Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Smutsiga sanningar om SD!

    StackarsMia skrev 2014-10-11 20:45:11 följande:
    Det roliga är att när vi Sverigedemokrater säger just så, så är vi hycklare, falska och lögnare. Men just det, det handlade om muslimer...
    I det här fallet säger Right hand aid att de inte hjälper muslimer och de hjälper inte heller muslimer. Det är ju inget hycklande utan bara rent ut sagt för jävligt att göra skillnad på IS offer utifrån tro.

    Det är viktigt att detta kommer fram så folk får veta vad det är för typ av verksamhet de skänker pengar till.
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-11 21:07:36 följande:
    Vad har respekt med alla människors lika värde med detta att göra? Jag ser inte alls kopplingen och jag förstår att du försår att jag inte gör det (så slipper du skriva det).
    Detta är väldigt grundläggande och del av FN:s deklaration av de mänskliga rättigheterna. Se artikel 2:

    http://www.fn.se/fn-info/vad-gor-fn/manskliga-rattigheter-och-demokrati/fns-allmana-forklaring-om-de-manskliga-rattigheterna-/

    Man kan alltså inte exkludera människor utifrån exempelvis tro utan att gå emot tanken med alla människors lika värde.
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-11 21:16:09 följande:
    De är i alla fall ärliga vilket inte alla andra är.
    Ja, de är ärliga med sin rasism.
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-11 21:23:45 följande:
    Men vad har att hjälpa en religion med alla människors lika värde att göra? På dig låter det som att Right Hand Aid gör någonting olagligt.
    Om man kategoriskt väljer bort att att hjälpa människor av en viss tro diskriminerar man dem, och det gör man om man anser att de inte är lika mycket värda eller lika mycket värda att hjälpa. Jämför med att bara hjälpa vita människor och inte svarta.

    På mig låter det som de gör något osmakligt och rasistiskt.
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-12 16:00:23 följande:
    Så det är osmakligt och rasistiskt att hjälpa människor? Jag är inte förvånad, jag lever trots allt i Sverige där allt är rasistiskt.
    Du är på semester och ditt hotell blir bombat och en hjälporganisation som bara hjälper vissa människor är de första på plats. Du är oskadd, men din fru och barn ligger svårt klämda i rasmassorna och de behöver omedelbar hjälp att komma loss. Till det behövs den utrustning som hjälporganisationen förfogar över på platsen. Du och din familj hör inte till de som denna hjälporganisation hjälper så de hjälper bara "sina" och låter din familj dö. Detta är du förstås helt OK med dig eftersom man inte kan hjälpa alla. Du skänker berömmande tankar till denna välskötta hjälporganisation som du anser lever upp till parollen om alla människors lika värde. De har ju hjälpt folk. De har lagat sin möda på att hjälpa alla "sina". Några barn som befann sig i källarvåningen och som undkom med skubbsår fick bamseplåster och sedan se en dockteater eftersom hjälparbetarna hade lite tid över när de hjälpt alla "sina" med stort hjälpbehov. Du tycker detta är ett bra upplägg. Du och din familj hörde ju inte till deras ansvarsområde och man kan ju inte hjälpa alla.
  • nihka
    Biffus skrev 2014-10-12 15:06:21 följande:
    Och de andra hjälporganisationerna, som hjälper alla, hjälper alltså inte kristna? Alla människor har samma rätt till liv, oavsett om man är muslim, kristen eller något annat. 

    SD skriker ofta om att det behövs hjälp i närområdet. Nu ser man vad de menar med det. 
    Javisst. Här fick vi finfint prov på vad en SDare menar med "hjälp i närområdet"
  • nihka

    Nya fräscha extremister i SDs EU-parlamentsgrupp EFDD.

    Den nya gruppmedlemmen som SD ska jobba med heter Iwaszkiewicz. Han tillhör det polska nationalistiska Nya högerkongressen vars ledare Janusz Korwin-Mikke tidigare sagt att "demokrati är dumt". Partiledaren vill även avskaffa alla skatter, förbjuda rösträtt, abort och homosexuellt partnerskap. Funktionshindrade ska inte heller få vistas på offentliga platser, enligt Korwin-Mikke.

    Frågan är hur SD resonerar här. Känner man att man delar syn eller är det bara att man säljer ut sig och samarbetar med precis vad som helst bara för att få vara med, någonstans, var som helst?

    http://www.europaportalen.se/2014/10/uppgifter-sd-grupp-tillbaka-i-europaparlament

  • nihka
    Gert skrev 2014-10-26 13:22:22 följande:
    Extremister finns i alla grupper. Jag förstår att du inte ens skulle vara i samma rum som denna herre, men alla är inte lika extrema som dig som tur är.
    Nej, varför skulle jag vilja det? Men SD slår gärna ihop sig med partier vars ledare anser att funktionshindrade inte ska få vistas på offentliga platser.

    Är inte det extremt tycker du?

    Vänligen sluta med personangreppen och kommentarer om min person och håll dig till ämnet. JAG är inte ämnet för denna tråd.
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-26 14:08:06 följande:
    Frågan du bör ställa dig är varför EFDD har blivit tvungna till det.
    Vem tvingar vem till vad?

    SD kan gå ur gruppen om de inte ställer upp på de andra medlemmarna syn, eller så kan de stanna för att de vill samarbeta med ett parti vars ledare uttalat att "demokrati är dumt", funktionshindrade inte ska få vistas på offentliga platser och att man vill avskaffa alla skatter, förbjuda rösträtt, abort och homosexuellt partnerskap.
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-26 14:27:09 följande:
    EU-byråkraternas fulspel bakom kulisserna har indirekt tvingat EFDD att samarbeta med denna herre.

    Har du belägg för alla dessa påståenden som denna herre har gjort? Jag nöjer mig bara med originalkällan, alltså inte en blogg eller dagstidning/media som förvränger allt.
    Jaja, det är i vanlig ordning inte SDs ansvar vem SD samarbetar med. *gäsp*

    Orginalkällan - alltså gubben själv som kommer och berättar om sin sunkiga syn. Nä, du får godta Europaportalen som källa. Europaportalen ägs av föreningen Europaportalen.se vars medlemsorganisationer representerar arbetsgivare eller löntagare på den svenska arbetsmarknaden. Det är en lång och diger lista på vilka parter som ingår där.
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!