• linnis83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    CHTM skrev 2014-07-03 10:50:30 följande:

    Jag tankte lite "Fake it till you make it" Skäms  men uppenbarligen sa funkar det inte heller. 

    Pusheen: Hoppas du har en battre dag idag 

    Linnis83 en hel tub? var tub ar 75ml den har anvander vi www.amazon.co.uk/gp/product/B002V0ZJ4Y/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00&psc=1

    Man ska ha typ en sked men vi far se om det funkar. Customer reviews ar ganska bra men den ar lite dyr.  

    Lycka till alla!


    CB:s variant är ett paket med 6 små tuber i, kanske 15-20 ml i varje. Dom är designade så att man ska kunna klämma ut det precis bredvid livmodertappen så att simmarna få lättare att ta sig in. Hoppas det funkar för er!
  • linnis83
    Pusheen skrev 2014-07-02 23:16:15 följande:

    Fans jävla skit att det ska vara så svårt! Jag tror att kliniken är privat som vi ska gå till. Känns skönt att vi har en tid inbokad så kan man slappna av lite mer. Jag har oxå gett upp det där med att leva som gravid. Pallar inte att tänka på det med. Jag känner mig väldigt gnällig idag.. PMS, inte gravid, vi fick inte huset vi bjöd på, slagit i huvudet två gånger, blivit getingstucken, slagit smalbenet.

    Gah! Hoppas på en bättre dag imorgon! :) kram till alla!


    Vilken skitdag! Hoppas idag har varit bättre. = )
  • linnis83
    Veka skrev 2014-07-03 15:31:17 följande:

    Hej,
    jag o min man har försökt nu i snart 2 år utan ett +, men blir helt knäckt varje gång man får mens...Vi har gjort en fertilitetsutredning och det visade att hans spermier o hormoner är helt ok. Jag, däremot har ÄL varannan månad eftersom ena äggledaren inte fungerar som den ska...samt att jag hade en polyp som skulle avlägsnas eftersom den kan påverka och stöta bort spermierna så de inte  fäster vid ägget.. Igår gjorde jag en hysteroskopi för att avlägsna polypen...så nu är det bara att hålla tummarna till augusti o när jag har ÄL för att se om det var det som var problemet...

    Fick däremot ett tips av arbetskollegor att i Tyskland rekommenderas kvinnor att ta Agnus Castus droppar från första mensdagen fram till det att man har ägglossning..har beställt hem, men har inte provat ännu, men det har fungerat på många kvinnor som har försökt i flera år,,,

    H¨åller tummarna för er alla som har försökt o försöker få ett +, vet hur det känns...


    Men så jobbigt att bara ha hälften så många chanser att pricka rätt...! Men skönt att det inte verkar vara omöjligt att det ska gå på egen hand i alla fall.

    Agnus Castus, visst är det munkpeppar? Har för mig att det är bra om man har väldigt långa cykler, kan det stämma? Har inte vågat prova nåt sånt, min cykel är ganska regelbunden på 28 dagar så jag vill inte sabba den...
  • linnis83

    Blir inte klok på min ägglossning denna gång... Har testat sen i fredags (dag 12) och fick då ett ganska starkt streck på em. Samma tid på lördagen var det nästan inget utslag alls, inte heller söndag morgon, men söndag em var det ungefär som på fredagen igen. Jättesvagt måndag morgon+em samt tisdag morgon. Testade igen nu på dagen och då var det jättestarkt! Brukar ha ägglossning på dag 14, trodde jag... Men idag är det dag 15.
    Hade jag inte fortsatt att testa hade vi nog gett upp redan, men nu finns det ju fortfarande hopp. Tänk om problemet helt enkelt kan vara att vi lägger in stöten för tidigt? (Vi brukar vara lite "utbrända" efter varje ägglossning så då blir det inte mycket sexat...)

  • linnis83

    Idag kändes det som att ägget kanske släppte, hade sjukt ont i äggstocken på eftermiddagen, ilade till varje steg jag tog... Har haft så förut nån gång men inte kopplat ihop det med äggsläpp... Ägglossning på dag 18... Ska försöka förföra maken ikväll oxå så kanske vi har en god chans den här gången. = )

  • linnis83
    CHTM skrev 2014-07-15 11:57:34 följande:

    Hej 

    Hur gar det linnis83? Jag tror inte dag 18 ar sa jatte sent, ar det? 

    Min agglossning ar ocksa konstig. Provade att testa varje dag hela manaden (Fran dag 9) och sag en stegring som forsvann och sen borjade det stegra igen och jag fick starka (nastan positiva) test i 11 dagar och inte forran dag 27 coh 28 blev det klart positivt och kanns som agglossning. Sa det ar ju ganska konstigt?

    Jag vet att al test kan ge utslag pa mens och graviditet men mina grav test ar negativa och om det ger utslag pa mens sa har sent sa fick jag ingen agglossning den har manaden och det ar ju lite synd...   

    Far vall vanta och se som alla andra manader.. 


    Väntar och väntar igen... = ) BIM den 25/7 oom jag ska gå efter när ÄL var, är ju flera evigheter till dess...*suck* Men det kändes som att vi fick till ett helt okej försök denna gång, var ett tag sen det kändes så.

    Vet att jag har läst nånstans här på FL att man kan få flera stegringar på ÄL-testen om ägget inte lyckas släppa första gången. Skulle ju kunna vara en förklaring till varför det har blivit så konstigt. Sen tror jag att det kan variera rätt mycket beroende på vilken tid på dagen man testar, tycker jag får mycket starkare utslag om jag testar mitt på dagen än morgon/kväll.

    När har du BIM?
  • linnis83
    CHTM skrev 2014-07-16 11:27:47 följande:
    Ja vanta ar ju ju verkligen roligt :P

    Om man tar BIM efter al test sa har jag det om 11 dagar men ar redan pa dag 30 nu. Har iof ganska oregelbunden och har haft nagra valdigt langa cykler, over 40 dagar forut sa det skulle ju inte vara sa konstigt egentligen. 

    Har aldrig hort om att agget inte slapper forsta gangen, men sa kan det ju vara? Har ingen aning om vad kroppen har for sig egentligen..  

    Tog ett garv test innan jobbet igar som var neg, men nar jag kom hem pa kvallen sa sag jag ett svagt tunnt streck sa jag testade igen imorse och efter 10 minuter sa tyckte jag att jag sag ett jatte svagt streck men sen sag jag det inte langre och sen sag jag det igen sa jag har ingen aning om jag bara inbildar mig eller om det var nagot dar. Brukar inte halla pa sahar men min man ar bortrest sa jag kan halla pa utan att skammas :)  

    Vi har som tur ar precis bestamt oss for att flytta sa nu har jag nagot nytt att tanka pa sa jag inte blir helt galen, aven om det kanske ar forsent for det redan :) 

    9 dagar kvar for dig.. Ja det ar en evighet.. 
    Åh, spännande om du har skymtat ett streck! Har du gjort det förut nån gång?
    Man kan verkligen stå och stirra på dom där, till slut vet man inte om man inbillar sig att det är ett streck... = ) Hoppas verkligen att det blir starkare!

    Roligt med flytt! Var bor ni nånstans nu?
  • linnis83
    EG83 skrev 2014-07-20 15:07:27 följande:
    Sicken skit...här har vi heller inte kommit så långt, tyvärr. Men vet nu att jag har för låg progesteronhalt, så hoppas få köra med pergotime från och med nästa cykel.

    Hur känns det för dig inför BIM?
    Hoppas Pergon funkar för er!

    Har inga större förhoppningar inför BIM, kissade på en testa tidigt-sticka igår, visserligen på eftermiddagen och på ÄL+8, men var helt blankt... Har dock inte gett upp hoppet ännu, det är ju några dagar kvar.

    Har faktiskt beställt munkpeppar nu som jag väntar på. Har varit lite skeptisk till att det skulle vara nåt för mig som ändå har rätt regelbunden cykel och så, men läste på och tyckte att det verkade värt ett försök. Tydligen ska den öka progesteronhalten i slutet på cykeln bland annat.
  • linnis83

    BIM -1 och 2 streck på stickan! = D Som jag har längtat efter detta! Nu är det bara att hålla tummarna för att fröet vill stanna den här gången...

  • linnis83
    CHTM skrev 2014-07-24 10:49:24 följande:
    Grattis! Grattis! grattis! grattis! 

    Det fortjanar du verkligen och de klart det kommer att stanna!

    Kram

     
    Tack snälla du! = )

    Håller tummar och tår för att du oxå får ditt efterlängtade plus alldeles snart!
  • linnis83
    Samantha85 skrev 2014-07-28 21:04:23 följande:

    Grattis linnis83! Så glad för din skull


    Tack snälla! Hur går det för dig?
  • linnis83
    Samantha85 skrev 2014-07-29 16:10:14 följande:

    De går bra! Går in i v.16 imon. UL om 3 v längtar så att få se den lille! När bli bf uträknat för dig?


    SÅ härligt att snart få se bebis! = )

    BF beror lite hur man räknar... Enligt senaste mens blir det 27/3, men jag vet att ÄL var lite senare än normalt så enligt den blir den 1/4.
  • linnis83
    Pusheen skrev 2015-01-20 19:20:16 följande:

    Vi ska på första besöket inför ivf på torsdag.. Lyckas alltså inte :( Provat tre kurer med pergotime men nu blir det alltså ivf för oss.


    Så tråkigt att ni kämpar fortfarande... Men kanske skönt att köra igång med ivf?
  • linnis83
    Pusheen skrev 2015-01-20 20:05:33 följande:

    Ja det är segt men försöker tänka positivt! Än så länge känns det bra med ivf. Blir värre om det inte lyckas men man får ta en sak i taget.. :)

    Hur mår du?


    Håller tummarna för att det funkar snabbt!

    Jag mår bra, förutom småkrämpor som man får räkna med... = ) Gick in i v 31 igår så det närmar sig med stormsteg!
  • linnis83

    EG: ja, det finns ju goda chanser att det tar sig ändå! Har du kollat med vul hur många ägg som har blivit vid dina tidigare kurer? Hoppas det tar sig innan det är dags för ivf!

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +