Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    K Markatta skrev 2018-06-11 23:33:47 följande:

    Om man vill titta närmare på S genomklappning så har Novus gjort en analys av väljarflöden från maj till juni:

    novus.se/valjaropinionen/valjarfloden/

    Några ledande S-företrädare påstod ju nyligen att S främst tappat till soffan och att de väljarna borde vara lätta att vinna tillbaka. Novus undersökning visar tvärtom att knappt några väljare gått från S till soffan utan det största tappet är till M följt av SD.


    Blev lite förvånad över resultatet. Trodde det var V och SD som skulle slita S i stycken. Att M kunde ta så pass många väljare och att V inte lyckats kapa åt sig fler än MP hade jag inte vågat sätta några pengar på.
  • nattuw
    KillBill skrev 2018-08-30 23:07:59 följande:

    Det har under kvällen kommit ny information om de s.k. S lögnerna som spridits om M och SD. Information som pekar mot att meddelandet inte är skrivet i Sverige eller av en svensk. Självklart är det illa att en svensk socialdemokrat har delat inlägget men vem vet, detta kan vara en del av en större påverkanskampanj och målet med kampanjen kan vara något annat än vad man vid en första anblick tror..  


    Det ska bli intressant att följa fortsättningen.


    Operation skademinimering inledd...
  • nattuw
    K Markatta skrev 2018-08-31 21:53:15 följande:

    Sossarnas smutskastningskampanjer uppmärksammas nu i Financial Times:


    Så bilden av Sverige har gått från en välfärdsstat med låg korruption till ett land där det styrande partiet ägnar sig åt valfusk. Bra jobbat.
  • nattuw
    KillBill skrev 2018-09-04 22:06:01 följande:
    Historielöst av dig. Socialdemokraterna har alltid bekämpat nazism och kommunism.
    Så exporten av kullager till den Nazityska krigsmakten och exporten av mat till Nazityskland samt de mer kända tågtransporterna av de nazistiska soldater som ockuperade vårt grannland Norge var i själva verket Socialdemokraternas sätt att bekämpa nazismen.
  • nattuw
    KillBill skrev 2018-09-05 17:28:36 följande:
    Om du hade varit vaken på historielektionerna så hade du känt till att Sverige regerades av samlingsregeringar under större delen av andra världskriget..
    Jag var inte bara vaken på historielektionerna i skolan utan har dessutom läst en hel del svensk 1900-tals historia. Vilket fått mig att inse hur undermålig och tillrättalagd skolans historieundervisning var.

    Och mig veterligt hördes inga högljudda protester från Socialdemokratiskt håll när det lades en munkavel på Karl Gerhards ökända häst.
  • nattuw
    Anonym (Guttaperka) skrev 2018-09-28 17:31:38 följande:

    Jag hade satt S-politiken i främsta rummet utan att kompromissa.


    Det hade varit önskvärt.  Med en egen tydlig och ansvarstagande politisk plattform hade de sannolikt fått över 30% av rösterna. Tyvärr har de istället för att presentera en egen politik som de kan stå för valt att prata om SD. Och ett parti med otydlig politik som går till val på att prata om ett annat parti vinner inga val.
  • nattuw
    KillBill skrev 2018-10-29 21:00:42 följande:
    Det verkar nästan som att allt handlar om en högerextrem desinformationskampanj där man försöker brunsmeta socialdemokratin..

    www.metro.se/artikel/nej-det-här-är-inte-socialdemokratiska-nazistuniformer
    Så fräckt. Att använda en vänstermetod emot vänstern.
  • nattuw
    herr Gustavo skrev 2018-11-04 23:35:53 följande:
    Vad är det för fel på Hanif Bali?
    Åsikterna. Han avviker från mittfåran.
  • nattuw
    K Markatta skrev 2018-11-16 08:54:02 följande:

    Fackförbundet Transport åkte på konferens till Singapore för runt 600 000 kronor. Alla bodde på lyxhotell och flög i business class för 25 000 kronor per person - trots att flera började resan med privata semestrar.


    Det är väl en del av deras värdegrund...
  • nattuw
    K Markatta skrev 2018-11-18 22:29:38 följande:

    Inför valet i höst satsade S i Helsingborg hårt på att vinna röster bland muslimska föreningar. Kommunalråd besökte flera av stadens moskéer. Men när riksdagsledamoten Yasmine Larsson, som blivit utlovad att få prata med väljare, besökte en moské tvingades hon in i ett litet, separat rum.

    Där fanns en tv som visade hur en manlig S-politiker fick hålla tal inför moskéns representanter och besökare.


    Det där är väl inget att ta upp. Det handlar ju bara om det feministiska partiet Socialdemokraternas nya satsning "Separate but equal" som de lanserat för att kunna vinna nya väljargrupper när de gamla väljargrupperna försvunnit.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?