• EG83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    BIM för mig bör vara runt den 25:e.

  • EG83
    Jessica 85 skrev 2013-08-11 22:29:24 följande:

    Ungefär samma gäller för mig BIM 24:e! Fast jag är lite osäker för det har ju hoppat lite dom senaste 2 ggr så får se. Det är lite därför jag testar ÄL denna månad. Jag tog ÄL-tester i vintras och har efter det typ bara räknat "veckan".... Tog ett est igen idag som var blank men jag har molvärk i magen så jag fattar inte...testar vidare och ser vad som händer. Jag ogillar skarpt att det har hoppat på sistone för då blir man ju osäker och man vill ju ända pricka in och göra sitt yttersta för att det ska bli en liten nångång. Det oroar mig en del och då tänker jag att det kanske är något fel på mig ändå. Det här med att inte veta kan man bli galen av ibland :) 
    Vad jobbigt! Mina verkade funka bra. Hade lite molvärk igår, och så fick jag max på ÄL-testerna igår och i fredags. Så det verkar bra Klart man vill pricka in det och maxa chanserna. Hoppas det gått bra för er i vilket fall som helst!
  • EG83
    hallonbacken skrev 2013-08-12 13:09:20 följande:
    Hoppar gärna in här!

    Jag är 27 och fästmannen 30. Vi har försökt sedan maj 2012. Mensen har varit sen några gånger men hittills inget plus på stickan. 

    Nu i sommar berättade vi för min familj att vi försöker och några kompisar vet sedan innan. Det var faktiskt riktigt skönt att berätta för familjen så slipper man jobbiga frågor och komma med undanflykter. Då kan vi prata om det när jag känner att det är läge för det istället.

    Hoppas på ett plus i augusti även om det denna gången verkligen skulle vara ett lyckokast då vi på grund av bl.a. jobbtider bara lyckades sexa till det en gång innan ÄL. BIM ca 20/8 är är i det. 
    Välkommen och lycka till
  • EG83
    hallonbacken skrev 2013-08-16 14:16:13 följande:
    Vi har inte ens börjat prata om IVF. Vi är fortfarande i tankarna att vi kanske söka för utredning så det dröjer ett tag innan vi är där. Det verkar vara väldigt olika på de olika landstingen om hur många IVF-försök som de bekostar men som sagt är vi inte där än. 
    I mitt landsting måste man ha försökt aktivt i två år innan man kan utredas så jag håller på att kolla upp vart man kan utredas privat som ändå är kopplat till landstinget. Men givetvis vill och hoppas jag att det löser sig nu de närmsta månaderna.

    Idag är det ca ÄL+10/BIM-4 men det blir inte test förrän slutet av nästa vecka om mensen inte har kommit. Hatar att testa och få minus, då väntar jag hellre på mensen.. fast det är ju pest eller kolera, vad väljer man liksom?!
    Numera testar jag heller aldrig före BIM. Bättre så, för att än en gång få det där negativa resultatet...sååå jobbigt. Visst, att få mensen är heller inte kul, men bättre än att ta test som inte visar något. Tycker jag då.
  • EG83
    Jessica 85 skrev 2013-08-17 14:24:17 följande:
    Fick mens igår. Stämmer inget alls nu för jag skulle ha fått den nästa helg ju. Vi har verkligen varit duktiga och legat i denna månad men det verkar inte spela någon roll. Jag har haft 35dagar enda sedan förra hösten när jag slutade med p-piller men nu var det 28 förra månaden och nu även denna. Konstigt men ok då....känns ju bra att man inte känner sin kropp!
    Säker på att det är mensen då, ingen nidblödning? Synd om det var mensen då...men bara att köra på igen. Jag ska också ha min nästa helg, och min har för det mesta varit +-1-2 dagar, förra månaden dock tre dagar sen...det var ju då jag hoppades lite väl mycket.
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-08-17 16:02:30 följande:
    Tråkigt att höra Jessica! Det är som att kroppen gör så bara för att man vill så otroligt mycket... =( Håller tummarna för nästa månad!
    Har du räknat ut när du ska börja med ÄL-testen efter en 35-dagarscykel? I så fall kan det ju hända att den var tidigare om cykeln bara var 28 dagar...

    Hur går det för er andra med BIM snart, några symtom?
    Alltså, jag har en vecka kvar till BIM. Igår när jag la mig så kändes brösten otroligt stora, och idag med, fast inte som när jag la mig...de hade fullkomligt exploderat, kändes det som. Har haft ömma bröstvårtor sen någon dag efter ÄL, men det har jag haft tidigare med. Men att brösten känns störra till och från, och mest på kvällen? Kan man verkligen inbilla sig sånt? Eller kan det bero på något annat? Hmm. Jag vet inte vad jag ska tro.
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-08-18 15:49:14 följande:
    Kan ju vara + på gång! Håller tummarna för det. = )

    Själv hade jag alla möjliga symtom innan BIM medan vi försökte, men sen när jag väl var gravid på riktigt så kände jag ingenting... = ) Kroppen är lurig!
    Tack! Hoppas det. Men ändå vet jag ju att jag har lätt för att analysera "symptomer"...även om jag försöker att inte göra det. Undrar bara om man verkligen kan inbilla sig att brösten sväller så där på kvällar och nätter?! Hm.
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-08-18 16:02:56 följande:
    Var det nästa helg du hade BIM?
    Japp!
Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +