• Rumpelstiltskins

    Vilken kändis klarar du inte av?

    Man läser en filmrecension och känner att den där filmen bara måste jag se för den är precis i min smak och verkar såååååå bra. Därefter scrollar man ned och ser namnet på skådespelaren som man helt enkelt inte klarar av och filmkvällen har gått förlorad.

    Detsamma gäller vissa TV-program, upplägget och storyn är perfekt men raseras av valet av programledare. 

    2013 bojkottade jag Eurovision i Sverige enbart för att de valt Petra Mede som programledare. Jag klarar helt enkelt inte av henne.

    Suckar också högt och byter snabbt kanal så fort Ernst Kirchsteiger visas på TV, han ger mig kalla kårar.

    Vad gäller filmer så har jag stora problem med Tom Cruise vilket är en sorg för att filmerna han är med i ofta är väldigt bra.

    Så hit me, vilka kändisar klarar ni inte av?


  • Svar på tråden Vilken kändis klarar du inte av?
  • Rataxes

    Özz Nujen. En komiker enligt uppgift. Är han underhållande och rolig? Nä just det.


    Svarar sällan anonyma, definitivt inte anonymt vänsterslödder.
  • Daniel12
    Rataxes skrev 2015-05-26 14:17:44 följande:

    Özz Nujen. En komiker enligt uppgift. Är han underhållande och rolig? Nä just det.


    Nä mer överspänd "komiker" får man nog leta efter. Han tar i från tåspetsarna men lyckas bara åstadkomma meningslöst ordbajseri.

  • Voluptuous Shalimar
    Eva Elisabeth skrev 2015-05-24 18:18:36 följande:

    Tillägg till detta: jag skulle dock bli väldigt förvånad om Sofia skulle föda naturligt. Hon är just en sådan person som skulle kunna göra det jag beskrev... men i så fall får hon åka och göra det utomlands.


    Men det var det VÄRSTA...! Du hade säkert sagt samma sak om mig, jag ville dock absolut inte ha KS. Och det slapp jag. En väninna till mig däremot, en riktig tuffing som inte verkar rädas någonting fysiskt, ville absolut inte föda vaginalt och egentligen inte heller med lokalbedövning utan under narkos. Klart jag tycker att hon skulle få KS, men jag är inte den som lägger värderingar i hur andra väljer att föda sina barn. Är det inte rätt _vansinnigt_ att göra det?
  • lebowski

    De värsta jag kan tänka på är:


    Jimmie Åkesson
    Björn Söder
    Kent Ekeroth
    Mattias Karlsson
    Richard Jomshof 
    Vill du ha fler? Kräks
  • Auditanne

    Ebba Von Sydow.

    Har inget emot henne som person men klarar inte av att lyssna på det ständiga läspandet.

    Förstår inte varför människor gör detta i vuxen ålder. Hur svårt kan det egentligen vara att lära sig uttala "s" ordentligt?

  • Giovanna
    Auditanne skrev 2015-05-29 16:50:37 följande:

    Ebba Von Sydow.

    Har inget emot henne som person men klarar inte av att lyssna på det ständiga läspandet.

    Förstår inte varför människor gör detta i vuxen ålder. Hur svårt kan det egentligen vara att lära sig uttala "s" ordentligt?


    Det finns mycket att säga om Ebba von S men inte f-n läspar hon mer än andra?! Jag kollade några youtube-klipp för säkerhetsskull men inte läspar hon? Jag har för övrigt "gillat" ditt inlägg på "o-flit" men inte lyckats ogilla det.
  • Kensy

    Alltså, jag skulle kunna skriva en bok i ämnet. 
    Jag ogillar Anders Timell och Per Morberg för att de verkar ha ett sånt himla gud-komplex.
    Jag hatar när de har debattprogram på p1 och Täppas eller Pascalidou så uppenbart tar någons parti när kanalen egentligen ska vara opartisk.
    Jag avskyr Petra Mede för att hon är gapig och konstant bekräftelsekåt. Laila Bagge och Miley Cyrus verkar också för attentionwhoriga för min smak.
    Adam Sandler har gjort så många filmer där han spelar löjliga roller med fjantiga dialekter och försöker så hårt att vara rolig att jag bara inte orkar mer och stänger av. Jag orkar inte alls med honom.
    Jag ogillar inte Sanna Nielsen men är förbannat trött på att hon bara gör gnälliga och negativa kärleksballader.

    Och sen ogillar jag de flesta politiker för att de säger en sak och gör en helt annan. Jag har nog egentligen hundra namn till, men det är det jag kom på nu.

  • maaammaaa

    Räknas disneyfigurer? Isåfall prins Hans ur filmen frosen och orsaken är att våra döttrar har personligheten och fysiska likheten med Elsa och Anna som barn. Dessutom liknar min man prins Hans och jag liknar Anna som stor flicka. Sen har vi en liten blond legorymdskeppsbyggande dans och sång och elgitarrintresserad son som funderar varför de inte har en bror som han.

  • Daniel12

    Glömde ju nämna Robert Aschberg.. mer dryg och självtillräcklig typ får man leta efter..

  • Kereza

    Noomi Rapace. Maken till självupptaget pretentiöst miffo får man leta ett bra tag efter. Eller så är hon bara inte smart nog att begripa hur fan hon framställer sigsjälv. Ja, eller så är det avsiktligt. Oavsett - pallar inte med människan.

    Samma sak med den där fjantiga narcissisten som sjunger i The Sounds. "Häj, jag är världsstjärna nu, så jag ska vara ball och knarka lite, typ som mina idooooooler"
    Dessutom har hon verkligen helt värdelös röst - vilket är synd, för de har en del bra låtar, men hennes röst är ju sju svåra år. Falsk, platt och snudd på tondöv...

    Och så tål jag inte Justin Bieber heller. Ytterligare en fjant som tar sigsjälv på för stort allvar, precis som de ovan nämnda. Samma kategori skräp.

  • maaammaaa

    Visst är vi glada att vi inte är kändisar egentligen, så mycket välriktad kritik man får tåla. Tål de inte det händer det att de dränker sina sorger och hamnar i ett missbruk av något slag.

  • Satra
    Daniel12 skrev 2015-05-31 19:41:30 följande:
    Glömde ju nämna Robert Aschberg.. mer dryg och självtillräcklig typ får man leta efter..
    Såg honom i Mia på Grötö och fick en helt annan bild av honom. Han visade en helt annan sida, verkade vara en rätt känslig kille i grund och botten, än den kaxiga bilden man annars får. Han kan ju inte vara helt omöjlig när han varit gift i 30 år med samma kvinna. Hur många kändisar är det?
Svar på tråden Vilken kändis klarar du inte av?