• linnis83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Hur länge sen är det du hade ägglossning? Har för mig att jag har läst att lutealfasen (alltså från ÄL till mens) nästan alltid är 14 dagar, oavsett hur lång cykel man har.

  • linnis83

    Jag plussade på BIM-dagen. Men det finns väl dom som har låga hormonhalter, då tar det längre tid innan det syns på stickan.

  • linnis83

    EG83: Håller tummar och tår hårt! Några symtom?

    Millispillis: Så skönt att allt är som det ska!

    Jessica: Om mensen har ändrat sig igen så finns det ju hopp. = )

    Själv har jag BIM mellan imorrn och lördag typ, cykeln är ju inte riktigt som den brukar. Har väl inga direkta förhoppningar iom att jag fortfarande blöder litegrann, men man vet ju aldrig... = )

  • linnis83

    Här kom mensen igår kväll, 28 dagar efter det som måste ha varit förra mensen. Känns ändå ganska skönt, nu hoppas jag att det blir ordning på kroppen och att det blir plus på stickan i oktober. = )

    Jessica: Hänt något mer?

    EG83: BIM imorgon! Testat ännu eller väntar du?

  • linnis83

    Millispillis: Visst vet du att när man får max på ÄL-stickan så är det 24-48 timmar tills ägget släpper. = )

  • linnis83

    Kroppen blir nog rätt knasig av att man går och tänker på det så mycket.... Men det är ju inte tvärlätt att låta bli att tänka heller... = )
    Vilken dag är du på nu? Om den dröjer länge kanske du skulle ringa vården och kolla?

  • linnis83

    Har inte full koll på vad som skiljer monitorn från vanliga ägglossningstester...? Men känner du att du inte riktigt har koll på ägglossningen så kanske det kunde vara nåt. Eller kolla med sjukvården, visst var ni inne på det oxå?

    Min mens verkar vara över nu, men dom små blödningarna fortsätter som tidigare....*suck* Kvinnokliniken skulle ringa upp på onsdag och höra hur det har gått, känns lite gruvsamt när jag misstänker att dom vill göra en skrapning... = /

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +