jag har övertalat honom. = )

  • linnis83

    Hade ägglossning typ fredag eller lördag, så vi myste på ordentligt i helgen. Kommer dock lite blodskvättar då och då, så jag har fått tid på kvinnokliniken imorgon. Hoppas dom hittar nåt som är enkelt att åtgärda... Kan ändå inte låta bli att hålla en liten tumme för att det tog sig i helgen... = )

    Jessica: Spännande med BIM snart! Men det är verkligen sjukt hur mycket kroppen kan luras... Har nog skrivit det förut, men när jag väl var gravid hade jag inte ett enda symtom! Och innan hade jag haft typ alla symtom man kan komma på... = )

  • linnis83

    Chan2: Hade ett MA för snart 2 månader sen och har inte slutat blöda sen dess.
    Dom kollade med VUL och såg ett pytteskräp som sitter kvar och spökar. Tog blodprov för att se om jag har grav.hormoner kvar i kroppen (blankt på stickan) och är det positivt så blir det nog skrapning... = / Annars trodde läkaren att det kan komma ut med nästa mens, så jag hoppas på det.

    Läkaren såg oxå ett myom, är det nån som har koll på vad det innebär riktigt? Lät som att det var ganska vanligt och inget att oroa sig för.

  • linnis83

    Googlade lite och kom fram till ungefär samma sak. Nånstans stod det att det kunde göra det svårare att bli gravid och att man har ökad risk för missfall, men det var inget läkaren sa nåt om i alla fall...

  • linnis83

    Jag brukar ha lite "ilningar" mot äggstockarna före och efter ägglossning, det brukar kännas ner mot ljumskarna.
    Men vissa känner väl när ägget fäster i livmodern? = )

    Jessica: BIM imorrn! Har du testat eller väntar du?

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +