• Anonym (Bröllop)

    Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?

    Vilket är det mest bisarraste/pinsammaste/tråkigaste/mest konstiga stämning... bröllop ni har varit på?

    Själv blev jag bjuden på ett bröllop av en före detta kollega som jag inte umgicks med alls (utöver jobbet då). Under bröllopet så skulle bruden hålla ett "roligt" tal om folk på festen men ingen skrattade och den tysta stämningen gjorde att bruden överdrev skämten ännu mer så till slut blev det riktigt plågsamt att lyssna på.  Tyst
    Sedan skulle några vänner till bruden "skoja" om brudparet men gjorde det på ett förnedrande sätt så bruden fick tårar i ögonen och försvann under "numret". Stämningen var ganska tryckt under resten av festen och det blev aldrig någon riktigt höjdpunkt under den kvällen. Stackars brudpar.

    Jag kommer nog aldrig mer våga gå på ett "främmande" bröllop även om det var snällt såklart av kollegan att bjuda mig.

    Har ni några erfarenheter av "skräckbröllop"?

  • Svar på tråden Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?
  • Elsa von Brabant
    Julligulli skrev 2014-06-01 13:16:32 följande:
    På ett bröllop, också i frireligiösa kretsar (de verkar ha en speciell stil Skrattande), serverades kålpudding på papptallrikar som mat. Till det bjöds det lingondricka. Vigselakten var så oromantisk den kunde bli och oerhört långtråkig. Inga tal hölls och det var inga som helst muntrationer. Över lag verkade det ha väldigt lite med kärlek att göra, det verkade mest som ett tråkigt måste.
    Ja, det verkar vara många uppgjorda äktenskap i de kretsarna (trots att de är svenskar). Jag känner en baptistfamilj som har en 20-årig dotter. Föräldrarna pratar om henne och hennes kärleksliv som att det skulle vara deras sak och deras beslut. Att de vill att hon ska missionera, och då får hon inte träffa någon man som inte vill samma sak, för det skulle "förstöra allting". De vill att hon ska gifta sig med någon i samma församling som har samma "kallelse". De pratar med varandra - även så att folk hör - om att den och den unge mannen i församlingen verkar vara intresserad av dottern, och är han lämplig i så fall..? Vad HON vill verkar vara det minst viktiga av allt...
  • Anonym (m)

    Ett bröllopp där det var tal heeeeeeeela tiden så man aldrig hann äta sin mat innan den blev kall=(. Det var också så extremt lite mat att ingen hade blivit mätt(varmrätt en liiten köttbit två sparris och en dl potatisgratäng) Samt att det var ca en timmes vämtan mellan rätterna. Så tre timmar. Tårtan serverades så sent på kvällen att jag missade den pga mitt barn. Vi snackar om ca 01 på natten. 

  • Mrs LW

    Mitt eget bröllop är nog det tråkigaste jag varit på..

    -Jättemånga tackade nej till inbjudan, så vi blev jättefå
    -När vi klev in i kyrkan såg vi att det var flera stycken som tackat ja men inte var där (utan att höra av sig..)
    -Det första paret åkte redan kl 17.00 (innan middagen), men de hade ''giltigt'' skäl
    -Makens marshalker som skulle ha stannat över natten berättade helt plötsligt att de skulle åka hem (kl 18.30)...
    -Hälften av resterande gäster åkte hem redan vid 20.00 trots att de pratat om att de skulle vara kvar hela natten
    -Svärmor blev så packad att hon ragglade omkring, tafsade på folk, gav massa sexkommentarer och tillslut ställde sig och grinade samtidigt som hon halsade ännu mer vin...
    -En av mina tärnors sambo sprang runt och drygade med folk, slängde kapsyler och skräp överallt och snackade skit om sin sambo

    Sen var det en massa annat också som gick helt åt helvete, men inget som inte blev bra ändå i slutändan.. Jaja, gifta blev vi ju ändå.

  • lejonvalp

    Haha asså jag älskar den här tråden. Visade den för en väninna och hon berättade då om ett pinsamt bröllop hon gästade. Under bröllopsmiddagen började brudparet tjaffsa och de skrek som tusan på varandra mitt framför 60 tysta och chockerade gäster. De skrek att de hatade varandra osv. Till slut blev de så arga att bruden gick och surade utanför lokalen och grät. Då fick gästerna sitta och medla för att få brudparet att bli sams. Till slut blev de sams och älskade varandra igen...

  • gaymarrige
    lejonvalp skrev 2014-06-01 09:40:10 följande:


    Hahahahah, men hon kanske var lesbisk?
    hmm va fan har sexuelläggning med saken att göra??
  • Anonym (Triss)
    Mrs LW skrev 2014-06-01 13:25:15 följande:
    Mitt eget bröllop är nog det tråkigaste jag varit på.. -Jättemånga tackade nej till inbjudan, så vi blev jättefå -När vi klev in i kyrkan såg vi att det var flera stycken som tackat ja men inte var där (utan att höra av sig..) -Det första paret åkte redan kl 17.00 (innan middagen), men de hade ''giltigt'' skäl -Makens marshalker som skulle ha stannat över natten berättade helt plötsligt att de skulle åka hem (kl 18.30)... -Hälften av resterande gäster åkte hem redan vid 20.00 trots att de pratat om att de skulle vara kvar hela natten -Svärmor blev så packad att hon ragglade omkring, tafsade på folk, gav massa sexkommentarer och tillslut ställde sig och grinade samtidigt som hon halsade ännu mer vin... -En av mina tärnors sambo sprang runt och drygade med folk, slängde kapsyler och skräp överallt och snackade skit om sin sambo Sen var det en massa annat också som gick helt åt helvete, men inget som inte blev bra ändå i slutändan.. Jaja, gifta blev vi ju ändå.

    Usch, hemskt när gästerna, ens familj och vänner, förstör ens bröllop på det viset
  • Monchichier

    Och det här är anledningen till varför jag ska gifta mig så långt ifrån alla vänner och släktingar som det bara går.
    Tänkte mig andra sidan jordklotet i typ klippiga bergen i Kanada, en söderhavsö eller Karibien, med bara barnen och två vänner som vittnen.
    Eller Nya Zeeland kanske? Vilken plats ligger allra längst ifrån?

  • Mrs LW
    Anonym (Triss) skrev 2014-06-01 13:29:51 följande:

    Usch, hemskt när gästerna, ens familj och vänner, förstör ens bröllop på det viset smile4.gif
    Ja vi blev riktigt besvikna faktiskt.. Då kände vi ännu mer att vi skulle ha kört på idén och gift oss utomlands bara vi 2 istället.
  • lejonvalp
    Mrs LW skrev 2014-06-01 13:33:17 följande:
    Ja vi blev riktigt besvikna faktiskt.. Då kände vi ännu mer att vi skulle ha kört på idén och gift oss utomlands bara vi 2 istället.



    Gör det då?
  • Anonym (Rullande brud.)
    lejonvalp skrev 2014-06-01 13:35:02 följande:
    Gör det då?



    Kim kardashian har ju gift sig 3 ggr
Svar på tråden Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?