• Felicia86

    Har du förtroende för regeringen?

    Den rödgröna minoritetsregeringen var ganska ifrågasatt redan från början. Sedan har svikna vallöften och skandaler bara rullat på, både från S och Mp. Personligen tycker jag att denna regeringen är den bedrövligaste Sverige har haft i modern tid.

    Spännande att se vad ni tycker här inne, brukar ju vara en överrepresentation av vänsterradikaler här så förväntar mig ändå ett starkt försvar för denna flumregering...

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?
  • K Markatta

    omni.se/jan-emanuel-johansson-den-som-polisanmalt-eneroth/a/7dy6bo

    Jan Emanuel Johansson den som polisanmält Eneroth

    Det är tidigare S-ledamoten och entreprenören Jan Emanuel Johansson som har polisanmält infrastrukturminister Tomas Eneroth för sexuellt ofredande. Det avslöjar han i en intervju med Dagens Industri.

    - Det är jag som står bakom anmälan, säger han.

    - Jag är emot att partier gör utredningar. Är det verkligen partiets roll att utreda? Det här kan vara ett brott och det förtjänas att tas på allvar, fortsätter han och menar att det måste ske en rättssäker prövning.

    En förundersökning har inletts mot Thomas Eneroth gällande sexuellt ofredande. Han har själv sagt att han berörde kvinnan men att det inte var meningen att utsätta henne för obehag.

  • Martinetto
    Flash Gordon skrev 2021-12-03 10:36:18 följande:
    Men så har du inte heller som uppgift att maximera det Socialdemokratiska partiets genomslag, valresultat och maktinnehav.

    Strandhäll är tillsatt för att Twittra och skapa opinion. En ministerpost  ger henne större tyngd i detta. Hon har visat genom åren att hon är skamlös på det området.
    Japp, enig om hennes uppdrag? dvs i partiets tjänst, utövat från ministerpost
  • FDFMGA

    Varför måste pojkrumshögerns sagoböcker alltid vara skrivna ur perspektivet "den allvetande berättaren".

    Visst, det finns väl böcker för vuxna som också är skrivna ur detta perspektiv, men då är det ju ett medvetet stildrag - och inte ett exempel på oförmåga att förstå vad man kan veta eller inte.

    Eller har du skaffat antenner som pejlar Magdalena Anderssons tankar på så sätt fått reda på att hon tillsatt Strandhäll för att Strndhäll ska twittra och skapa opinion.

    Tja, att det finns folk till allt är förvisso ett oomkullrunkeligt faktum Tomte


    Flash Gordon skrev 2021-12-03 10:36:18 följande:
    Strandhäll är tillsatt för att Twittra och skapa opinion. En ministerpost  ger henne större tyngd i detta. Hon har visat genom åren att hon är skamlös på det området.
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2021-12-03 22:20:30 följande:

    Och förtroendet för Annie Lööf rasar efter att hon släppt fram de brunblåas budget, allt medan förtroendet för den vuxna i rummet, Magdalena Andersson, växer och avståndet till Ulf vidgas.

    Åkesson är för övrigt mer populär än Ebba.

    www.expressen.se/nyheter/loof-rasar-i-fortroende--efter-politiska-kaoset/


    Läste att S, V och C är större än M, SD och KD så tom om MP ramlade ur riksdagen skulle Kristersson få fortsätta i opposition.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • FDFMGA
    KillBill skrev 2021-12-03 22:31:44 följande:
    Läste att S, V och C är större än M, SD och KD så tom om MP ramlade ur riksdagen skulle Kristersson få fortsätta i opposition.
    Ja, risken/möjligheten att MP ramlar ur är nog stor - tydligen har MP-väljarna större förtroende för Magdalena Andersson än för de egna ledarna, enligt Sifo.

    MP borde kanske ta återanvändning på allvar och fråga Maria Wetterstrand om hon kan tänka sig att komma tillbaka och ta överSkrattande
  • Kadburmp

    Har man ett förtroende för regering och "journalister" i etablerade medier idag så har man utan tvekan ett IQ under snittet då vi lever i en tid där fakta aldrig tidigare har varit lättare att få tag på tack vare internet. Man borde seriöst inte få ha rösträtt om man gör detta.

Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?