Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Anonym (hehe) skrev 2020-12-09 02:14:58 följande:

    Nu visar det sig att Federley lurat i C med partiledning att hans sambo satt oskyldigt dömd för 22 grova barnvåldtäkter och uppemot 100 brott totalt.


    Eller så kanske det helt enkelt inte ansågs vara ett problem. Åtminstone inte innan alternativmedia började skriva om saken. Kanske borde även alternativmedia skattefinansieras så att de slutar ta upp obekväma ämnen.
  • nattuw
    KillBill skrev 2020-12-17 22:37:24 följande:
    Drev mot Ebba Busch? Vilket dravel! Ebba Busch förtjänar absolut att granskas. Personen som hon processar mot känner sig inte tillräknelig och har ansökt om att få en god man. Att under de premisserna och mot den gamle mannens vilja vilja driva igenom försäljningen visar vilken hänsynslös person hon är.
    Hade hon varit socialdemokrat så hade du försvarat henne agerande genom att påpeka att det var säljarens släktingar som försökte blåsa gamlingen. Och att Ebbas intresse för fastigheten riskerade att sätta en käpp i släktingens hjul.
  • nattuw
    Missermajser skrev 2020-12-16 22:09:28 följande:

    Några av de värsta dreven i media jag beskådat är väl de mot Mona Sahlin och Håkan Juholt i så fall gällande politiker. Det har ju förekommit andra drev om betydligt värre saker men de har klingat av fortare.


    Nja jag håller nog drevet mot Trump eller för den delen vilken republikansk president som helst högre eftersom de tenderar att pågå under längre tid och utan något tecken på försoning.

    Samma sak kan sägas om drevet mot SD/Åkesson. Det hatet har inte många andra partier eller politiker behövt utstå.

    Sahlin har iallafall fått chans efter chans som hon missbrukat. Och även om fallet Juholt fick mig att känna avsmak för media så handlade det i fallet Juholt om en socialdemokratisk maktkamp där det senare förekommit en viss självrannsakan (inte hos S då utan hos vissa företrädare för media).
    Juholt: "Drevet mot Juholt styrs inifrån S" SVD 2011-10-14
    ( www.svd.se/drevet-mot-juholt-styrs-inifran-s )
  • nattuw
    KillBill skrev 2020-12-20 15:02:32 följande:

    Jaha så nu försvara du Ebba Busch?


    Den gamle mannen har själv blivit intervjuad och förklarat att han ångrat sig. Nu kan det i och för sig vara så att den gamle mannen inte är i sina sinnes fulla bruk och att man därför inte helt kan lita på vad han utryckte i intervjun. Frågan är då vad som är värst, att KDs partiledare vill driva igenom en affär mot en gammal människas vilja eller att KDs partiledare vill driva igenom en affär med en person som pga. medicinska skäl/ minnesproblem/demens ansökt om god man eller förvaltare.


    En sak är säker. Snyggt är det inte.


    Ebba Busch behöver inte försvaras. Antingen har hon och säljaren ett avtal eller så har de inte ett avtal.

    Att säljarens släktings försöker att blåsa säljaren får diverse socialdemokrater att gnugga händerna eftersom det ger dessa socialdemokrater en möjlighet att svartmåla en politisk motståndare är måhända beklagligt men inte oväntat.
  • nattuw
    Anonym (hehe) skrev 2020-12-22 18:44:15 följande:
    Sen har du skrivit typ 14 inlägg om Ebba Busch, på tal om att fokusera på personer som inte är misstänkta för något brott.
    Det är bara hens vanliga försök att flytta fokus från frågor som är besvärande för socialdemokratin.
  • nattuw
    KillBill skrev 2020-12-22 22:39:27 följande:
    Jag försvarar inte någon C politiker, varför skulle jag det?
    Nä du försvarar ingen C politiker utan nöjer dig med att försöka sopa frågan om C koppling till pedofili under mattan. Nästan som under Geijeraffärens dagar. Fast där var ju rollerna omvända.
  • nattuw
    KillBill skrev 2020-12-23 13:32:00 följande:

    Drevet mot Ebba drivs av den tidningen Expressen, med en tydligt borgerlig profil och påståendet att detta skulle vara ett S spinn är svammel. 


    Jag har inte nämnt något om S spinn. Däremot har jag sett hur du frossar i Ebbas husaffär.
  • nattuw
    KillBill skrev 2020-12-23 13:29:25 följande:

    Den före detta EU parlamentarikern som representerade C är själv inte misstänkt för något olagligt och har lämnat både EU parlamentet och politiken. Säg mig på vilket sätt detta skulle få politiska konsekvenser?


    Eftersom EU parlamentarikern ansåg sig vara tvungen att lämna politiken så har det redan haft en politisk konsekvens.
  • nattuw
    KillBill skrev 2020-12-24 12:01:34 följande:
    Deanna tråd handlar om S. Jag menade självfallet politiska konsekvenser för S..
    Om tråden handlar om S så varför drar du då så ofta in SD och nu på slutet även KD? Och om du inte är rädd för att den centerpartistiska pedofilin skall spilla över på S varför är det då så viktigt att försvara pedofili som har kopplingar till centerpartiets toppskikt?
  • nattuw
    KillBill skrev 2020-12-25 16:31:26 följande:
    Jag inkluderar KD och SD i diskussionen för att störa debattörer med borgerliga sympatier som inte drar sig för att diskutera Centerpartiet i en tråd om S
    Så med socialdemokratisk matematik ger tre fel ett rätt.

    Men inte ens socialdemokratisk matematik kan ändra på det faktum att en högt uppsatt politiker i ett parti som samarbetar med socialdemokratin hade samröre med en eller flera pedofiler. Fast vad kan man egentligen vänta sig av ett parti där en högt uppsatt minister gick på bordell för att ha sex med minderåriga och sedan skyddades av en statsminister från det nuvarande samarbetspartiet.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?