Inlägg från: Padirac |Visa alla inlägg
  • Padirac

    Har du förtroende för regeringen?

    AnneSophia skrev 2018-06-29 23:04:41 följande:

    Mm fotsoldater var det ja.. Du är närmare nazism än vad du tror.


    Mmmm.. Det är mer än tydligt att SD-svansen har ett gott öga till brunskjortorna. Jag tror dig på orden då du säger att Nazismen finns väldigt nära här...
  • Padirac
    AnneSophia skrev 2018-06-29 23:10:10 följande:

    Exakt detta. Sån dubbelmoral. Som nu senast lagkapten i tre kronor som säger "hur kan folk rösta SD" och sen tjänar han själv hur mycket pengar som helst. Såklart att han, som aldrig satt sin fot i ett utsatt område, ska berätta hur alla människor känner sig som bor där. Han ser ner på andra och tror han vet bättre. Så extremt egoistiskt och riktig översittare. Som politikerna och annat pk-folk.


    Kanske tjänar lagkaptenen mer än Åkesson som är så fattig o uppväxt i ett 'utsatt' område med 5 st trevånings hyreshus. Åkesönernas samling runt köttgrytan är lite löjeväckande med tanke på hur mycket skattepengar han o hans politiska vildar roffar åt sig.
  • Padirac
    gabi1969 skrev 2018-06-29 23:57:03 följande:
    Bara svammel till svar. Hade luciabeslutet fått kvarstå hade situationen inte varit som den nu är. De flesta asylsökarna hade inte fått asyl. De som nu blivit svenskar hade aldrig fått sätta sin fot i Sverige. Många av dessa utlänningar som sossarna möter varje dag i centrum i väntrum i trafiken hade aldrig funnits i Sverige. Sverige förfaller och har förändrats till något skithål som absolut inte liknar det trygga Sverige jag växte upp i.

    Jag har sett försämringen. Jag har erfarenheter av hur samhällsansvaret totalt har kraschat. Jag skyller politikerna för detta förfall. Sossar och centerpartister grundade rasbioligiska institutet. Sossarna hjälpte tyskarna att skilja ut judar från övriga svenskar. J stämplades i deras pass. Norrmän och danskar stred mot tyskarna. Svenskarna hjälpte tyskarna. Som små fega harar duckade de och blundade. Sen när tyskarna fick problem i slutet av kriget då vågade svenskarna göra motstånd. Blä jag skäms. Vi svenskar är så dumma att vi förtjänar att gå under. ALLA partier gör skillnad mellan folk. Det är politikens uppgift. Alla människor gör skillnad mellan människor. Man ger inte en okänd ungdom flera 1000 kr som hjälp till att flytta hemifrån men att man ger sitt eget barn flera 1000kr är vanligt förekommande. Förklara vad du/ni menar med att inte göra skillnad på folk och folk. Ställs frågan praktiskt så blir den så lätt att avförd som dumhet. Oavsett hur eller varför man hamnar i ett val att rädda livet på sitt eget barn eller ett helt okänt barn räddar man så klart sitt eget. Om man får ett jobberbjudande ett bra jobb hög lön bra arbetstider väljer man så klart att tacka ja om man är arbetslös. Man ger inte bort det till någon helt okänd. Samma sak med boende. När man hör alla PK-människor låter det som att det är självklart att vara givmild o solidarisk. Men solidaritet är att avstå något själv göra uppoffringar och det är det väldigt få som gör av PK-människor. Tvärtom de lever långt ifrån som de pådyvlar andra. DUBBELMORAL. SKÄMS NI INTE. Jag och många andra har genomskådat er. PINSAMT!!!!
    Är ordet svammel svansens 'det nya svarta'.. eh.. bruna Solig

    Du vet mycket väl att du ljuger när du utpekar två partier som ansvariga för rasbiologiska institutet - alla partier i dåvarande riksdagen fattade beslutet och stod bakom motionen - anklaga i så fall S, C, L och M om du vill vara trovärdig.

    S lade förresten ned rasbiologiska institutets rasistiska verksamhet 1936. Hela sanningen tjänar dig bättre än halva lögner.
  • Padirac
    AnneSophia skrev 2018-06-30 00:25:26 följande:
    Ja om någon vet det så ska det väl vara du som vigt dit liv åt nazism
    Tänker på hur svårt det kan vara ibland då orden inte räcker till...

    - din j*vla rasist!" Nu ska då få veta att du lever..

    - snälla, skona mig, jag är ANTI-rasist..

    - jag sk*ter i vilken sorts rasist du är!!

    Solig
  • Padirac
    gabi1969 skrev 2018-06-30 09:19:08 följande:

    Nazism är ett påhittat ord. Det korrekta ordet är nationalsocialism. Kommunister hyllar än i dag kommunism. Många sk intellektuella säger sig vara kommunister. Många brott har begåtts av kommunister över hela världen. Inte någonstans har kommunism skapat en framgångsrik nation.

    Det som är så tydligt är att 68-vänstern är intellektuella motsägelsefulla dubbelmoralister. Hur många av dem lever som de förespråkar. Det är fult att vara rik, det är fult att ha sommarhus, spela golf, dricka årgångsviner, spara i aktier. Rika ska dela med sig. Men vad gör 68-vänstern själva hur lever de?

    Samma sak gäller fackpampar o sossepamparna.


    Orden nazi och nazism 'hittades på' av tyskspråkiga redan för kanske 90år sedan.

    Den med lite språkligt kunnande vet hur tyska språket funkar och förstår då att nazi är en förkortning av Nationalsozialismus.

    Nazzar ett annat ord för nazister. Nazzesvin är en nedvärderande form av ordet som betecknar nazister, eller nationalsozialister.
  • Padirac
    AnneSophia skrev 2018-06-30 10:04:07 följande:
    Vigt sitt liv åt nazism..
    Antinazism är naturligtvis inte en form av nazism
  • Padirac
    gabi1969 skrev 2018-07-02 20:42:32 följande:

    Man röstar på det parti som är bäst för en själv. Det betyder att man röstar på olika partier vid olika livssituationer. Jag har aldrig tjänat mycket pengar förrän nu. Skiftjobb mycket övertid klirr i kassan. Jag betalar mycket skatt. Väldigt mycket skatt. VAD F@N FÅR JAG FÖR MINA PENGAR?

    Jag sliter verkligen för min lön. Tung industri smutsigt bullrigt och enformigt. Bra chefer och kolleger. När man ser grannar år efter år dagdriva (gissa vilka) skrattandes komma hem med hemelektronik matkassar kassar från klädbutiker, cyklar till familjen, fina kläder smycken undrar man så klart hur de har råd och hur de försörjer sig.


    Det är lätt att tro att de jobbar smartare och handlar billigare. Eller vad menar du egentligen?

    Är det den svenska avundsjukan som lyser igenom.
  • Padirac
    gabi1969 skrev 2018-06-30 13:00:45 följande:

    Det finns olika människoraser. Varför är det rasism. Det finns olika hundraser också. En tax och schäfer är hundar men olika raser. Tycker du att en människa från Kongo är lik en människa från Sverige? Människor i Kongo har anpassats för att leva där och vi svenskar har anpassats för att leva här. Hudfärgen ger oss fördelar nackdelar. Sen måste jag nog påstå att civilisationen och det moderna samhället har sina rötter i Europa. Grekernas filosofi rättsväsende mm.

    Den vita människan civiliserade Afrika. Den vita människan har uppfunnit nästan allt.


    Du yänker på olika fenotyper

    sv.m.wikipedia.org/wiki/Ras

    "Sedan 1970-talet har vetenskaplig konsensus nåtts om att skillnaderna mellan människor från olika kontinenter vad gäller fenotyp (hudfärg och anatomi) är för ospecifika för att zoologins rasbegrepp ska vara tillämpligt på människor ? en väldefinierad klassificering av varje individ i ras är inte möjlig baserat på ärftlig fenotyp"

    sv.m.wikipedia.org/wiki/Ras

    "Rasbegreppets historia

    Rasbegreppet har varierat över tiden. Inte ens under den historiska rasbiologins epok var man ense om vilka raserna var. När till exempel nazisterna ställde en ?arisk ras? mot en ?judisk ras? blandade man samman en språklig indelning (indoeuropeiska eller ?ariska? språk) med en religiös indelning (judisk religion) och påstod att båda var biologiska. "

    Känns detta igen från SDs program där de talar om olika gruppers essens...

    Ren o skär rasism, det är vad SD står för.
  • Padirac
    gabi1969 skrev 2018-07-03 18:07:40 följande:

    Om man tänker efter en stund så inser man att alla folkslag, nationaliteter, raser har en hjärna, möjligheter till intellektuell förmåga och förmågan till empati för människor i och utanför den egna gruppen...tycker ni att det är så i praktiken?


    Du beskriver SDs människouppfattning så bra.

    Det ärsism
    gabi1969 skrev 2018-07-03 18:07:40 följande:

    Om man tänker efter en stund så inser man att alla folkslag, nationaliteter, raser har en hjärna, möjligheter till intellektuell förmåga och förmågan till empati för människor i och utanför den egna gruppen...tycker ni att det är så i praktiken?

    Dessutom så har vi helt olika förutsättningar pga klimat, naturtillgångar och geografisk plats. Vi svenskar har en kall lång vinter. Begränsade möjligheter att odla bär, frukter, spannmål mm....ändå har vi lyckats fantastiskt bra. Varför? Vi var arbetssamma plikttrogna flitiga sparsamma planerande och innovativa. Hur ser Afrika och Mellanöstern ut???? Därför hävdar jag att det finns olika intelligens mellan olika folkslag. Nä nä nä den vita mannen har inte stulit rånat Afrika. Det är tvärtom välstånd civilisation lag ordning skapades i dessa länder. Många av dessa länder är i dag självständiga och har kollapsat. Så vad drar man för slutsats?????


    Jag tycker att SDsvansen verkar sakna det första du pratar om.

    Det andra stycket visar på en stor okunnighet om levandsvillkor och politisk utveckling i resten av världen.

    För 100-150 år sedan flydde en stor del av Sveriges befolkning pga missväxt, svält och religiös förföljelse till nordamerika. Sveriges jorsbruksmiljö lämpar sig bra för spannmål och Sverige är en stor exportör.

    Självklart är det svårt att odla tex råg och vete i sahara eller regnskogen.. det gör inte invånarnas liv enklare bara för att de lever i en annan klimatzon.

    Politisk oro med nationalism, där grupper ställs mot grupper har förstört samhällen i tex östafrika.

    Nu vill SD att samma saker ska ske här. Grupp mot grupp.

    Får hålla med nihka, hallå skola...
  • Padirac
    Tom Araya skrev 2018-07-03 19:38:04 följande:

    Det där skötte Reinfeldt så bra för vår del, så vi behöver inte invänta att SD ska göra det här. MP och C vill fortsätta en politik där grupp ställs mot grupp.


    Ls JB sa i sitt tal idag. Åkesson, gå hem o läs historia!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?