• linnis83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Millispillis: Jag brukar inte ha molvärk, med det brukar lixom ila och dra långt ner mot ljumskarna (inbillar mig att det är i äggstockarna) både innan och efter ÄL för det mesta.
    Det är så sjukt vad man kan känna för symtom bara för att man går och tänker så mycket... = ) Men sen hade jag ju inga symtom alls när det väl var plus på stickan....

    Jag brukar absolut dricka vin innan bim, som jag har förstått det så är ju inte embryot ihopkopplat med kroppen alls under dom där första veckorna så det är nog ingen fara!

    Hoppas du får plus på stickan snart! = )

  • linnis83

    Tror att jag äntligen, efter 10 veckor, har slutat blöda! = ) Har inte kommit nåt sen i onsdags nu.
    Borde ha ägglossning nästa vecka, så nu hoppas jag att kroppen är på min sida...

    Nån mer som har ägglossning snart?

  • linnis83
    Jessica 85 skrev 2013-10-02 12:13:14 följande:

    Hur går det?
    Jorå, inget blod på en hel vecka! = ) Tror att jag maxade på ÄL-stickan igår, så ägget borde släppa idag eller imorrn. Men jag undrar hur lång den där LH-stegringen brukar vara? Tror jag testade 4 gånger igår (köpte på mig massor av stickor för ett tag sen... = )) och på det tredje, typ vid 16-tiden, var det typ max, men sen vid 21 var det svagare igen.... Vet inte om det spelar nån roll, men kändes lite kort kan jag tycka...
    Nåja, vi ligger i som tusan och hoppas att det tar sig nu, vill inte vänta längre!

    Hur går det själv? Börjat med CB-testerna ännu? Har oxå funderat på att testa dom, verkar ju betydligt lättare att förstå sig på.
  • linnis83

    Hur går det tjejer?

    Mitt ägg släppte troligen i typ torsdags och jag tycker redan att jag känner symtom... = ) Förmodligen bara inbillning dock... Men sticker i brösten och drar i äggstockarna eller vad det nu kan vara. Å det är så lääääänge kvar innan man kan testa.... *suck*

    Jobbar på apotek och hittade lite intressant läsning igår. Det ska komma massa nya produkter från Clearblue, bl.a ägglossningstester med samma funktion som monitorn, som kan visa upp till 6 fertila dagar och som på nåt sätt anpassar sig till ens egna hormonnivåer och läser av ökningen utifrån det. Mäter inte bara LH utan ett hormon som påverkar sekretet oxå. Mycket intressant!
    Skulle oxå komma ett test för att kolla så att killen har bra sperma. Min man har gjort ett sånt hemmatest som vi köpte på nätet, men det var så svårt att mäta resultatet, man skulle jämföra färgen på provet mot en färgkarta...
    CB:s prov var typ som ett gravtest, med 2 streck man skulle läsa av, verkar mycket enklare.

    Vet inte riktigt när dom här grejerna dyker upp på hyllan, men låter ju väldigt spännande!

  • linnis83

    Jessica: Jag veeeet! Inte alls lätt att få till det.... Min man jobbar dessutom på annan ort och är borta typ varannan vecka... Men jag har i alla fall fått honom att planera lite efter min ägglossning, förra hösten var han borta typ varje gång! Kom hem sent på kvällen den dagen ägget släppte... Svårt att få barn gjorda då.

    EG83: Visst är det sjukt länge att vänta! För mig är det minst 6, kanske  8 dagar kvar till BIM....*suck*

  • linnis83

    Hur går det för alla?

    Jag har fortfarande en del skumma symtom, framförallt har magen betett sig konstigt i veckan... I natt vaknade jag flera gånger och hade ont långt ner i magen. Har släppt nu men känner mig fortfarande lite konstig...
    Kunde inte låta bli att testa igår, men det var ju toknegativt så klart. Men det var ju lite tidigt så man vet ju inte... Hoppashoppashoppashoppas!

    Vi har hittat ett hus som vi är jättesugna på, så har ju lite annat att tänka på som tur är. = )      

  • linnis83
    EG83 skrev 2013-10-13 22:21:02 följande:
    Spännande. När är BIM?

    Jag är på BIM-5 idag, och har också haft lite känningar i magen. Å andra sidan hade jag det sist gång med...så jag tar det inte som något speciellt. Återstår att se. Kanske jag testar på fredag, på BIM-dagen, så får vi se.
    BIM är mellan tisdag och torsdag typ. Cykeln har varit lite ur fas efter missfallet, har tidigare haft precis 14 dagar från ÄL till mens, men senaste gångerna har det varit 12 dagar... Så tidigast tisdag borde den komma. Ska försöka hålla mig till dess innan jag testar igen, men det är svårt.... = )

    Nu under helgen har jag fått värsta salivproduktionen på kvällarna och nu läste jag att det kan vara ett tidigt tecken. = ) Känns som att jag har mat ända upp i halsen och har mått lite smått illa från och till. Men man har ju inbillat sig mycket förut.... 
  • linnis83

    Skönt att ni ska söka hjälp Jessica! Hoppas ni får tid snabbt!

    Det är verkligen jobbigt med alla runt omkring som väntar barn... Lillasyster till en vän ska ha typ samma dag som jag skulle ha fått, svider lite extra... Har oxå en kollega som ska ha i mars, men hon gick igenom samma sak som jag i våras, så det känns lite mer "okej".... = )

    Och här kom ju mensen idag såklart.... Fattar inte att man kan ha så mycket symtom utan att det är nåt... Skitkropp som bara luras!

  • linnis83
    EG83 skrev 2013-10-15 21:47:39 följande:
    Men attans....den där jäkla kroppen...hålla på och spela spratt med en varje månad!

    Här sitter jag igen och känner det ena och det andra "symptomet". Har haft ett "tryck" över magen idag, och för andra kvällen i rad tyckte jag mig känna av ett diffust illamående för en stund. Dessutom upptäckte jag att jag fått massor med finnar på halsen..och några i ansiktet...jag som bara brukar ha en då och då!

    Ja ni ser...nu "letar" jag symptom igen...
    Men det är ju helt omöjligt att inte känna efter ju! Mannen tycker att jag tänker på det för mycket, men det är ju svårt att inte göra det när man vill så mycket...
Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +