• EG83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    linnis83 skrev 2013-10-15 21:38:10 följande:
    Skönt att ni ska söka hjälp Jessica! Hoppas ni får tid snabbt!

    Det är verkligen jobbigt med alla runt omkring som väntar barn... Lillasyster till en vän ska ha typ samma dag som jag skulle ha fått, svider lite extra... Har oxå en kollega som ska ha i mars, men hon gick igenom samma sak som jag i våras, så det känns lite mer "okej".... = )

    Och här kom ju mensen idag såklart.... Fattar inte att man kan ha så mycket symtom utan att det är nåt... Skitkropp som bara luras!
    Men attans....den där jäkla kroppen...hålla på och spela spratt med en varje månad!

    Här sitter jag igen och känner det ena och det andra "symptomet". Har haft ett "tryck" över magen idag, och för andra kvällen i rad tyckte jag mig känna av ett diffust illamående för en stund. Dessutom upptäckte jag att jag fått massor med finnar på halsen..och några i ansiktet...jag som bara brukar ha en då och då!

    Ja ni ser...nu "letar" jag symptom igen...
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-10-15 22:27:39 följande:
    Men det är ju helt omöjligt att inte känna efter ju! Mannen tycker att jag tänker på det för mycket, men det är ju svårt att inte göra det när man vill så mycket...
    Eller hur...säger varje gång att jag inte ska känna efter för mycket. Men likväl sitter jag här och tänker på alla "symptom". Det är såå mycket lättare sagt än gjort.
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-10-17 22:21:37 följande:
    Ogilla! = (
    Jessica 85 skrev 2013-10-18 09:05:59 följande:

    Skittrist...suck
  • EG83
    Millispillis skrev 2013-10-21 16:14:48 följande:
    Tack detsamma Jessica, Så himla bra att du startade den här gruppen. Känns så skönt att dela frustrationen med ngn!
    Jag har iaf fortfarande inte fått nån äl så jag gissar attd en uteblir den här månaden, SUUCK!! Och som om det inte vore nog med det så fick jag i helgen veta att ytterligare 3 bekanta nu väntar barn, alltså.. 3 st på en gång.. känns förjävligt.. självklart är jag glad för deras skull men satt nästan å böla i soffan för mig själv när jag fick veta. Varför är det så jäkla orättvist för? blev bara som en stor klump i magen :(
    Om vi inte lyckas innan nyår (vilket känns helt omöjligt) så kommer vi iaf prova insimination och om inte det funkar så blir det ivf, men hade ju verkligen hoppats slippa det... fasiken va deppig man blir när allt bara strular. 

    skickar en stor styrkekram till alla som kämpar iaf!! 
    Det är hur jobbigt som helst när folk runtikring blir gravida, på vad som alltid verkar vara första försöket...vissa förstår heller inte hur jobbigt det kan vara för andra som försöker och försöker...men som inte lyckas. Vi är ju "bara" inne på elfte försöket nu...men det känns ändå helt omöjligt... Suck!

    Stor styrkekram tillbaka!
  • EG83

    Hej tjejer, här har vi passerat ÄL för denna månad, så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på ett positivt resultat. En julibebis vore ju fint!

  • EG83
    Jessica 85 skrev 2013-11-07 15:07:33 följande:
    Hej tjejer!!!

    Vad händer hos er? Länge sen nån skrev ju. Här händer inte mycket. Skiter i tester och allt och försöker bara vara! Bokat tid för provtagningar nästa vecka. Mer nyfiken hur det går för er????? kram  
    Här är det en lång väntan på BIM...7 dagar kvar...det går seegt. Och jag känner av både det ena och det andra...antar att det är kroppen som spelar mig ett spratt. Igen.
    linnis83 skrev 2013-11-07 20:14:18 följande:
    Den långa väntan på BIM...*suck* 5-7 dagar kvar idag. Känns ungefär som det brukar, lite ont i brösten och ilningar ner mot ljumskarna, så säkert inget spännande denna gång heller...

    Men vi har äntligen köpt hus i alla fall! = ) Inflyttning i slutet på januari, ska bli spännande!

    Samma långa, sega väntan här....!
    Men kul med hus, grattis :)
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-11-09 21:01:34 följande:
    Tack hörrni! Det känns jätteroligt med hus! Fattas bara ett plus så skulle lyckan vara total.... = )

    Kollade just med ÄL-sticka och fick ett svagt streck på stickan. (Man kan ju få pos på ÄL-test om man är gravid har jag läst....) Brukar få ett svagt streck även innan ÄL, så tror inte att det betyder nåt, men nog var strecket liiiite starkare än innan ÄL..... Knasig man äääääär! Undrar om jag kan hålla mig till tisdag innan jag testar...?

    EG83: Vad har du för symtom?

    Spännande ju

    Ja du...jag har varit väldigt frusen emellanåt, för att nästa stund vara varm igen. Men mest att jag frusit. Har även haft känningar i magen till och från, samt att jag nästan spydde en gång...kännt mig mer törstig än tidigare. Lite av varje har det varit. Nu mest att jag är frusen...annars inget speciellt...som sagt, jag tror kroppen spelar mig en massa spratt igen.
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-11-12 19:55:39 följande:
    Nähä, inget plus den här gången heller...*suck* Mensen har dock inte kommit än, borde ha kommit idag enligt senaste månadernas cykler...
    Men, om mensen inte kommit så finns det ju fortfarande en chans!
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-11-12 21:43:04 följande:
    Jo, det är mitt hopp... = )

    Ägglossningen var en dag senare än den brukar, så kan ju va därför det blir knasigt. Hoppas att det oxå kan göra så att plusset visar sig senare... = )

    Hur går det för dig?
    Absolut, inte omöjligt då ju!

    Jag tänkte testa imorrn...det är då BIM-1. Spännande, men antar att jag lider av inbillningssjuka nu igen...! Suck. Alltid samma sak.
Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +