• EG83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    linnis83 skrev 2013-11-12 21:58:11 följande:
    Ja, visst är det störigt?! Den här gången lovade jag mig själv att inte känna efter nånting, men det är ju verkligen helt omöjligt....!

    Håller tummarna för plus imorgon då! = )
    Helt jäkla omöjligt ja...jag säger samma sak till mig själv varje gång!

    Tack, det behövs nog!
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-11-13 21:18:56 följande:
    EG83: Hur gick det idag? Hoppas på ett plus!

    Ingen mens här ännu, men hela dagen har det känts precis som att den ska komma när som helst....
    Har inga stickor hemma, beställde nya idag.... Hoppas fortfarande!
    Håller tummarna!

    Här blev det blankt på stickan igår, men ingen mens ännu...känns dock som att den är på g... :-/
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-11-14 23:04:43 följande:
    Mensen kom imorse för mig...*suck* 2 dagar sen... Hoppas att cykeln rättar till sig och blir som innan missfallet, då jag hade ÄL på dag 14.

    Håller tummarna för att det blir ett plus ändå, EG!
    Åh typiskt :( Nya tag då! Peppkram!
    Jessica 85 skrev 2013-11-15 09:53:14 följande:
    Hej!! Det är nåldynan som talar! Är blå hela armarna efter alla prover men det är ju för ett gott syfte iaf :)
    Har jobbat jättemycket så har inte hunnit tänka så mycket vilket är skönt. Jag är orolig för vad proverna visar men det är nog bara normalt att känna så. Hoppas det går bra för dig nu EG!!!!
    Ha en superfin helg tjejer :)  

       
    Ajajaj men det är tur det kan komma nåt bra ur det i alla fall.

    Tack. BIM+1 idag, ingen mens...men antar att den kommer och bara är lite sen...har fått lite ömma bröstvårtor sen igår...plus känningar i magen som jag haft i några dagar nu...men haft "symptom" tidigare också, så jag räknar med mensen.
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-11-19 19:26:37 följande:
    Jessica: Skönt att vara igång! Håller tummarna för att dom inte hittar nåt fel, eller åtminstone att det är enkelt åtgärdat.

    EG83: Hur har det gått??? Mens eller plus? = )
    Mensen kom i lördags... Blääää.
  • EG83

    Hej tjejer! Tyvärr så måste jag bryta er norrländska linje och inflika att jag är från Värmland Haha. Fast det kanske går bra det med?!

    Här fick jag max på stickan idag, så nu är vi på g igen! Skönt med "rätt" del i månaden igen. Den delen då man får upp hoppet lite igen.

  • EG83
    linnis83 skrev 2013-12-01 22:08:39 följande:
    Då var ägglossningen över för den här gången. Tycker vi fick till det ganska bra den här gången så nu kunde det väl ändå ta sig?! BIM 13/12. Låååång väntan. Igen.

    Fick veta igår att en av mina närmsta vänner är gravid. Hon har haft det jättetufft, fått göra abort 2 gånger i typ v 18 pga missbildningar.... Hoppas verkligen att det går vägen denna gång. Men varje gravidbesked svider ju en del ändå... *suck* Jag vill oxå!

    Värmland är väl så gott som Norrland tycker jag. = ) Kör hårt nu!
    Ah, BIM ca den 14/12 för mig, då kan vi följas åt Förhoppningsvis med plus båda två sen, så vi kan följas åt heeeeela vägen tills det kommer välskapta bebisar i slutet av nästa sommar! Det vore nåt det!

    Alltid jobbigt med gravidbesked från andra i ens närhet

    Haha ja nästan :P
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-12-03 20:33:23 följande:
    Jaaa, visst vore det nice med ett fett plus i för tidig julklapp! Visst borde det bli en augustibebis om det har tagit sig nu? = )

    Jaaa. Jodå, 22 augusti säger FL till mig...som blivande BF om det nu skulle ta sig. Vore nice! Å andra sidan så skulle det innebära att man är höggravid så gott som hela sommaren...skulle svettas som en gris. Men äh, hellre det än ingen bebis alls! Vill nununu!
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-12-04 21:49:40 följande:
    Haha, jo jag tänkte oxå på det där att gå höggravid över sommaren... men det är de nog värt. = ) Skönt att slippa bylsa på bebben massor av kläder den där första tiden.
    Helt klart värt det! Som man längtar. Skulle det bli plus nu så vore det underbart! När som faktiskt. Men helst nu direkt, eller ja, helst för flera månader sen...
    linnis83 skrev 2013-12-05 16:35:59 följande:
    Alltså jag blir helt galen av denna väntan! BIM om sju dagar och jag har som vanligt en massa symptom och känns det inte liiiiite annorlunda än förra månaden....? Skulle vilja testa typ igår men det ger ju inget, det vet jag ju.... Kommer absolut inte att kunna hålla mig en vecka i alla fall. Och förmodligen blir det inget plus denna månad heller....*suck* Gaaaah!
    Denna väntan är alltid jobbig...jag vet...! BIM om 9 dagar. Känner ingenting. Men det är ok. Lika bra det kan jag tycka...för annars är det alltid så att man känner av både det ena och det andra. Hang in there linnis83!
  • EG83
    Jessica 85 skrev 2013-12-09 18:04:05 följande:
    linnis83: Håller tummarna att det är din tur nu!
    EG83: och tummar för dig med! Tänk om ni båda skulle få +! Vore ju helt fantastiskt :)

    Millispillis: Det låter som att ni har det riktigt jobbigt! *styrkekramar* Hoppas att ni kan lösa och prata om hur ni har det så nu kan komma vidare och inte behöver bråka. Det är oerhört slitsamt att befinna sig i den situation vi är i och det tär på båda parter i förhållandet.

    Själv så tog jag faktiskt ett ÄL-test igår, lite för kul. Ska ju ha typ ÄL nu för BIM är 22/12, var dock neg så så var det med det. Mår bara lite illa så jag blev nyfiken om det är äl som det beror på men tydligen inte. Så himla svårt att hålla sig ifrån att testa ibland *hehe* 
    Det senaste året har jag känt det ena och det andra varje månad. Alltid gått och känt efter och känt allt möjligt. Kan inte säga att jag slutat med det, men denna månad...hur mycket jag än känner efter...så finns där INGET som tyder på att något skulle ha hänt. Bara det är ju lite konstigt. Var bara väldigt kissnödig 2-3 dagar direkt efter ÄL, sen ingenting.
  • EG83
    linnis83 skrev 2013-12-12 18:26:46 följande:
    Vaknade med mens och världens huvudvärk imorse... Kul... Not!

    Nästa ägglossning på annandag jul, hoppas tomten kan leka stork och ge mig ett frö i magen som en lite sen julklapp... = )

    EG, hur går det för dig?
    Åh, typiskt Här är det som innan ungefär, hade några känningar på vänstersidan av livmodern (typ) igår, men sen dess inget mer. Får se om jag testar snart, lördag antagligen. Då är det BIM.
    längtar985 skrev 2013-12-12 21:30:29 följande:
    Hej tjejer! Idag fick vi veta att vi ska få gå vidare med IVF, imorgon ska vi till gyn och hämta våra remiser till all provtagning innan vi får ställa oss i kön. Hoppas på att vi får den bästa Julklappen med ett stort plus, har bim i juldagarna, konstigt egentligen att man inte har slutat hoppas efter så här lång tid . Men om inte annat känns det skönt att veta att vi ska få hjälp att bli föräldrar. Mina prover ska jag lämna dag 2-4, hoppas inte det blir under juldagarna och hoppas de har öppet så jag kan lämna proverna. Nu kämpar vi vidare, 2014 ska bli vårt år!
    Skönt att få hjälp!
Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +