Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
 • nihka

  Har du förtroende för regeringen?

  Marginalen skrev 2015-04-05 16:47:49 följande:
  För att sverigedemokrater har byggt daagens bostadsbrist?
  Nope sverigedemokrater har inte byggt upp något. Att bygga upp är inte vad SD sysslar med.
 • nihka
  Felicia86 skrev 2015-03-21 14:27:05 följande:

  Den rödgröna minoritetsregeringen var ganska ifrågasatt redan från början. Sedan har svikna vallöften och skandaler bara rullat på, både från S och Mp. Personligen tycker jag att denna regeringen är den bedrövligaste Sverige har haft i modern tid.

  Spännande att se vad ni tycker här inne, brukar ju vara en överrepresentation av vänsterradikaler här så förväntar mig ändå ett starkt försvar för denna flumregering...


  Känner mig stolt att kallas "vänsterradikal" tillsammans med 87,3 % av Sveriges röstberättigade befolkning som inte röstade på SD. När man står så långt till höger som SD gör blir ju allt förutom de rent nazistiska partierna och deras sympatisörer "vänsterradikala" vilken förklarar varför detta epitet så flitigt sätts på var och en som säger emot en sverigedemokrat.

  Så som riksdagen ser ut idag är den enda regering jag skulle helt sakna förtroende för vara en sverigedemokratisk eller en där SD ingår .


 • nihka
  Gert skrev 2015-04-11 16:20:10 följande:
  Mycket felaktigheter du kommer med. Du kallas inte vänsterradikal tillsammans med 87,3% av befolkningen. Sluta dra 87,3% av befolkningen över samma röda kam.

  SD står inte alls långt till höger, det är bara vänsterradikaler som anser det. Antagligen därför du kallas vänsterradikal. Borgare anser att dom är mer höger än SD, som betraktas som ett mittenparti för borgare.
  Nej, det är väldigt vanligt att den som säger emot en SDare kallas för vänsterradikal helt utan att person som strösslar "vänsterradikal" runt sig har den blekaste aning om vilket parti den andra röstar på.

  Det är på tapeten att ett 20-tal SDare ska dumpas ur partiet för att de lierat sig ett snäpp ytterligare åt höger. Only next door you know och där känner de sig hemma.


 • nihka
  Gert skrev 2015-04-11 16:20:10 följande:
  Borgare anser att dom är mer höger än SD, som betraktas som ett mittenparti för borgare.
  Lektion i samhällskunskap: Maria Arnholm (FP) talar inte för alla "borgare" och inte ens för alla folkpartister.


 • nihka
  Gert skrev 2015-04-11 16:37:01 följande:
  Jaha, så du menar folk som skriver anonymt på nätet och liknande. Själv förhåller jag mig till verkligheten. Titta på TV4 klippet där en toppmoderat säger att SD är ett mittenparti och en vänsterradikal feminst säger att SD är ett extremhögerparti. 
  Så du som skriver anonymt på nätet är inte en del av verkligheten. Noterat. Hahahahaha. Maria Arnholm (FP) är "toppmoderat" och Åsa Romson (MP) är "vänsterradikal feminst" och du är inte en del av verkligheten. Vi säger så.
 • nihka
  Gert skrev 2015-04-11 17:04:53 följande:
  Lektion i samhällskunskap: Inte du, eller någon annan, talar för vad 87,3% av befolkningen tycker om SD. 
  Det har jag inte gjort. Jag sa bara att de inte röstade på SD vilket är fakta - om än smärtsam för dig att ta in.

  Vidare bestred jag dina påståenden om att majoriteten av dessa 87,3% inte alls stödjer SD invandringspolitik, varken 90% eller assimilering.

  Lektion 1b i samhällskunskap: Inte du, eller någon annan, talar för vad 87,3% av befolkningen eller ens majoriteten tycker om SDs invandringspolitik. Du har inga som helst belägg för det du påstår utan det är bara vidlyftiga fantasier.
 • nihka
  Gert skrev 2015-04-11 17:13:58 följande:
  Jag gnäller inte alltid. Jag försöker bilda opinion här i Sverige så att jag inte behöver flytta till Norge, som har en mycket bättre politik än Sverige i vissa avseenden.
  Norges "motsvarighet" till SD tar ju avstånd ifrån SD och SDs assimileringspolitik. Vill du verkligen flytta till ett land där de du anser är dina bästa polare politiskt inte vill ha med dig att göra?
 • nihka
  Gert skrev 2015-04-11 17:21:03 följande:
  Varför skulle det vara smärtsamt? SD var ju valets stora och enda vinnare. En fördubbling från 2010. 2018 kommer SD få över 20% och bli Sveriges näst största parti. Sen kommer sossar vallfärda till SD och då blir SD Sveriges största parti.

  En majoritet vill minska invandringen. Det kan du inte komma ifrån. Hälften av befolkningen vill även förbjuda tiggeri, vilket bara SD vill av partierna. SD är verkligen folkets parti.
  Eftersom du hela tiden försöker skjutsa upp siffror och påstår att SD har en massa stöd de inte har antar jag att du tycker det är iaf lite småjobbigt om inte smärtsamt när det hela tiden framkommer att du har fel.

  En majoritet vill inte minska invandringen med 90% och inte heller ha en assimileringspolitik och eftersom det är vad SD vill, vill inte en majoritet samma sak som SD. Om något parti vill höja skatten med 90% har inte det partiet stöd för sin politik hos alla som svarar att de är för en skattehöjning.

  Vad konstigt. Om SD är "folkets parti" varför röstade bara 12,86% på dem? Låter inte särskilt "folkligt" i mina öron.
 • nihka
  Gert skrev 2015-04-11 17:28:15 följande:
  Socialkonservativa och nationalistiska är ju vad SD beskriver sig själva som. Men att SD skulle bara ett högerextremt parti är ju bara oseriösa vänsterdebattörer som tycker.
  Jag anser att SD är ett högerextremistiskt parti eftersom det gång på gång på gång på gång på gång på gång på gång på gång framkommer att SDare allierar sig med till och med faktiskt rena nazister.

  Delar av SD flörtar as we speak med högerorienterade extremister. Fler uteslutningar är därför på gång och dessa människor har ju funnits där inom SD och verkat där sedan förra uteslutningsvågen och före det...

  Så länge den här typen av allianser framkommer gång på gång gång på gång gång på gång gång på gång blir inte SD av med sin extremiststämpel.
 • nihka
  Sensitiveguy skrev 2015-04-17 20:20:48 följande:
  Vad var de då?
  Gert skrev 2015-04-17 20:15:41 följande:

  Därför att deras politik bidrar till högre koldioxidutsläpp.

  Sen att deras språkrör skiter fullständigt i att leva miljö- och klimatsmart. Åsa Romson målar sin fritidsbåt med giftig färg och Gustav Fridolin har sin egen privata flyglinje mellan Arlanda och Bromma flygplats.

  Partiets tidigare språkrör var inte så mycket bättre heller. Peter Eriksson kör en bränsleslukande jeep och Maria Wetterstrand pendlar veckovis med flyg mellan Sverige och Finland.

  Tänk om det skulle finnas en miljöpartist som lever som man lär. Jag har ännu inte hittat någon som gör det.


  Med samma logik borde SD utesluta medlemmar med annat etniskt ursprung, eftersom man "bör leva som man lär".
  Eller iaf alla medlemmar som inte är assimilerade.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?