Inlägg från: Padirac |Visa alla inlägg
  • Padirac

    Har du förtroende för regeringen?

    The Maniac skrev 2018-06-28 21:32:00 följande:
    Tycker du de hanterat flyktingmottagningen på ett bra sätt? Är du nöjd med att det skjuts nästan varje dag? Folk mördas med automatvapen, mer eller mindre random.

    Tycker du de hanterat högkonjunkturen på ett bra sätt? Trots stora skattehöjningar så har man inte lyckats göra något för attförbättra välfärden. Man säger att det inte finns några pengar till bättre sjukvård. Samtidigt lägger man 60+ Miljarder på hög varje år.
    Det var några saker som du anser vara dåliga - tycker du det finns några saker som de gjort bra?

    Eller är din kritik utan nyanser?
  • Padirac
    AnneSophia skrev 2018-06-29 17:16:07 följande:

    Finns det några saker som SD gjort bra?

    Eller är din kritik utan nyanser?


    SD har varit framgångsrika i att driva opinion.

    Något annat har de egentligen inte gjort på riksplanet förutom att försöka utpressa de andra partierna. Det lyckades de inte med.
  • Padirac
    AnneSophia skrev 2018-06-29 18:08:44 följande:
    Du lyckades nästan säga något som bara var bra men var tvungen att lägga till något negativt i slutet. Det gick bara inte för dig. Men nästan.
    Det var ett nyanserat svar i meningen att svaret utvecklade olika aspekter av SDs drivande av opinion.

    Sen frågade du också vad SD gjort, och gjort nånting har de ju verkligen inte. Det är mest 'hot air - wuzz'.
  • Padirac
    AnneSophia skrev 2018-06-29 20:06:24 följande:
    Prata inte bort dig. Du använde det som argument mot någon annan men klarade inte av att leva upp till det själv.
    jodå, jag ville ha ett nyanserat svar och jag gav ett nyanserat svar.

    Vill du inte se det så är det OK för mig.
  • Padirac
    The Maniac skrev 2018-06-29 20:03:32 följande:
    De röstade igenom Aliansens budget hösten 2014. Har du glömt det?
    Det hade jag glömt, men jag anser inte att det var en av de saker de varit bra på. Det är mer likt utpressningen som de lyckats dåligt med - de har isolerat sig mot övriga riksdagspartier likt 'rocket man' gjort mot världen.
  • Padirac
    The Maniac skrev 2018-06-29 20:03:32 följande:
    De röstade igenom Aliansens budget hösten 2014. Har du glömt det?
    Det var ju det stuntet som skapade DÖ - SD fällde med det blockpolitiken -  det tycker jag faktisk var ett bra resultat av en dålig handling.
  • Padirac
    nihka skrev 2018-06-29 21:06:55 följande:
    Eftersom ingen annan kommenterar det här kan jag tillägga att Hitler troligtvis är den genom tiderna mest hatade personen. Han hade ett jätteparti och en jätteapparat bakom sig och 80 år har inte ändrat på något. Lika hatad.

    När SD är dött och begravet kommer man att komma ihåg partiet för sin främsta egenskap -  Sveriges mest hatade riksdagsparti.
    så sant - människor kommer i framtiden att se tillbaks på en mörk tid i historien då pseudonazisterna försökte tvätta bort det bruna.
    AnneSophia skrev 2018-06-29 21:38:25 följande:
    Så uppenbart du försöker provocera. Måste som sagt kännas jobbigt när ingen bryr sig.
    Du vet väl varför Napoleon hade röd jacka - det var så att hans fotfolk inte skulle se att han blev skadad och blödde. Å andra sidan hade Hitler bruna byxor....Kräks
     
  • Padirac
    Abegayle70 skrev 2018-06-29 21:46:42 följande:
    Lite egendomligt, så här några veckor före valrörelsen på allvar drar igång står SD i fokus utan att göra ett dugg själva. Andra partier verkar vara deras bästa valarbetare, hjälp, någon.

    Det är tyvärr så desinformationskampanjer fungerar  Död

    Propagandan som pumpas ut i sociala medier vinner på att bemötas med tystnad och den vinner också på att bemötas med motargument.

      
  • Padirac
    AnneSophia skrev 2018-06-29 22:21:38 följande:
    Du och andra här älskar att sprida främlingsfientlighet och framförallt prata om hitler och nazism.. Ni pratar inte om annat. Fotsoldater var det ja..
    Ja, nazism är jag fientlig till - oavsett det är främlingar eller inte.

    Tänk att så många tänker på nazister och SDs grundande - det var det där med korrelation och kausaliet.... helt sant.
  • Padirac
    gabi1969 skrev 2018-06-29 22:46:03 följande:
    Hej alla sossar. Har ni glömt LUCIABESLUTET från 1989. Sök på nätet. Luciabeslutet. Den borgerliga regeringen rev upp luciabeslutet efter valsegern 1991.
    Sossar har alltid dubbelmoral. Klagar på alla andra som tjänar pengar utom på varandra. Feta fula gubbpampar som tjänar miljonbelopp, S-politiker som efter sin politiska karriär går över till bank och det privata näringslivet för att själv sen tjäna ännu mer och bli som dem de tidigare kritiserat. De bor inte själva i mångkulturella bostadsområden i hyresrätter. Nä nä nä där vill de inte bo. De bor i fina områden och äger sitt boende villa/bostadsrätter. De skrämmer väljarna att vi arbetare kommer att bli rättslösa på arbetsplatserna om alliansen får styra Sverige. Blä jag trodde LÄNGE på detta. Kanske är det sant. Men även nu med en sosseregering råkar många illa ut i samhället. Blä aldrig mer sossarna. SD 2010, 2014 blir även SD 2018. allt fler genomskådar sossarna. Tänk 2010 SD KOM IN I RIKSDAGEN....fördubblade sina röster 2014. Vad händer 2018??????? 18%. 20% 25%???? Ändå vill inte de andra partierna släppa fram SD. SD är valda av väljarna. Demokrati betyder folkstyre. Är Sverige en demokrati om de politiska partierna struntar i 1/5 av folkets vilja?
    Inget parti är skyldigt att samarbeta med något annat parti. Inte heller är något parti skyldigt att samarbeta med tt parti som vill demontera den liberala demokratin, ett parti som är rasistisk, ett parti som skapats av rasister och nazister, ett parti som inte vill samarbeta, ett parti som vill utpressa de andra partierna. SD har lyckats bra med att frysa ut sig själva.

    Luciabeslutet var ett beslut som liknar beslutet att 2015 att stänga gränserna på det sättet att regeringarna ansåg att fler flyktingar inte kunde tas emot då på ett bra sätt.

    Dessa två beslut liknar inte på något sätt SDs skäl att stoppa och vända mottagandet av flyktingar, SD vill inte ha några andra än 'svenskar' - SDs svenskar är förresten väldigt olika det som kännetecknar den moderna nutida 'svensken' i fråga om syn på människovärde, åsiktsfrihet, religionsfrihet. 
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?