• smurfen 11

    ivf / äd 2016/ 2017?

    Är i startgroparna för ivf, är nästan 42 år. Försökt naturligt i ca ett och ett halvt år. Inga barn innan. Sambon och jag träffades när vi var 40. Har haft högt prolaktin, pga stress förmodligen, men nu tror jag det är ok., så det plus åldern har såklart spelat roll om det blivit nåt eller ej..Gjort utredning på det mesta utom mina äggledare ( lite konstigt)..Sambons spermier är ok. Får se om ivf funkar annars blir det ev äd...
    Nån över 40 som ska börja ivf? Eller äd inom kort?
    Eller är under behandling?

  • Svar på tråden ivf / äd 2016/ 2017?
  • Flisan9113
    smurfen 11 skrev 2017-06-02 09:29:27 följande:
    Hallå flisan, kanske ses i på mötet i Gbg då:) Jag har på mig en stor brun kofta med orangea blommor på:)  Haha skämtar såklart men kunde inte låta bli !

    Jag är så grymt imponerad av dig som heller gör detta själv än att letar efter nån ok man...all heder till dig !

    Ja vänta du nån dag med test, men detta är ju så spännande ! 

    Själv är jag också ledig, ska på nåt mingel med lunchbuffè ( får passa på när det är gratis :), och måla hus!

    Ha en fin allihopa.
    Hahaha, låter lite som mig faktiskt, Odd Molly, fniss, hihihi :o)) Skoja med dig. Jag ska dit och hoppas på sällskap så fundera du, du vet var jag finns den 18 juni.

    Naww du är för SÖT, ja det är inte helt lätt att vara utan man och utan föräldrar i detta och nu en tvillingsyster som är gravid i 4 mån och vill inte förstå vad jag går igenom.
    MEN det gör ni och det hjälper mig oerhört mycket, jag är inte helt ensam. Och snart har jag min egen familj att koncentrera mig på :o)


  • shrigley
    Maran73 skrev 2017-06-02 13:16:33 följande:
    Hurra hurra!! Kul m lite glada nyheter! Ja, man galopperar ju förstås iväg i huvudet, gåååår ju inte att låta bli... Hoppas på ett topp embryo!

    Jag fyller 44 i augusti så graviditeten kom i näääästan sista stund, satt en gräns vid 45. Hoppas du o jag kan ses i Stockholm m varsin stor mage!! Kram
    Du, det hade varit så najs! jag vill inget hellre än gå med magen i vädret. har en kollega på jobbet som 46 år gammal gjort ÄD o nu spatserar runt med stor fin mage, såå glad för hennes skull. viktigt att man har lite folk runt omkring att prata med, och här!
  • shrigley
    Flisan9113 skrev 2017-06-02 15:00:59 följande:
    Jaaa men det var precis det jag sa till kliniken Storken att det var för tidigt att test på dag 10. Jag har haft dag 13 och dag 17 innan utan Ovitrellsprutan.

    Jag blir bara så JÄVLA TRÖTT på dem, förstår de inte, att jag vill inte testa dag 10 för att sen få testa dag 12 och få negativt..... Jag har dock alltid väntat till min mens kommer eftersom den alltid kommer innan jag hinner testa.

    Jag fyllde precis 42. Jeeyyyy :o))

    Grattttisssss till alla äggen :o) Heja heja.
    I Falun testar man på dag 18, på nåt annat ställe dag 20, och på SH på dag 16, så det är väl där nånstans man kan bara "säker". som tur är väljer du ju själv när du vill testa, brukar ju vara tvärtom: att man testar tidigare än de säger
  • UndrandeSökare

    Jessy - Man kan göra ÄD i naturlig eller nedreglerad cykel. Klinikerna föredrar nog nedreglerad för det är "enklare" för dem. Ska man göra det med färska ägg och samordna givare och mottagare så brukar man använda nedreglering.

    Men har du redan frysta embryon får du göra som det passar dig. Men jag tror personligen att det är snällare för kroppen att göra i naturlig cykel, så jag kommer endast köra i naturlig cykel nu framöver.

    Nästa försök blir i september som det ser ut nu.

  • Flisan9113

    Vad vad det jag sa min mens är punktlig.
    Check, fick den precis och jag väntade mig inget annat.

    Då blir det troligast Ava Peter, för att starta nya IVF på någon klinik i DK verkar vara lönlöst om de fortsätter att mörka äggkvalitén och tjockleken på slemhinnan. Då är de bara ute efter pengar.

    Natti natti 

  • UndrandeSökare

    Flisan- Tråkigt att det inte gick bra. Jag tror du är i goda händer om du vänder dig till AvaPeter sen.

    Har du fått testa Trombyl eller kortisontabletter?

    Ta hand om dig.

  • shrigley
    UndrandeSökare skrev 2017-06-02 18:30:40 följande:

    Shrigley - Men man måste ringa flera dagar i förväg och boka tid, inget "drop-in när det gäller tiden, så att säga..ler.


    Men var får man droppåsen ifrån?
  • shrigley
    Flisan9113 skrev 2017-06-02 21:05:29 följande:

    Vad vad det jag sa min mens är punktlig.

    Check, fick den precis och jag väntade mig inget annat.

    Då blir det troligast Ava Peter, för att starta nya IVF på någon klinik i DK verkar vara lönlöst om de fortsätter att mörka äggkvalitén och tjockleken på slemhinnan. Då är de bara ute efter pengar.

    Natti natti 


    Vänta nu, är du säker på att det är mens och inte en nidationsblödning, dvs när ägget fäster? Det är väldigt vanligt. Vänta nu till TD (såvida det inte blir störtfloder..).
Svar på tråden ivf / äd 2016/ 2017?