• EG83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    linnis83 skrev 2013-09-11 19:02:26 följande:
    Chan2: Hade ett MA för snart 2 månader sen och har inte slutat blöda sen dess.
    Dom kollade med VUL och såg ett pytteskräp som sitter kvar och spökar. Tog blodprov för att se om jag har grav.hormoner kvar i kroppen (blankt på stickan) och är det positivt så blir det nog skrapning... = / Annars trodde läkaren att det kan komma ut med nästa mens, så jag hoppas på det.

    Läkaren såg oxå ett myom, är det nån som har koll på vad det innebär riktigt? Lät som att det var ganska vanligt och inget att oroa sig för.
    Så vitt jag vet så är det en typ av tumör, fast godartad sådan, som tydligen ska vara rätt vanligt. Fast mer än så vet jag egentligen inte.
  • EG83

    Fick precis en konstig känsla långt ned i magen, lite mer mot högersidan...det var inte riktigt molvärk utan mer som att det "drogs" nedåt lite snabbt. Varade bara nån sekund. Nån som varit med om något sådant. Är ju på BIM-7 idag...så man undrar ju om det kan betyda något?!

  • EG83
    linnis83 skrev 2013-09-12 22:16:11 följande:
    Jag brukar ha lite "ilningar" mot äggstockarna före och efter ägglossning, det brukar kännas ner mot ljumskarna.
    Men vissa känner väl när ägget fäster i livmodern? = )

    Jessica: BIM imorrn! Har du testat eller väntar du?
    Ja, precis...men vet ju inte om det kan vara något sånt och egentligen är det ju dmúmt att spekulera Hehe. Men har inte känt av nåt sånt tidigare, och det var ju en vecka sen jag hade ÄL.
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-09-12 22:30:58 följande:
    Spännande, håller tummarna hårt! = )
    Tack!
  • EG83
    Jessica 85 skrev 2013-09-13 08:28:17 följande:
    EG83: hoppas att det är början på nåt

    BIM idag och jag väntar och ser vad som händer!!! Vet inte riktigt vad jag ska tro men lika bra att inställa sig på att mensen kommer idag!
    Tack, hoppas!

    Hur går det med dig? Hänt nåt, eller testat?
  • EG83
    Jessica 85 skrev 2013-09-14 09:00:46 följande:

    Ingen mens ännu faktiskt men jag har inte testat. Har ju haft 35 dagars cykel men 28 dagar senaste 2 månaderna så jag tror jag väntar lite till för nu har jag räknat med 28d. Känner inget speciellt, lite öm i tjejmagen, lite lätt illamående som jag alltid brukar vara i slutet av cykeln så jag vet inte...
    Så länge inte mensen kommit så finns ju chansen! Hoppas! Här är det BIM-5 idag.
  • EG83
    Jessica 85 skrev 2013-09-15 12:27:09 följande:
    Hej! Idag tog jag ett test som var negativt känns hopplöst och det är väl bara att vänta in mensen. Vill bara lägga mig i sängen och hänga där hela dagen. Är trött och slut och mår illa så om mensen ska komma så kom nu så kan jag deppa ner mig lite till så kanske det känns bättre imorrn!
    Stor kram! Vet hur det känns...visst vore det bra om mensen bara dyker upp i så fall, precis som du säger. Men även om det var negativt idag så är det inte kört innan mensen dyker upp!!
  • EG83
    Jessica 85 skrev 2013-09-16 07:18:47 följande:


    Ja det är mitt halmstrå! Ingen mens i sikte så kanske eventuellt....ni som har plusat nångång var det innan/efter bim??
    Håller tummarna! Själv är jag lite spänd inför kommande BIM på torsdag...antar att mensen kommer här med. Som alltid.
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-09-17 20:54:45 följande:
    EG83: Håller tummar och tår hårt! Några symtom?

    Millispillis: Så skönt att allt är som det ska!

    Jessica: Om mensen har ändrat sig igen så finns det ju hopp. = )

    Själv har jag BIM mellan imorrn och lördag typ, cykeln är ju inte riktigt som den brukar. Har väl inga direkta förhoppningar iom att jag fortfarande blöder litegrann, men man vet ju aldrig... = )
    Jag vet inte...kanske, kanske inte. Försöker att inte tänka på det för mycket...men har liksom haft "känningar" i magen hela veckan. Känningar som jag aldrig känt av förut. Men vet inte hur man ska tolka dem, eller förklara dem. BIM snart i alla fall...vet inte om jag ska testa redan på torsdag...eller kanske imorrn? Lite sugen på det förstås, men rädd för att bli besviken igen. Min kropp har ju spelat massa spratt med mig förut.

    Hoppas det går vägen för dig, trots blödning.
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-09-18 22:38:42 följande:
    Här kom mensen igår kväll, 28 dagar efter det som måste ha varit förra mensen. Känns ändå ganska skönt, nu hoppas jag att det blir ordning på kroppen och att det blir plus på stickan i oktober. = )

    Jessica: Hänt något mer?

    EG83: BIM imorgon! Testat ännu eller väntar du?
    Jessica 85 skrev 2013-09-19 10:48:39 följande:
    hej. jag har inte testat något mer och ingen mens heller. På fredag ska jag testa :) Nu är det ett år sedan vi började försöka och blir det inget nu så tänker vi söka hjälp.

    Millispillis: jag har inte provat varken bisolvon eller bidrottninggele men det är inte långt borta att det är dags för det :) det är inte alls något att skämmas över! Någon effekt har ju bidrottninggelen när du nu kände ägglossningen! måste nog ta och prova det
    EG83: hur går det?     
    Testade imorse men stickan var blank...så avvaktar till lördag nu, har inget hänt då så blir det nytt test.

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +