• EG83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Millispillis skrev 2014-02-06 15:56:50 följande:
    och där kom åter den förbaskade mensen... FY SJUTTON va less jag är på allt :( jäkla skit just nu med det mesta, alla på jobbet pratar bebis stup i kvarten, alla mina vänner har barn/ska få och pratar bara om barn och här sitter man själv och önskar inget annat än att få ett plus på stickan.... och inte nog med det så vill sambon inte alls ställa sig i kö för ivf nu, nej nu har har tydligen ingen brådska alls utan "blir det så blir det" och så sa han till mig att jag måste slappna aaaavvv.... GAAAHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag blir fasiken tokig på det här... uschj va deppig jag känner mig...
    Åh nej :-/ Vad jobbigt att ni vill/tycker olika saker...förstår att du blir tokig och deppig av det. Skulle jag med bli! Kram!
  • EG83

    Här kom mensen igår :-/ Typiskt. Bara att börja om på noll igen då...men var inte lika ledsen denna gång, av någon anledning...

  • EG83
    Samantha85 skrev 2014-02-08 20:36:13 följande:
    Nu åker ja utomlands 1 vecka o kommer förhoppningsvis tillbax m nya krafter. Stor kram till er alla!
    Ha det så bra!
    linnis83 skrev 2014-02-08 23:41:19 följande:
    BIM idag (enligt normal cykel iaf) och negativt test imorse.... Ska mensen vara sen igen tro?
    Orkar inte med det här längre, börjar kännas riktigt hopplöst...*suck*
    Håller tummarna för att mensen inte dyker upp! Förstår känslan...känns otroligt jobbigt här med...även om man på nåt vis vänjer sig vid det...eller hur man ska säga.
  • EG83

    Nu har vi i alla fall tagit första steget för en utredning - bokat tid hos läkaren. Ska bli spännande att se vad de finner/kommer fram till...eller spännande vet jag inte...kommer snarare vara skräckslagen!! :-P

  • EG83

    Tack tjejer, hoppas det med. Hoppas bara att det är någon liten "justering" nånstans som behövs göras.

  • EG83
    Karriärskvinna skrev 2014-02-15 16:28:45 följande:
    Jag har fått reda på att jag sannolikt har låg äggreserv (är 30 år), ska på spolning sista februari. Nästa steg är IVF.
    Hur kommer de fram till det? Jag menar...vad för tester eller så gör man för att kolla sånt?
  • EG83
    Jessica 85 skrev 2014-02-18 08:51:20 följande:
    Hej! Nu är jag åter från utlandsresan och vi har haft det så bra! Härligt att få sol och värme och en massa kvalitetstid med min älskade. Känns skönt att vi fick komma iväg och få en paus från vardagen ett tag, det behövde vi båda.
    Vi har inte fått reda på något mer om vår utredning men min sambo ska få komma på läkarbesök i slutet på mars (jag följer ju med också) så får vi då kanske veta lite mer om vad som händer. Fram tills dess är det bara att gilla läget med andra ord!

    EG83:bra att ni ska göra utredning!
    Millispillis: tråkigt att vi inte är eniga om planeringen, hoppas han ändrar sig!
    Karriärkvinnan: vet ni när ni påbörjar ivf-behandlingen?
    och alla nu andra som inte blivit gravida : faaan :)
    Välkommen hem igen :)
    Millispillis skrev 2014-02-18 11:34:14 följande:
    Välkommen hem Jessica!! härligt att ni haft en underbar semester!

    För min del går det däremot åt pipan med det mesta just nu, sitter å funderar på om jag verkligen skall fortsätta tillsammans med min sambo el avsluta allt och försöka hitta en kille som har samma framtidsmål som mig själv... så himla jobbigt just nu och går med en klump i magen ständigt... problemet är ju att han inte alltid är så himla skjysst, kan kalla mig massa dumma saker och ber sen om ursäkt men då är det ju redan försent och jag är ledsen/på dåligt humör.. suck suck suck vet inte vad jag ska göra... fick förresten hem papper om ivf men min sambo har inte ens yttrat ett ord om detta så kommer nog inte skicka in nåt svar så platsen kommer försvinna........ inte alls nöjd med mitt liv just nu..... :( skit med det mesta...

    förlåt för så negativt inlägg och helt annat ämne än denna tråd :(
    Styrkekram till dig! Förstår att det är jobbigt...inget enkelt val det där!
    linnis83 skrev 2014-02-19 14:43:44 följande:
    Millispillis Så tråkigt att höra att du funderar på att bryta upp... Jättejobbigt! Men har du dom tankarna är det kanske det bästa.... Kram!

    Välkommen hem Jessica! Så härligt för er att få komma bort från allt!

    Här är det ägglossningsvecka igen. Känner mig lite likgiltig denna gång, har redan nu inga förhoppningar om att det ska bli nåt, känns lite tråkigt... Maken åker bort på söndag eftermiddag och eftersom mensen har flyttat på sig så kommer vi troligen att missa ägglossningen... Söndag är dag 14 och sen missfallet har ÄL varit på dag 15-16, nu senast blev det nog dag 17 till och med... Dessutom har han 3 resor planerade nu med 2 veckors mellanrum, vilket innebär att vi förmodligen missar nästa försök oxå om inte mensen förskjuts ännu mer... Så då blir det ingen bebis förrän tidigast 2015.... Bläääää!
    Åh nej :-/ Men ni får försöka fram tills söndag då i alla fall, man vet ju aldrig! Simmarna an ju klara sig några dagar så ge inte upp för det.
  • EG83
    linnis83 skrev 2014-03-02 20:09:53 följande:
    7 dagar till BIM för mig (om cykeln har tänkt vara normal...). Känner ju en massa som vanligt, så antagligen blir det inget denna gång heller... = ) Hade ni fått nån tid för utredning ännu?
    Har i alla fall bestämt mig för att leva lite mer "som vanligt" igen, känns så trist att t.ex. inte få unna sig nåt glas vin då och då, när det ändå inte verkar hjälpa att hålla sig ifrån det...
    Vi har inte fått någon specifik tid, har varit hos läkaren en gång bara för att prata och för rutin-gynbesök. Ska dock kontrollera en av kommande cykler, men då ska jag ringa för att få en tid när mensen kommer för att ta blodprov, sen blir det en tid för att kolla med ultraljud under tiden för ägglossning (eller strax innan) samt en tid till en vecka senare för att se hur det utvecklat sig. Detta är för att kontrollera att man får ägglossning normalt och sådär. Fpr nog bli i april...för det passar inte i mars pga att vi åker bort några dagar.

    Känner igen det där ja...jag har ju alltid haft alla typer av symptom så jag tror inte på något längre...! Har små symptom nu med. Räknar med att mensen kommer...

    Jag brukar unna mig lite sånt under de tre första veckorna...men sista veckan innan BIM brukar jag försöka låta bli. Men klart man ska kunna njuta av livet samtidigt som man väntar och väntar...!
Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +