Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    Flash Gordon skrev 2017-03-04 11:54:34 följande:
    Jag bara noterar att du börjar glida från ditt tvärsäkra uttalnde om "lögner" när vi börjar dissekera detaljerna.

    Förståeligt.

    Att du skulle komma hela vägen fram och konstarera att: nä, SD ljuger inte i artikeln, är förståss för mycket begärt.
    SD ljuger i artikeln. KB har bara fler synonymer att tillgå än vad du har. Förståsss.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-03-04 11:56:01 följande:
    Precis som i kemin i skolan.

    Tillsatte man en lämplig reagens till en vätska som kunde vara lite grumlig bildade skiten en fällning på botten och vätskan ovanför blev klar.
    Jag ser det som att M har påbörjat en destilleringsprocess där ambitionen är att göra sig av med destillatet, spara på fällningen och sedan sammanföra den med solid smuts. Nice cocktail!
  • nihka
    Agaton skrev 2017-03-04 15:37:32 följande:
    När ska du börja med nolltolerans mot judarna? eller mot snickarna?
    När ska du börja med nolltolerans mot rasism? Eller mot nazism?
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2017-03-04 20:51:17 följande:
    Dessutom är påståendet fullständigt korrekt i sak.
    Redan i första raden av sitt debattinlägg i The Wall Street Journal ljög Åkesson och Karlsson. Sverige har ingen "open-door immigration".

    Vi har reglerad invandring (regulated immigration). Fast det är inte säkert att de ljuger. Det kan också handla om bristande kunskaper i engelska.
  • nihka
    nattuw skrev 2017-03-06 14:52:39 följande:
    Det var ju det jag skrev. Det kommer inte att kommenteras utan ignoreras.

    Hur tycker du själv att det ska följas upp när någon gör en rättelse? Medalj?
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2017-03-06 16:20:02 följande:
    När SD skrev en i sak korrekt artikel som regeringen inte gillade i Wall street journal så krävde regeringen att få ge genmäle i samma amerikanska tidning.
    Artikeln innehöll ett antal fel och påhittad statistik. Redan på rad 1 började det. Sverige har ingen "open-door immigration". Reglerad är ordet Åkesson och Karlsson inte fick till. Det är ju rätt sjukt egentligen att ledare av ett enfrågeparti inte känner till regelverket kring sin fråga.

    Nästa. Trump skulle ha underskattat Sveriges problem och så tar man upp att det skett ett upplopp i en Stockholmsförort två dagar senare. Visserligen skadades ingen men detta skulle då vara i paritet med eller värre än terroristattackerna i Nice, Paris och Bryssel som Trump räknade upp.

    Nästa. Det förs ingen statistik över religionstillhörighet så hur Åkesson och Karlsson "vet" att islam har blivit Sveriges näst största religion är en gåta.

    Nästa. Det finns heller ingen statistik på namn på (nyfödda?) pojkbebisar i Malmö så hur Åkesson och Karlsson "vet" att Mohamed är det vanligaste namnet på pojkbebisar i Malmö är också en gåta. Och vad menar man? Förnamn, mellannamn, efternamn (släktnamn) eller samtliga?

    Nästa. Återvändande IS-krigare tas inte emot med "open arms" utan åtalas när sådan misstanke föreligger.

    Detta var bara en tredjedel in i texten. Resten fortsätter i samma anda. Allt var dock inte fel och påhittat. 
    2010 var det en självmordsbombare som bara lyckades spränga sig själv i luften, men när man politisk ledare har för avsikt att bajsa på sitt land i internationell press får man fanimej se till att varenda stavelse är korrekt.

  • nihka
    KillBill skrev 2017-03-08 12:53:29 följande:
    Uttalandet stämde om man ser till antalet anmälda sexualbrott 2015 men jag håller med dig att det var lika fel att Ylva drog slutsatser av resultatet ett enskilt år som när Jimmie Åkeson gjorde samma sak. Ylva har emellertid pudlat och bett om ursäkt, det har inte Jimmie Åkesson gjort.
    Man kan be om ursäkt och man kan be ursäkt och mena det. Här är en ursäkt som mest handlar om att inte be om ursäkt utan mena att man gjorde ett "misstag". Gång på gång, på gång, på gång på...

    Det är ju så med missar och SD att man bara råkar sprida artiklar om afrikaner och IQ och pronazistisk media utan att det var meningen.

    http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/sd-kommunalrad-sprider-myter-om-afrikaners-iq
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten