Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    En käftsmäll till undergångsprofeterna

    KillBill skrev 2018-03-18 02:04:29 följande:

    Intressant artikel. Undra vems ärende de springer som är så måna om att prata om Svenska "No go zoner"?


    "MSB: Ryssland försöker splittra Sverige


    Ryssland försöker splittra Sverige genom att elda på den infekterade migrationsdebatten. Syftet är att rikta fokus bort från internationella frågor som Kreml vill ha inflytande över"


    "Fyra narrativ
    Det finns fyra narrativ (verklighetsbilder) som dominerar: att lag och ordning inte upprätthålls, att Sverige är moraliskt dekadent, styrs av USA och att svenskar är russofober. Narrativen sprids både genom traditionella och sociala medier.


    Migrationsfrågan utgör en del av narrativet om att Sverige inte kan upprätthålla lag och ordning. Syftet är enligt MSB att angripa en svag punkt i det svenska samhället"

    www.svt.se/nyheter/inrikes/msb-ryssland-forsoker-splittra-sverige


    Det finns en enkel lösning för att neutralisera alla eventuella utländska och inhemska trollfabriker. Sluta sopa de inhemska problemen under mattan. Det skulle neutralisera så väl ryssar som diverse inhemska ytterlighetsgrupper.

    De som verkligen springer ryssarnas ärenden är de som försöker sopa alla problem under mattan tills problemen växt till en nivå där de inte längre är möjliga att hantera på ett bra sätt.
  • nattuw
    KillBill skrev 2018-03-18 21:13:38 följande:
    Migration, polis och rättsväsende är profilfrågor hos alla stora poltiska partier och jag kan inte se annat än att du slåss mot väderkvarnar.

    Det bästa sättet att minska rysk propaganda i Sverige är att sluta sprida den. 
    Bästa sättet att minska en eventuell rysk propaganda i Sverige är att inte ge dem något att sprida propaganda om. De enda som tjänar på att problemen sopas under mattan är trollfabrikerna.
  • nattuw
    KillBill skrev 2018-04-03 22:55:59 följande:
    Bara en moderat eller någon som saknar kunskap om bristerna inom vården i Stockholm tror på ett sådant påstående..
    Eller en norrlänning. Där får de vara glad om det överhuvudtaget finns någon sjukvård.
  • nattuw
    KillBill skrev 2018-04-04 07:55:55 följande:
    Det som är intressant är om Stockholmsvården har blivit bättre eller sämre. Den har blivit sämre.
    Ständigt detta Stockholmsperspektiv. Att det i stora delar av landet saknas sjukvård inom rimliga avstånd är helt ointressant.
  • nattuw

    Allt fler äldre hemlösa i det land som är rikare än någonsin:

    "Hemlösheten bland pensionärer har ökat med 23 procent de senaste sex åren enligt Socialstyrelsens senaste hemlöshetskartläggning.
    ---
    När andelen fattiga äldre ökar riskerar också antalet hemlösa att stiga. Nästan var femte svensk pensionär riskerar fattigdom och 355 000 svenska pensionärer lever under EU:s fattigdomsgräns."
    Expressen ( www.expressen.se/debatt/nu-blir-helt-vanliga-pensionarer-hemlosa/ )

    Tur att ingen bryr sig om pensionärer annars hade det kunnat skada Sverigebilden.

  • nattuw
    KillBill skrev 2018-04-07 10:25:37 följande:
    Jag läste att moderaternas kommer införa ytterligare ett jobbskatteavdrag till en kostnad av 28

    Miljarder. De flesta av landets pensionärer kommer emellertid inte få 1 öre från reformen eftersom moderaternas bidrag bara riktar sig till de som är friska nog att kunna arbeta.
    Du kanske missade att ökningen av hemlösa pensionärer sker i det Socialdemokratiskt styrda Sverige. Ett Sverige där ytan betyder allt och problemen inget.

    Fast du kan nog känna dig lugn. Det lär inte bli någon valfråga. Det är ju trotts allt ingen utsatt grupp utan bara fattiga pensionärer som drabbas. Så det är bara att göra som vanligt och sopa problemet under mattan.
  • nattuw
    KillBill skrev 2018-04-07 11:10:56 följande:

    Om pensionärer i dagens Sverige inte kan försörja sig finns problemet i den pensionsreform som de flesta av riksdagens partier på 90 -talet har röstat fram och inte pga. av beslut i nutid.


    Ja jag skrev ju att det inte lär bli en valfråga så du behöver inte oroa dig. Ingen har något intresse av att det dras fram i ljuset.
    KillBill skrev 2018-04-07 11:10:56 följande:

    Är du av annan uppfattning? I så fall kanske du kan förklara på vilket sätt regeringen har gjort sig skyldiga till att det finns pensionärer som inte har råd med en bostad.


    Jag har inte skyllt på någon särskild. Jag postade en länk om att antalet hemlösa och fattiga pensionärer ökade i det land som vissa i tråden påstår är rikare än någonsin.

    Sedan kom du med ett orelevant svar som inbegrep eventuella framtida Moderaterna skattesänkningar. Varvid jag pekade på att det sker här och nu med ett Socialdemokratiskt styre.
  • nattuw
    K Kalle skrev 2018-04-13 08:50:26 följande:
    Jag tycker att alla kommuner ska ta emot (utom möjligtvis Malmö mfl som snart har 50% invandrare), men jag tycker att regeringen ska ta 100% av ansvaret ekonomiskt och för att bygga de bostäder som behövs vare sig det är modulhus eller tält.
    Regeringen eller kommunen, i slutänden är det ändå jag som skattebetalare som får betala notan.
  • nattuw
    K Markatta skrev 2018-05-23 17:32:48 följande:

    Ebba Busch Thor (KD) har delvis rätt i att det nu finns no-go-zoner i varje större stad. Det visar SVT:s faktagranskning:

    www.svt.se/nyheter/inrikes/ebba-busch-thor-kd-har-delvis-ratt-om-no-go-zoner


    Här måste jag inflika att i Sverige får man inte använda begreppet "no-go-zoner" då det riskerar att skada Sverigebilden. Det rätta begreppet är det mer neutrala "särskilt utsatta områden" som signalerar att det finns problem men att läget inte kräver någon akut åtgärd utan att det går tillsätta en utredning för att utreda istället för att agera.
  • nattuw
    KillBill skrev 2018-05-24 08:08:37 följande:
    Fråga dig i stället varför man inte använder det svenska ordet människohandel.
    För att många tycker att engelska uttryck låter lite häftigare.
Svar på tråden En käftsmäll till undergångsprofeterna